Dodaj do ulubionych

Zyta Gilowska z PO to piękna kobieta !

IP: 213.17.162.* 08.11.03, 10:20
Prawie tak piękna ja Rapaczyńska. I pełna wdzięku.
Obserwuj wątek
    • tomasz.ka Re: Zyta Gilowska z PO to piękna kobieta ! 08.11.03, 10:36
      Porzygać się można z obrzydzenia.
    • Gość: etbl Re: Zyta Gilowska z PO to piękna kobieta ! IP: *.197-200-80.adsl.skynet.be 08.11.03, 11:49
      Tu nie chodzi o jej urode - jak wiecie (mam nadzieje) uroda to rzecz
      relatywna.

Najwazniejsze, ze Zyta Gilowska jest dobrym politykiem i ze ma bystry umysl.
      • Gość: Jarek [...] IP: *.chello.pl 08.11.03, 13:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • antoni.goczal [...] 08.11.03, 19:55
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: etbl Re: Zyta Gilowska z PO to piękna kobieta ! IP: *.88-201-80.adsl.skynet.be 08.11.03, 20:42
            Jezeli w ten infantylny sposob probujecie wyrazic niezadowolenie,
            ze wedlug sondazu Platforma Obywatelska jest najwieksza partia w Polsce,
            to "gratuluje" taktyki!
            • Gość: bratek Re: Zyta Gilowska z PO to piękna kobieta ! IP: *.biaman.pl 08.11.03, 20:44
              Nie tylko dobry z niej polityk, ale i ładna kobieta. To wcale nie jest rzecz
              relatywna i wcale nie jest nieważna. Kretynami się nie przejmuj.
              • Gość: etbl Re: Zyta Gilowska z PO to piękna kobieta ! IP: *.88-201-80.adsl.skynet.be 08.11.03, 20:56
                Masz racje, Bratku.
                Wiem tez przeciez, ze nawet nie ma sensu odpowiadac na podobne posty, ale
                akurat Zyte Gilowska bardzo cenie i chcialem dodac nieco balansu.
                Pani Gilowska jest charyzmatycznym politykiem, dobrze wychodzi w TV (w naszych
                czasach to takie wazne) i pewnie dlatego poniektorzy tak bardzo chcieliby jej
                dokopac.

Pozdrowienia

etbl
            • kataryna.kataryna Re: Zyta Gilowska z PO to piękna kobieta ! 08.11.03, 20:48
              Gość portalu: etbl napisał(a):

> Jezeli w ten infantylny sposob probujecie wyrazic niezadowolenie,
              > ze wedlug sondazu Platforma Obywatelska jest najwieksza partia w Polsce,
              > to "gratuluje" taktyki!

To nie niezadowolenie, to całkiem zrozumiała frustracja, że w SLD próżno szukać
              kobiety z klasą Gilowskiej. Kogo oni mają? WC Kaczkę, Sosnowską co na własne
              dziecko nie łoży, oszołomkę Szyszkowską, te trzy z filmu "Zawód-posłanka",
              kłamczuchę Jakubowską, która mimo pięćdziesiątki na karku paraduje publicznie w
              bluzce z firanki, no z czym do ludzi? I do Zyty. Gilowska jest inteligentna,
              atrakcyjna (mi się ona bardzo podoba, chociaż tu nie jestem ekspertem), mądrze
              mówi. Pokażcie jedną taką w SLD.
              • marcepanna Katarympciu Pimpciu -Jakubowska w bluzce z firanki 08.11.03, 21:05
                i mimo 50tki!
                alez zgorszenie w zasciankowym mozdzku

Jakubowska jest atrakacyja kobieta i nowoczesna skoro zaklada takie fatalaszki -
                alez to musial byc smazcek
                ze tez tego nie widzialam
                Moze Humbert.Humbert mi to opisze jak sie tu zjawi

a Zyta?
                toz to Ziuta ! jak mawia Kwiatek -Bratek
                • Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Katarympciu Pimpciu -Jakubowska w bluzce z fi IP: *.clean4all.com 08.11.03, 21:23
                  www.jakubowska.pl/php/index.php?NavA=4&NavB=5&NavC=0
                  To są te dwa zdjęcia na dole.

• marcepanna Re: Katarympciu Pimpciu -Jakubowska w bluzce z fi 08.11.03, 21:36
                    kobieta z Klasa
                    co tu gadac
                    wprawdzie pzry wzroscie wiecej niz 167 szacuje ja na jakies 65-67 kg ale i tak
                    klasa

a sa ajkies zdjecia Zyty dla porownania?
                    • Gość: etbl Re:Marcepanna, to nie istotne IP: *.17-136-217.adsl.skynet.be 08.11.03, 22:33
                      Marcepanno, to o wiele mniej wazne jak politycy wygladaja.
                      Nie za wyglad im placimy przeciez.
                      Placimy im za za ich umysl, za inteligencje - te w rozumieniu tradycjonalnym i
                      za inteligencje emocjonalna, za umiejetnosci dyplomatyczne, a takze (jakze
                      wazne!)za uczciwosc i praworzadnosc.

Wedle tej definicji wielu politykow w Polsce powinno obyc sie teraz bez placy;-)
                    • Gość: GoniącyPielęgniarz Wielkie dzięki IP: *.clean4all.com 08.11.03, 22:58
                      Zawsze to miło usłyszeć od Kobiety, po czym można rozpoznać Kobietę z Klasą.
                      Co do Zyty to nie mam pojęcia, ale ona na pewno nie ma Klasy.
                • Gość: bratek and so it goes IP: *.biaman.pl 09.11.03, 12:49
                  Czesc Marcia,
                  bluzka z firanek w wieku Jakubowskiej byłaby OK, gdyby Jakubosia była np. Tiną
                  Turner. Ale nie wystarczy się odsłaniać, żeby byc piekną i atrakcyjną. Czasem
                  kobiecie lepiej robi, gdy sie ją ładnie ubierze, a nie rozbierze. Jakubosia (a
                  i Ty też) powinna przeczytać "Operetkę" Gombrowicza.
                  Co do Humberta.Humberta, choć to postać obrzydliwa, gust miał zapewne niezły. Z
                  pewnością na Jakubosię nie zwróciłby uwagi.
                  Mnie Gilowska się podoba za precyzję wypowiedzi, zdecydowane sądy, zdrowy
                  rozsądek i, oczywiście, kobiecą urodę.
                  • Gość: marcee Re: and so it goes IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 13:13
                    katarynowy pinczerku

nie bardzo sie z Toba Kwiatku zgadzam
                    niezwyklej pikanterii i smaczku dodaje fakt ze Jakubowska jest kim jest i na
                    codzien sie jej rozebranej nie widzi
                    to dziala na mezczyzn o wiele bardziej niz to co zobaczyli pod bluzka z firanek
                    notabene ludzkie cialo nawet niedoskonale jest piekne i Ona to piekno ma w
                    sobie jednak

poza tym byla ubrana w wytworna wieczorowa kreacje a nie jakies fju-bzdziu
                    jakie nosza gwiazdy estrady

a Tina? coz wiele razy rozebrana i polnaga sie ja widzialo tak ze jeden raz
                    wiecej jeden mniej roznicy nie robi

ja nie czytalam Gombrowicza i nie zamierzam ale Humbert nie wydal mnie sie
                    obrzydliwy (ja mowie o postaci z Forum) a poza tym wie co dobre czyli ja a nie
                    jakies katarynowanie

pa,pa pinczerku
                    nie poglaskam cie po grzbiecie bo nie bede sobie rekawiczki brudzic
                    • Gość: bratek Re: and so it goes IP: *.biaman.pl 09.11.03, 13:20
                      Pinczerku, moje drogie zero,
                      nie musisz obwieszczać, że Gombrowicza nie czytałeś. I, że tak powiem, brak ci
                      danych, żebyś przeczytał. Twój horyzont wyznacza prześwitujący biust Jakubosi i
                      wulgarny dowcip Władcy Trawników. Trudno; są ludzie i taborety, w drugiej
                      kategorii jest miejsce dla takich pinczerków jak ty. Z rękawiczkami i bez.
                      • Gość: marcee Re: and so it goes IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 13:30
                        Pinczerku,
                        twoja retoryka kalamburowo-pokraczna nie robi na mnie zadnego wrazenia gdyz
                        prawdziwa elegancja polega na prostocie
                        ciekawe czy Kulczyk najbogatszy Polak czytal Gombrowicza, zapewne tez nie
                        tylko roznica taka ze u niego sie to przelozylo na bogactwo u ciebie (choc
                        czytales Gombrowicza ) jakos nie
                        bo czytaniem Gombrowicza nie wypchasz portfela
                        ja jestem Kobietą i mam inne atuty niz znajomosc Gombrowicza
                        zreszta kto np w europie czyta jakies pzrebrzmiale wypociny?
                        • Gość: etbl Re: and so it goes IP: *.133-200-80.adsl.skynet.be 09.11.03, 13:44
                          I tu sie mylisz, Marcee. W Belgii, chociazby, a rowniez we Francji Gombrowicz
                          jest chetnie czytany. Sporo jego ksiazek jest tlumaczonych na francuski.
                          Wiele z nich to tanie wydania paperback (np. domu wydawniczego Gallimard), co
                          swiadczy wlasnie o wysokiej czytalnosci.
                          Wiec argument "kto w Europie?" jednak odpada.

A "przebrzmiale wypociny"? Coz, Gombrowicz daje obraz epoki. Jest takze
                          bogaty w wartosci ogolnoludzkie, aktualne zawsze.
                          • Gość: marcee do etbl-zaskoczyles mnie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 13:58
                            a czytaja cos jeszcze z literatury polskiej?
                            • Gość: etbl Re: do etbl-zaskoczyles mnie IP: *.133-200-80.adsl.skynet.be 09.11.03, 14:16
                              W pierwszej lepszej dobrze zaopatrzonej brukselskiej ksiegarni, np. ksiegarni
                              Fnac na deptaku, stoja sobie na polce literatury polskiej (wedle mojej
                              pamieci,czasem zawodnej) ksiazki:

Sienkiewicza(Quo vadis), Mickiewicza, Brunona Schulza, Stanislawa Lema, Witolda
                              Gombrowicza, Kapuscinskiego (ktory jest tu bardzo kochany), widzialem rowniez
                              ksiazke Olgi Tokarczuk (mam nadzieje, ze nie przekrecilem nazwiska - wiem, ze
                              to mloda autorka, niestety zadnej z jej powiesci nie czytalem). Sa rowniez
                              inni autorzy, ktorych sobie w tej chwili nie przypomne.

Alez -naturalnie tez Slawomir Mrozek.
                              • Gość: bratek nieźle IP: *.biaman.pl 09.11.03, 14:22
                                Brawo. Sienkiewicza, "pierwszorzędnego drugorzędnego pisarza", można kopniakiem
                                w dupę stamtąd wywalić, ale cała reszta - jak najbardziej.
                                • etbl Re: nieźle 09.11.03, 14:28
                                  Tak uwazasz? Ja wychowalem sie na Sienkiewiczu. Zawsze bede go bronil. Jest
                                  tez przeciez jednym z niewielu polskich nobelistow, jednym z czterech
                                  w dziedzinie literatury.
                                  • Gość: bratek mitologia Sienkiewicza IP: *.biaman.pl 09.11.03, 14:37
                                    "pierwszorzędny drugorzędny pisarz" odnoście do Sienkiewicza to oczywiście
                                    określenie Gombrowicza. Też tak uważam. Wiem, że wielu się wychowało na
                                    Sienkiewiczu i dla wielu stał się symbolem polskości. Różnica między nim a np.
                                    Gombrowiczem jest taka, że Sienkiewicz dawał mit, a Gombrowicz mit burzył. A
                                    ludzie wolą żyć mitem niż filozofią, że się tak wyrażę, stąd zawsze Sienkiewicz
                                    będzie górą, a Gombrowicz dołem. I to jest klucz dla wytłumaczenia wielu
                                    zjawisk w Polsce: niedorozwoju polskiej prawicy, która żyje mitami i symbolami;
                                    łgarstwa lewicy, która patriotyzm ma w dupie, ale, gdy trzeba, symbole narodowe
                                    zręcznie wykorzysta; marnej jakości debaty publicznej w Polsce etc.
                                    Sienkiewicz jest jak lekarstwo na strapione dusze: pozwala przenieść się w
                                    przeszłość i wspominać mininą rzekomą chwałę, ale do rzetelnej dyskusji o
                                    terażniejszości zupełnie się nie nadaje. Właściwie jedna rzecz Sienkiewicza
                                    jest godna uwagi: skromne opowiadanko "Sachem", bo tu właśnie Sienkiewicz
                                    walczy z mitami, tyle że amerykańskimi. Polskich jakoś nie chciał zauważać.

• Gość: bratek p.s. IP: *.biaman.pl 09.11.03, 14:47
                                      Co do niblistów: uważam, że spokojnie można Nobla Sienkiewiczowi i Reymontowi
                                      odebrać. Poetów zawsze mieliśmy lepszych niż powieściopisarzy. Jeżeli już
                                      komuś, to prędzej należałoby dać Nobla Prusowi czy Żeromskiemu. Jeśli chodzi o
                                      poetów, to jednym tchem można wymieć co najmniej pięciu, któzy bardziej na
                                      takie wyróżnienie zasługują niż Sienkiewicz.
                                      Te wszystkie uwagi oczywiście nie świadczą o tym, że Sienkiewicz nie jest
                                      pierwszorzędnym pisarzem w swojej kategorii pisarzy drugorzędnych :)
                              • Gość: marcee Re: do etbl-zaskoczyles mnie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 14:33
                                Nie mozna porozmawiac z tak milym i interesujacym rozmowca wsrod psiego
                                ujadania bratka. Cos okropnego.
                                Dodam tylko ze ja lubie Sienkiewicza. Trylogia jest urocza facecja sarmacka a
                                reszta to piekne basnie i milo sie to czyta.
                                Z tym ze domyslam sie ze w Europie on jest uwazany raczej za kiczowatego

pozdr
                                marcepanna
                        • Gość: bratek Re: and so it goes IP: *.biaman.pl 09.11.03, 13:52
                          pinczerku, nie możesz oceniać czegoś, czego nie znasz i nie jesteś w stanie
                          poznać. Zgadzam się, że na pewno możesz przywołać setkę swoich znajomych,
                          którzy nie czytali Gombrowicza, ale to będzie świadczyło o tobie i twoich
                          znajomych, nie o Gombrowiczu. Nie Gombrowicz na tym traci, tylko ty i twoi
                          znajomi z wypchanymi portfelami. Banknotami umysłu nie wypchasz, a Gombrowicz
                          nawet gdy pisał o Argentynie i Francji, to pisał o ludziach po prostu.

• Gość: marcee do ujadajacego pinczerka Bratka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 14:01
                            Kotku czy nie moglbys mnie nadac innej ksywki? ja uzylam pierwsza pinzcerka w
                            stosunku do ciebie i trabanta
                            masz tyle do wyboru a twa bogata wyobraznia jest na tyle bogata ze mozesz chyba
                            sie nia posluzyc a nie malpowac kogos tak glupiego (ponoc) jak ja

mozesz tez napisac wielce literacki list do Trabanta
                            • Gość: bratek miły pinczerku marcia IP: *.biaman.pl 09.11.03, 14:06
                              przestań sikać na dywan, bo trzeba cię będzie znowu zamknąć w komórce
                              • Gość: marcee BRATEK to kundelek a nie pinczerek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 14:11
                                taka psinke trzeba omijac z daleka jak Basia
                                • Gość: marcee Re: BRATEK to kundelek a nie pinczerek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 14:11
                                  tzn jak basia to zrobila
                                • Gość: bratek marcia pinczerek mały, ale wściekły :) IP: *.biaman.pl 09.11.03, 14:15
                                  Pinczerku marcia, mimo chamskiego jęzora, bywałaś naprawdę dowcipniejsza. A gdy
                                  już jesteś bezsilna, to musisz się podeprzeć kim innym, tak? Może dołączy do
                                  ciebie stado innych pinczerków, ale - nie bądź naiwna - nie będzie tam Basi.
                                  p.s. Otrzyj pianę z ust, bo zaraz zakapie ci koszulę z firanki.
                                  • Gość: marcee psika na ciebie perfumami-odejdz piesku IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 14:35
                                    jako Kobieta nie bede ciebie kopac wysokim obcasem
                                    • Gość: bratek mitomanka IP: *.biaman.pl 09.11.03, 14:40
                                      To, co kupujesz na bazarze, ma tylko napis "perfumy", ale w istocie jest
                                      farbowanym spirytusem. Stąd ten odór. To, że się prezentujesz pinczerku
                                      jako "Kobieta", to kolejny mit: Kobieta posiada naturalny wdzięk i subtelność i
                                      na pewno nie szczeka jak podwórkowa suka.
                                      • Gość: Szczery Re: Zyta Gilowska z PO to piękna kobieta ! IP: *.chello.pl 09.11.03, 16:32
                                        Wdzięk tej pani porównywalny jest z wdziękiem starej tokarki pociagowej
                                        produkcji Avii z Siedleckiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka