zapijaczony.ryj 08.03.09, 09:36 wszystkiego najlepszego. www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Tulipan_HK_184_mini.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intligentka Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta 08.03.09, 09:40 Dziękuję w swoim imieniu. A jak inne Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
intligentka Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta 08.03.09, 09:40 Dla mnie to Święto jest kontrowersyjne, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
onlytakijestem Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta 08.03.09, 09:46 popieram i kwiatki rozdane Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta 08.03.09, 13:51 > Dla mnie to Święto jest kontrowersyjne, mimo wszystko. Cóż w nim kontrowersyjnego? Fakt, że Kościół bardzo późno uznał, że kobiety mają duszę, ale czy to powód, żeby nie miały swojego święta? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Dzięki, tulipany już stoją w wazonie. 08.03.09, 09:49 zapijaczony.ryj napisał: > wszystkiego najlepszego. > > www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Tulipan_HK_184_mini.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
onlytakijestem Re: Dzięki, tulipany już stoją w wazonie. 08.03.09, 09:51 róże ,tulipany .. każda kobieta to lubi .. chyba,że woli zgodnie z tradycją katolicką w niektórych domach w pysk Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dzięki, tulipany już stoją w wazonie. 08.03.09, 13:29 Albo odrazu "rach, ciach, siekiereczką" > są takie kobiety, które wszak nie idą na żadne kompromisy, a wiadomo: babie trza dogodzić (po tym, jak się ją zbije, żeby zdrowa była! ;))) :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Wszystkim Paniom w dniu ich święta> i wicewersja:) 08.03.09, 09:54 I nawzajem, Panowie Forumowicze ! :) I skromny prezencik razy X > www.seriouswheels.com/pics-def/Ferrari-Aurea-GT-DGF-FA-1600x1200.jpg żebyście mieli czym dać się NAM wo(d)zić na manowce ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta> i wic 08.03.09, 10:58 ave.duce napisała: > I nawzajem, Panowie Forumowicze ! :) > > I skromny prezencik razy X > > > www.seriouswheels.com/pics-def/Ferrari-Aurea-GT-DGF-FA-1600x1200.jpg > > żebyście mieli czym dać się NAM wo(d)zić na manowce ;) > > :p Takom furom to ...nie wiem co powiedzieć. Przytkałomnie Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta> i wic 08.03.09, 11:32 wielkie dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta> i wic 08.03.09, 13:31 No ba! Ty i tak nie możesz siadać za kierownicą ;) ps. Wątek o Manifie - pocięty jak nie wiem co! Ktoś się baaardzoo naklikał ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen18 Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta 08.03.09, 10:04 wow, dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen18 Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta 08.03.09, 19:01 k.kiko napisała: > dzięki! a jutro? jutro znów będą mi dowalać :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Doprecyzuję moje życzenia .Drogie Panie 08.03.09, 19:39 Mówią, że z wami zle, a bez was jeszcze gorzej. To tylko część prawdy. To Wam drogie panie zawdzięczamy wszystko to co na tym padole jest najpiękniejsze. Dzieciństwo. Macierzyństwo. Młodzieńczą miłość. Potem prawdziwą miłość. Szczęście małżeńskie. Rodzinę. Dom. i nawet to, ze żyjemy, to też Wasz zasługa. Jesteście dobrą częścią tego świata, nawet jak jesteście z PiS. I nikt tego nie zmieni. Dlatego jesteście przez nas facetów kochane i uwielbiane. I zapewniam, ze to nie wazelina, to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen18 Ty sentymentalny?????????? ;))))))))))))))))))))) 08.03.09, 19:57 zapijaczony-ryj napisał: > Mówią, że z wami zle, a bez was jeszcze gorzej. To tylko część prawdy. > To Wam drogie panie zawdzięczamy wszystko to co na tym padole jest najpiękniejs > ze. > Dzieciństwo. > Macierzyństwo. > Młodzieńczą miłość. > Potem prawdziwą miłość. > Szczęście małżeńskie. > Rodzinę. > Dom. > i nawet to, ze żyjemy, to też Wasz zasługa. > Jesteście dobrą częścią tego świata, nawet jak jesteście z PiS. > I nikt tego nie zmieni. > Dlatego jesteście przez nas facetów kochane i uwielbiane. > > I zapewniam, ze to nie wazelina, to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Ty sentymentalny?. Raczej nie hipokryta 08.03.09, 20:01 goldenwomen18 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen18 Re: Ty sentymentalny?. Raczej nie hipokryta 08.03.09, 20:05 > goldenwomen18 napisał: o sentymentalizm bym Cię w życiu nie posądziła :) ale jak widzę ...błądzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ty sentymentalny?. Raczej nie hipokryta 08.03.09, 20:09 goldenwomen18 napisał: > > > goldenwomen18 napisał: > > o sentymentalizm bym Cię w życiu nie posądziła :) ale jak > widzę ...błądzę :) Święta racja! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Ty sentymentalny?. Raczej nie hipokryta 08.03.09, 20:18 ave.duce napisała: > goldenwomen18 napisał: > > > > > > goldenwomen18 napisał: > > > > o sentymentalizm bym Cię w życiu nie posądziła :) ale jak > > widzę ...błądzę :) > > Święta racja! ;) > > :p Zapomniała iść na obiat. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ty sentymentalny?. Raczej nie hipokryta 08.03.09, 20:37 Czy to ta sama forumowiczka od "pustej lodówki"? ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj Re: Ty sentymentalny?. Raczej nie hipokryta 08.03.09, 20:54 ave.duce napisała: > goldenwomen18 napisał: > > > > > > goldenwomen18 napisał: > > > > o sentymentalizm bym Cię w życiu nie posądziła :) ale jak > > widzę ...błądzę :) > > Święta racja! ;) > > :p nie rozumie, ze bara bara mężczyzny z kobietą to jest największa przyjemność na świecie. Niestety w PiSwolą barabara z Jarkiem: pl.wikipedia.org/wiki/Plik:%C3%89douard-Henri_Avril_(18).jpg Ale, czy to przyjemność, czy obowiązek partyjny? Pytam. Choć moderator i tak potnie Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja też Ci dobrze życzę. 08.03.09, 16:29 Pomimo różnic. Bo ja tak naprawdę lubię ludzi. M. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Trochę dziegciu. 08.03.09, 16:33 Pamiętam taką scenę z czasów komuny. Popołudnie, przystanek tramwajowy. O słup stoi oparta narąbana jak stodoła młoda kobieta i trzyma w ręku złamany goździk. Pewnie dostała go w pracy, gdzie ją też pewnie napojono. To był smutny widok. M. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja też życzę naszym mamom, babciom, żonom, 08.03.09, 16:24 córkom i kochankom wszystkiego najlepszego. Bez was ten świat byłby nie do zniesienia, choć czasem potraficie nam zaleźć za skórę. Ale jesteśmy tylko odmianami jednego, wielkiego rodzaju ludzkiego. A wiecie dlaczego Was kocham? Bo jesteście miękkie i ciepłe i pachniecie kobietą! Wojna płci jest nam nie potrzebna. Jesteśmy dwiema stronami tego samego medalu. Nie możemy istnieć bez siebie. T ten co stworzył ten porządek rzeczy jest wielki! M. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ja też życzę naszym mamom, babciom, żonom, 08.03.09, 17:09 Ale miło! Dziekuje jako matka, zona, ciotka i babcia..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Kiedyś, dawno, jednej dziewczynie 08.03.09, 17:50 powiedziałem: "jesteś miękka i ciepła, i pachniesz kobietą." Tym ją zdobyłem i jestem z nią do dzisiaj. I chyba się nam wiedzie, w tym ponurym świecie. Dzisiaj postanowiłem zrobić jej przyjemność. Umyłem jej samochód. Ona myślała o czymś innym, ale doceniła moje starania. Ale idziemy na fajną kolację. M. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kiedyś, dawno, jednej dziewczynie 08.03.09, 17:57 :))) Miłego wieczoru :) :p Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dziękuję! 08.03.09, 18:07 I tak sobie myślę, że z racji zawodu czuję się jak permanentny narzeczony swojej żony. Zawsze do niej wracam z zapartym tchem. W końcu jej los nie należał do najfajniejszych. Ale to dzielna dziewczyna. Patrzę na swoje życie i nie żałuję ani jednej chwili spędzonych z Nią! Żałuję tylko upływającego czasu. Trochę się rozkleiłem w to wasze święto. Jutro znów będę tym Marinerem4. Jeszcze raz pozdrawiam Was, Polskie dziewczyny! M. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję! 08.03.09, 18:15 Ahoj, marynarzu! Pomyślnych wiatrów Tobie i Twojej dziewczynie do końca świata i o jeden dzień dłużej! :) b/o Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Kiedyś, dawno, jednej dziewczynie 08.03.09, 19:52 mariner4 napisał: > powiedziałem: "jesteś miękka i ciepła, i pachniesz kobietą." Tym ją zdobyłem i > jestem z nią do dzisiaj. I chyba się nam wiedzie, w tym ponurym świecie. Dzisia > j > postanowiłem zrobić jej przyjemność. Umyłem jej samochód. Ona myślała o czymś > innym, ale doceniła moje starania. Ale idziemy na fajną kolację. > M. I to jest to. Tak trzymaj, a będziesz szczęśliwym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 I jeszcze jedno 08.03.09, 17:55 Ona też ma na imię Wanda. Zginął bym bez niej. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: I jeszcze jedno 08.03.09, 20:03 mariner4 napisał: > Ona też ma na imię Wanda. > Zginął bym bez niej. > Pozdrawiam > M. PIS_dogłowi chy ba tego nie zrozumią Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta 08.03.09, 16:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=92343914&a=92388892 Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Wszystkim Paniom dziekuję za to, że... 08.03.09, 18:14 Wszystkim Paniom dziekuję za to, że są "solą tej ziemii". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wszystkim Paniom dziekuję za to, że... 08.03.09, 18:16 ThnX :))) ps. dobrze, że nie "w oku" ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Wszystkim Paniom w dniu ich święta 08.03.09, 19:36 Dołączam do życzeń z okazji Dnia "Babów":) Wszystkiego nnaajjj..! Przede wszystkim szczęścia(!) i samych radości(!) wszystkim dziewczynom życzę. Pozdrawiam, Dupetek Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Caly rok trzeba dbac a nie od swieta 08.03.09, 21:33 To jest jedno z najbardziej obludnych swiat jakie znam. Odpowiedz Link Zgłoś