jacekm22 Re: Na Helu!!! 08.03.09, 11:20 Nie widze zadnego powodu by katowac sie ogladajac tych dwoch "geniuszy" medialnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Rymanowski ... 08.03.09, 11:43 jacekm22 napisał: > Nie widze zadnego powodu by katowac sie ogladajac tych > dwoch "geniuszy" medialnych ... Zabawne bylo, kiedy pare dni temu Rymanowski zaprosil do TVN24 Schetyne i pytal o porazke PO w Olsztynie. Jedno z pytan brzmialo mniej wiecej tak: "- Czy to nie jest kleska, kiedy w sondazach poparcie PO dochodzilo do 60 procent?" Rymanowski raczyl pomieszac dzisiejszy Olsztyn, w ktorym PO walczylo z koalicja PSL-PiS z wynikami juz nieaktualnych partyjnych sondazy dla calej Polski. Dziennikarstwo, ktore mozna podziwiac. Rumanowski przypomina mi w tym swoim "dociekaniu do prawdy" niejakiego Piaseckiego (RMF/TVN24). Podobna "jakosc" niektorych pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Ciamcialamcia na Helu!!! 08.03.09, 11:23 Pan Prezydent Specjalnej Troski Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski A jakiś konkretny zarzut? 08.03.09, 11:24 Czy tylko chodzi o odruch psa Pawłowa? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony.ryj Re: Na Helu!!! 08.03.09, 16:28 baba53 napisała: > Boi sie kobiet z Manify ? ja myśłę, ze on się wszystkiego boi i stąd te strach w oczach img48.imageshack.us/img48/5713/grnikct6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Ten ze zdjęcia przypomina 09.03.09, 07:23 mi wypisz wymaluj Józia-parasolnika, niegdyś w skeczowym wykonaniu Romana Kłosowskiego. Ten z roli i ten nasz dzisiejszy różnią się tym, że ten współczesny z pałacu ma jakieś dyplomy. Ale skąd i za co? - Bóg raczy wiedzieć. W każdym razie jeżeli chodzi o poziom to dobry rozmówca dla tyż kurdupla Ryanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Ten ze zdjęcia przypomina 09.03.09, 10:53 prawieemeryt napisał: > mi wypisz wymaluj Józia-parasolnika, niegdyś w skeczowym wykonaniu > Romana Kłosowskiego. Ten z roli i ten nasz dzisiejszy różnią się > tym, że ten współczesny z pałacu ma jakieś dyplomy. Ale skąd i za > co? - Bóg raczy wiedzieć. W każdym razie jeżeli chodzi o poziom to > dobry rozmówca dla tyż kurdupla Ryanowskiego. mnie raczej Maliniaka z "Czterdziestolatka" Z wizji i fonii Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Patrz qrna co się dziejie 09.03.09, 12:19 Nie dość, że sam jest replikantem kaczki dziwaczki to w przeszłości ma aż dwie wierne repliki siebie - fizyczne i intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Ten ze zdjęcia przypomina 09.03.09, 18:06 zapijaczony-ryj napisał: > prawieemeryt napisał: > > > mi wypisz wymaluj Józia-parasolnika, niegdyś w skeczowym wykonaniu > > Romana Kłosowskiego. Ten z roli i ten nasz dzisiejszy różnią się > > tym, że ten współczesny z pałacu ma jakieś dyplomy. Ale skąd i za > > co? - Bóg raczy wiedzieć. W każdym razie jeżeli chodzi o poziom to > > dobry rozmówca dla tyż kurdupla Ryanowskiego. > > mnie raczej Maliniaka z "Czterdziestolatka" Z wizji i fonii Jednakże, "MALINIAK" R.Kłosowski wielkim Aktorem JEST! czego o paskudzie ani jego kalce powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Pan prezydent w "kawie" 08.03.09, 11:59 Przy okazji Dnia Kobiet dowiedzieliśmy się wreszcie, za co kobiety tak bardzo lubią pana Rezydenta. Otóż lubią go za jego "rewerancję" wobec pań. Teraz wystarczy sięgnąć do Słownika Poprawnej Wolszczyzny by dowiedzieć się, że "rewerancja" to: 1) wyrywanie kobiecie ręki ze stawu barkowego w celu oślinienia jej dłoni 2)zapisywanie kobiety na krótką listę osób przeznaczonych do wykończenia I jak tu takiego "reweranta" nie lubić? Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Pan prezydent w "kawie" 08.03.09, 12:03 Ony ma tyle wspólnego z rewerencją co "weranta" z "obiatem". Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pan prezydent w "kawie" 08.03.09, 12:37 Kobiety go lubią? A to ci checa! Ciekawe ktore? Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Pan prezydent w "kawie" 08.03.09, 13:01 moz chodziło o - kobietony - Jarosławę Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Wojna ze Stanami wisi na włosku 08.03.09, 12:03 Rezydent nie zamierza pogodzić się z rezygnacją z budowy tarczy antyrakietowej. Jeśli USA podejmą taką decyzję, to niewykluczone, że będziemy musieli im przypomnieć, kto decyduje o ich polityce obronnej. Odpowiedz Link Zgłoś
urojenia_kacze a dlaczego R. w Dzien Kobiet rozmawia z Lesiem 08.03.09, 12:44 a nie z Jarosławą? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Będzie awantura 08.03.09, 12:47 Dał do zrozumienia, oględnie, mówiąc o Sikorskim, że wybiera się koniecznie na szczyt do Brukseli. Będę tam za nim lobował - powiedział. Jak znam życie, Topolanek wyśle tym razem zaproszenia imienne, skrzętnie pomijając kancelarię Kaczusia. Jego interes, żeby swojego Wacusia na salony nie wypuszczać bo pogryzie. No i Kaczuś życzy sobie, żeby Tusk do pana przybiegał nawet bez gwizdnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś