Gość: gh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:48 Romeo i Julia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bratek Re: kataryna-kataryna i basia-basia... IP: *.biaman.pl 13.11.03, 10:58 Raczej Dawid i Goliat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek kataryna-kataryna i basia-basia... IP: *.biaman.pl 13.11.03, 11:04 Tudzież Holmes i dr. Watson :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus niedźwiedzia przysługa 13.11.03, 11:15 Przypełzną gady i płazy. Nie rozwijaj takich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 A może Don Kichot i Sancho Pansa? 13.11.03, 11:23 Wierny recenzencie, nie pouczaj mnie. Rozwijam te wątki, które chcę. Wolę żartować niż być nadęty cały czas jak ty. Gady i płazy...:) Eh, ty już nie wiesz, kim się tym razem podeprzeć, jaszczurko. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: A może Don Kichot i Sancho Pansa? 13.11.03, 11:58 Drogi Bratku, Ostatnia rzecz, o której pomyślałem to próba zakneblowania Ci ust. Uwielbiam pławić się w cieknącej z nich cnocie. Być może mylnie odczytałem intencje autora. Niedawno ktoś założył tu wątek o Katarynie, który stał się doskonałym żerowiskiem dla forumowych gadów.Było dość nieprzyjemnie. Zawsze Twój lupus Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: kataryna-kataryna i basia-basia... 13.11.03, 11:20 Gość portalu: gh napisał(a): > Romeo i Julia Komiczna pomyłka:) kk - bratek = Ciotka Julia i skryba bb - Maciej = panna Gostrey i Strether Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Ms. Hyde and Mr. Hyde 13.11.03, 11:29 Ależ Basiu, nie rozwijajcie z lupusem takich wątków. Przecież to ubliżające i niegodne, a poza tym wstrętne intrygi. Fe! Nowy duet: dr Jekyll i Mr. Hyde. Tylko kto miałby zostać Jekyllem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: mam! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.03, 17:52 akcja i reakcja a dla mlodszych czytelnikow Bolek i Lolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: mam! IP: *.multicon.pl 13.11.03, 19:44 Romeo i Julcia to nie. O ! Kpt MO Zbik i kpt MO Sowa na tropie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: mam! 13.11.03, 19:48 Gość portalu: jan napisał(a): > Romeo i Julcia to nie. > > O ! Kpt MO Zbik i kpt MO Sowa na tropie... :) Jan, myslałam, że już z tego wyrosłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma.znajomej Re: kataryna-kataryna i basia-basia... IP: w3cache.* / *.2-0.pl 13.11.03, 20:35 ogniem i mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyslaw Re: kataryna-kataryna i basia-basia... IP: 172.* / 172.20.1.* 13.11.03, 20:48 Dwóch takich co cóś ukradło, cy cóś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Re: kataryna-kataryna i basia-basia... IP: 213.56.66.* 13.11.03, 20:54 jak juz to nie Romeo i Julia, a Roma i Julia, no moze tez byc Romeo i Julek;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: kataryna-kataryna i basia-basia... 13.11.03, 21:51 Żebym ja jeszcze wiedziała o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: kataryna-kataryna i basia-basia... 13.11.03, 21:54 basia.basia napisała: > Żebym ja jeszcze wiedziała o co tu chodzi? Chodzi o to samo co zawsze, ktoś otworzył idiotyczny wątek licząc na to, że stanie się to o czym pisze Lupus, zlecą się stali bluzgacze i nam obu się dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek no tak IP: *.biaman.pl 13.11.03, 22:19 > > Chodzi o to samo co zawsze, ktoś otworzył idiotyczny wątek licząc na to, że > stanie się to o czym pisze Lupus, zlecą się stali bluzgacze i nam obu się > dostanie Szkoda, bo zaczął się zabawnie. Ale stałych bluzgaczy można załatwić śmiechem, no nie? Albo przesłać im forumowego kopa w tyłek. Niniejszym przesyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 kataryna-kataryna,basia-basia, pisia-pisia 13.11.03, 21:53 Tyle, że glupio pisia Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: kataryna-kataryna,basia-basia, pisia-pisia 13.11.03, 21:56 zen16 napisał: > Tyle, że glupio pisia Basiu, to właśnie Lupus (i ja też ) miał zapewne na myśli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: kataryna-kataryna,basia-basia, pisia-pisia 13.11.03, 22:05 kataryna.kataryna napisała: > zen16 napisał: > > > Tyle, że glupio pisia > > > > Basiu, to właśnie Lupus (i ja też ) miał zapewne na myśli :))) No to ewakuujemy się stąd:)))) Nie było tak źle zważywszy to z czym miałyśmy "przyjemność" w innych razach. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: kataryna-kataryna,basia-basia, pisia-pisia 13.11.03, 22:07 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > zen16 napisał: > > > > > Tyle, że glupio pisia > > > > > > > > Basiu, to właśnie Lupus (i ja też ) miał zapewne na myśli :))) > > No to ewakuujemy się stąd:)))) > Nie było tak źle zważywszy to z czym > miałyśmy "przyjemność" w innych razach. To typowy wątek terapeutyczny, dla takiego Zena właśnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: kataryna-kataryna,basia-basia, pisia-pisia IP: *.clean4all.com 13.11.03, 22:13 Ej, drogie Panie, ale dlaczego się nabijacie z fana Marka Pola - zena16? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: kataryna-kataryna,basia-basia, pisia-pisia 13.11.03, 22:14 Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > Ej, drogie Panie, ale dlaczego się nabijacie z fana Marka Pola - zena16? To on jest fanem Marka Pola? To bardzo przepraszam, gdybym wiedziała, zmilczałabym, nie mam zwyczaju nabijać się z uposledzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek w obronie zena IP: *.biaman.pl 13.11.03, 22:21 Zmieniłem tytuł, jeśli nie macie nic przeciwko temu. Zgadzam się: upośledzonych bić nie wolno. kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > > > Ej, drogie Panie, ale dlaczego się nabijacie z fana Marka Pola - zena16? > > > > To on jest fanem Marka Pola? To bardzo przepraszam, gdybym wiedziała, > zmilczałabym, nie mam zwyczaju nabijać się z uposledzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: kataryna-kataryna,basia-basia, pisia-pisia 13.11.03, 22:16 Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > Ej, drogie Panie, ale dlaczego się nabijacie z fana Marka Pola - zena16? Ależ skąd! Jestesmy pełne współczucia! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: kataryna-kataryna,basia-basia, pisia-pisia 13.11.03, 22:13 kataryna.kataryna napisała: > basia.basia napisała: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > zen16 napisał: > > > > > > > Tyle, że glupio pisia > > > > > > > > > > > > Basiu, to właśnie Lupus (i ja też ) miał zapewne na myśli :))) > > > > No to ewakuujemy się stąd:)))) > > Nie było tak źle zważywszy to z czym > > miałyśmy "przyjemność" w innych razach. > > > > To typowy wątek terapeutyczny, dla takiego Zena właśnie :))) Masz rację. Napiszę Ci coś więcej na ten temat ale gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś