aledurno 19.02.09, 10:57 " Panie przewodniczący.. panie przewodniczący.." Znowu przeciw kaczkom?? Powie Pan coś do mnie? To jest quano , nie zarządzanie państwem :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek Rostowski POruszał ustami przez pół godziny i nic 19.02.09, 11:44 aledurno napisał: minister Rostowski " Panie przewodniczący.. panie przewodniczący.." Znowu przeciw kaczkom?? Powie Pan coś do mnie? To jest quano , nie zarządzanie państwem :( ---> ... nie powiedział. Dobrze, że przez cały czas była koło trybuny pani sprzątaczka, która co chwilę zbierała wodę i pianę toczącą się z pyska wincenta ... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: minister Rostowski 19.02.09, 11:46 aledurno napisał: > " Panie przewodniczący.. panie przewodniczący.." > Znowu przeciw kaczkom?? > Powie Pan coś do mnie? > To jest quano , nie zarządzanie państwem :( Ten minister stanie sie takim samym symbolem polskiej gospodarki jak Balcerowicz. Jednak on bedzie ta druga strona medalu ta zla. Bedzie synonimem kompletnego zalamania gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen13 Czy polski min. finanow ma wreszcie PESEL? 19.02.09, 11:49 Gdzie polski(???) MIn. FIn. płaci podatki? w jakim państwie? Odpowiedz Link Zgłoś