boblebowsky 31.01.09, 19:29 Chodzę po sieci szukam i nic. Na stronie PIS również. Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: Ja na poważnie . 31.01.09, 19:38 Na poważnie? Tym gorzej, bo nawet największe pisoluby nie biorą tego serio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: Gdzie jest ten nowy program PiS? 31.01.09, 19:35 boblebowsky napisał: > Chodzę po sieci szukam i nic. Na stronie PIS również. Czy ktoś może mi pomóc? I tak nie zrozumiesz słowa pisanego Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Gdzie jest ten nowy program PiS? 31.01.09, 19:46 W naszej działkowej sławojce wisi na gwoździu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: Gdzie jest ten nowy program PiS? 31.01.09, 19:48 m.c.hrabia napisał: > W naszej działkowej sławojce wisi na gwoździu. Papier kredowy do wycierania du.....? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Gdzie jest ten nowy program PiS? 31.01.09, 21:20 alfa.alfa4 napisała: > I tak nie zrozumiesz słowa pisanego Czyli co, programu nie będzie? to co on robił w tym Klarysewie? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Gdzie jest ten nowy program PiS? 31.01.09, 19:50 Program jest prosty. Pod rządami Kaczyniaków ma być lepiej niż dotychczas. Mają być lepsze drogi, szkolnictwo, opieka zdrowotna i każdy ma dostać rower marki Ukraina. Ogólnie ma być lepiej. To są konstruktywne bajdurzenia Kaczyńskiej Jarosławy. Acha - i jeszcze ma być przydzielane 3 miliony mieszkań. Nie mówiąc o trzech stówach dla Kaczyńskiej Jarosławy i jej ferajny - każdorazowo z kasy sejmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Tam gdzie aneks Macierewicza do raportu o WSI 31.01.09, 19:54 czyli głęboko zakopany w żoliborskim ogródku. Żeby się ludzie nie śmiali. Odpowiedz Link Zgłoś
chuck.norris Re: Gdzie jest ten nowy program PiS? 31.01.09, 20:50 tnij.org/program_pis Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Gdzie jest ten nowy program PiS? 31.01.09, 21:23 slepy jestes , nie widziales , jak sie Jaroslawa ulizala , wypomadowala ,nie wystarcza wam , program ,program ale macie wymagania . Odpowiedz Link Zgłoś