Dodaj do ulubionych

Prezes PiS. Codziennie

04.03.09, 13:59
A może to same media niepotrzebnie rozdmuchują każdą taką pogadankę? A każde słowo z wypowiedzi prezesa jest omawiane i komentowane przez wszystkich i z każdej strony? Jednak wzmianka o Gabonie i już o niczym innym nie słychać. Czy Towarzystwo Przyjaźni Polska - Gabon już powstało?
W demokracji każdy ma prawo mówic. I jednocześnie nie każdego i bez przerwy trzeba słuchać.

mojapolskadomowa.blox.pl
Obserwuj wątek
    • obiektywny31 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:07
      Moje kondolencje dla dziennikarzyn z politbiura. Ten zły Jarosław musi mieć na was niezłe haki. Skoro nie chcecie a musicie.... (dokończę, bo nie pojmiecie: skoro musicie obowiązkowo uczestniczyć w jego konferencjach).
    • taglinda Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:16
      jeśli otworzę puszkę Whiskas, to ze środka też wyskoczy Jarek Gabon Kaczyński...?
    • sirseb Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:23
      najlepiej po hejnale mariackim, po 1200, we wszystkich programach radiowych i telewizyjnych, w szkolach, przedszkolach, zlobkach. ruch na drogach, komunikacja staje, glosniki przy ulicach, chodnikach. co wy na to?
    • jabo23 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:27
      Sprzeprzaj dziadu!
      Wstydu oszczędź!
    • kamiljaniszewski Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:29
      A tymczasem przeciwwaga dla PiSu i Jarka 24 h na dobę w każdy dzień tygodnia na liberte.pl

Pozdrowienia
    • obiektywny31 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:31
      sirseb napisał:
      >najlepiej po hejnale mariackim, po 1200, we wszystkich programach radiowych i telewizyjnych, w szkolach, przedszkolach, zlobkach. ruch na drogach, komunikacja staje, glosniki przy ulicach, chodnikach. co wy na to?

Ja jestem za. Jestem za, żeby obywatele wiedzieli, co się dzieje w Państwie. chcę wiedzieć, czy w jakim stopniu grozi mi kryzys. chcę wiedzieć, że wprowadzana jest przez koalicję nowa ustawa drastycznie zwiększająca mandaty. Chcę wiedzieć, ale prędzej czegokolwiek dowiem się od kaczora niż od wykwalifikowanego w bieganiu po kominach dziadka Donalda.
    • rtg Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:33
      Jarosław Kaczyński to jest wymyślony sukces PiS'u.
    • obiektywny31 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:36
      rtg napisał:
      >Jarosław Kaczyński to jest wymyślony sukces PiS'u.

Jakbyś tak mógł rozwinąć myśl? Może na innym przykładzie, proponuję sukcesy Czumy i wykład o nowych autostradach świadczących o kompetencjach obecnych członków rządu.
    • allspice Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:36
      I codziennie 'rewelacje':) nic nie mamy do roboty i wsłuchujemy się w głos prezesa:)
      • lumpior Leki za slabe,albo ... 04.03.09, 14:40
        Choroba nieokreslona.
    • obraza.uczuc.religijnych Bielan każe, Jarek mówi. 04.03.09, 14:44
      Takie są zasady PR bez którego PiS jest niczym.
    • bodo.2 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:44
      A na co mamy liczyć,na rzetelność i obiektywizm gadzinowego politbiura?Prócz pienów bałwochwalczych na rzecz POpaprańców,żadnych konkretów.Komsomolcy po naukę do Adasia.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:52
        A po co mówić o konkretach skoro błaznuje pisowski odpowiednik
        Palikota-Jarek Kaczyński?
    • yeti362 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 14:47
      Mój przedmówca się myli.:)Określona. Jestem nauczycielem i obserwuję w przypadku bliźniaków podział szarych komórek. W tym przypadku równomiernie. I chociaż w rodzeństwie również mam bliźniaków/ na szczęście nie jednojajowych/, to nie potwierdzony medycznie w tym przypadku medycznie przykład, na pewno jako wyjątek potwierdza regułę. Na drugą stronę - że to nie prawda.:) Bo mój brat i siostra są normalni. W przypadku wyjątku braci - współczuję mamie - donoszenia.
      • bodo.2 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 15:11
        Ten twórczy wywód,to oznaka impotencji brakującego ogniwa,czy też wytrysk
        drugiej natury oborowego wykształciuszka?
    • bigbezet Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 15:33
      Oto przeciez chodzi - jako, ze nie ma nic konkretnego do zaoferowania i powiedzenia, organizuje czesto konferencje, by utrzymywac zludzenie, ze PiS to konkretna partia. Tak na prawde, to partia wydmuszka - pusta w srodku.
    • jedynymaria Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 15:37
      Kochani dziennikarze olewajcie konferencje prasowe Kaczynskich i ich podobnych z PiSu,a TY narodzie wylaczajcie telewizory a moze przestancie placic abonament telewiziji ktora te konferencje propaguje
    • krzynia.c Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 16:21
      olać jego konferencje i po sprawie,nikt nikogo nie zmusza do słuchania i oglądania błazna.
    • koloratura1 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 16:27
      Jeszcze nie żyjemy w państwie Orwella i możemy spokojnie powtórzyć Jarkowi po jego bracie, cyt.: SPIEPRZAJ, DZIADU!, jednocześnie wyłączając telewizor.
      Dziennikarze mogą zrobić to samo.
    • koloratura1 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 16:31
      PS.: Oczywiście, dziennikarze mogą wyłączyć kamery , albo - jeszcze lepiej - w ogóle nie zjawiać się na kaczych spędach.
    • azeta7 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 17:43
      I zawsze tak samo o tym samym. Jad nienawiści do Nas - Polaków i do wszystkiego co innym się udaje. Chodzi do kościoła, obiecuje rzeczowość i spokój (nie mylić z - pokój), a potem gna przed media i nie widząc pajacykowatej śmieszności gryzie wszystko dookoła. Może nie lekarz a weterynarz by coś pomógł?
    • 28plk7b Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 18:23
      Klimakterium odebrało resztki rozumu wodzusiowi.Została normalna padlina,scierwo
    • drugi-ryszard55 Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 20:25
      Tak,tylko ON. ON we wszystkich mediach. W wodociagach,kanalizacji,kazdym gniazdku
      elektrycznym.Na kazdej plebani obok Jana 2,na afiszu i kiblu itd.
      Nie dosc ze bez sensu to jeszcze brzydko.Nizej juz zejsc nie moglem,ale plama .
    • rtg Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 20:38
      Na szczęście nikt z PiS nie uchwalił w poprzedniej kadencji ustawy o wymontowaniu
      wyłącznika z TVSET i zawsze mogę dokonać przed 12:30 wyłaczenia prezesa aby nie mącił mi zacisza domowego swoimi paranoicznymi wizjami.
    • rtg Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 20:42
      popatrzyłem na zdjęcie prezesa i doszedłem do wniosku ze analogicznie do hasła "te ręce uzdrawiają" nasunęło mi się hasło: "nie patrz te ręce ogłupiają"
    • altmagus Re: Prezes PiS. Codziennie 04.03.09, 23:07
      Gdy był w Rybniku.
      Pluł na chodniku.
      Przybył do Szamotuł.
      Rzygnął i pluł.
      Pluł w Brukseli.
      Jak nie widzieli.
      Pluł, że Afryka.
      Pluł u Ryzdyka.
      Aż spadła mi łuska.
      On pluje na Tuska.
      To zwyczaje ?kaczki?.
      Plujki i Spluwaczki.
      W domu nie leci ślina.
      Na portrecik Lenina.
      Obok Stalina.
      Co za szafą trzyma.
    • ebrieta Re: Prezes PiS. Codziennie 05.03.09, 08:42
      Po co mi karbowy o 12.30. Zeby mi psuł humor? Wystarczy spojrzeć na jego miny,
      na te zaciete usta, na te dyktatorskie gesty. A mia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka