Dodaj do ulubionych

gospodarny Waldemar

13.03.09, 18:30
www.dziennik.pl/polityka/article340476/Resort_Pawlaka_potwierdza_nasze_zarzuty.html

bez dwóch zdań…

--------------
netykieta – zbiór tzw. zasad pozwalających obrażać wszystko i wszystkich z wyjątkiem rozmówcy
Obserwuj wątek
    • isa.stern Re: gospodarny Waldemar 13.03.09, 18:55
      jak go wczoraj Olejnikowa przepytywała, to myślałam, że dostanie zawału... ale
      starał się jak mógł nie odpowiadać na niewygodne pytania....;)
      • trzymilionowy.post A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 20:03
        www.mg.gov.pl/Wiadomosci/Strona+glowna/Komunikat+Ministerstwa+Gospodarki.htm
        Tutaj w grę wchodzą ogromne pieniądze tak jak na łapówki jak i robienie czarnego
        PRu o czym przekonał się swojego czasu Łapiński:

v1.itvp.pl/konfrontacja/odcinek/i.tvp/cat/84/lp/2094
        • trzymilionowy.post Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 20:13
          www.falszywy.trop-reportera.pl/grand_press_photo/grand_press_photo/niezasluzone_laurowe_wience.html
          I jeszcze więcej.
        • zoil44elwer Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 20:14
          Firma farmaceutyczna pierwsze kroki w sprawie leku kieruje do
          ;gospodarstwa;Pawlaka i PSL a nie do Ministerstwa Zdrowia.Ciekawe pra?Ciekawe
          ale wcale nie głupie,czyżby w Paryżu wiedzieli że Waldek potrafi z owsa zrobić
          ryż i ;siano;.
          • trzymilionowy.post Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 20:19
            zoil44elwer napisał:

Firma farmaceutyczna pierwsze kroki w sprawie leku kieruje do
            ;gospodarstwa;Pawlaka i PSL a nie do Ministerstwa Zdrowia.

Gdzie to wyczytałeś?
            • zoil44elwer Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 20:37
              W tendencyjnym dzienniku który otrzymał taką wiadomość(potwierdzoną)od
              wiceministra gospodarki rządu PSL-PO.
              • trzymilionowy.post Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 20:43
                Zapoznaj się proszę choć trochę z innymi źródłami niż publikacja Dziennika. Link
                podałem wyżej.
                • zoil44elwer Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 20:47
                  LIberały i chłopy boją sie Springera jak cholera bo Waldek Pawlak padł snadnie
                  na części ciała zadnie.
                  • x2468 Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 21:17
                    Jesli "Dziennik" pisze to znaczy ze pisze.Nic wiecej.Poczekajmy co powiedza inni.
                    "Dziennik" upadl na ryj.Reklamuja sie w Tokfm.
                    • trzymilionowy.post Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 21:32
                      Ten tekst, to zlepek paru wypowiedzi, informacji potwierdzonych
                      i domniemań. Nie wiadomo kto zwolnionemu podrzucił info o powiązaniach
                      finansowych z PSLem. Ktoś zwyczajnie może cynglami rozgrywać swoje interesy.
                      • zoil44elwer Re: A dla mnie sytuacja jednoznaczna nie jest. 13.03.09, 21:35
                        Tak samo byś pisał gdyby to dotyczyło wicepremiera w rządzie Millera czy
                        Kaczyńskiego?Przypuszczam że wątpię.
                        • mondrytusek Waldi, nie przejmuj się Tusk nie ma wyjścia Obroni 13.03.09, 22:31
                          Przecież z Palikotem koalicji nie stworzy. Możesz kręcić dalej lody.

Tak więc spoko.
    • norek.pl i pomysłowy.... 13.03.09, 22:41
      gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,85951,6381825,PSL__bedzie_mozna_odstapic_od_umowy_o_opcje_walutowe.html
      • xenocide Pomysl jak pomysl 13.03.09, 23:33
        ale on jest rodem z PRL.
        Panstwo nie moze ingerowac jesli nie zlamano prawa.
    • zoil44elwer Re: gospodarny Waldemar 13.03.09, 22:59
      I Sekretarz Polskiej Zjednoczonej Partii Rolniczej(PZPR),W Pawlak potęgą jest i
      basta.Pawlak nawet żabie nie przepuści,jak mu Tusek roz podskoczy,nie pozyje
      długo już a juści.
    • pisz_pan_na_berdyczow Panie Waldku pan się nie boi 13.03.09, 23:51
      Koalicja za panem murem stoi;)))
      • zoil44elwer Re: Panie Waldku pan się nie boi 13.03.09, 23:56
        Pan Waldek jedną lewą ręką może zadusić Kaczora(Donalda)gdy ten będzie
        fikał.Panie Waldku pan sie Donalda nie boi,za panem Witos i Mikołajczyk stoi.W
        niebiesiech.
    • trzymilionowy.post Re: gospodarny Waldemar 16.03.09, 21:14
      www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=179ac091-7107-43e9-8c26-e0f7c7f1ae45
      Polecam to wyżej oraz niżej. Sprawa w zupełnie innym świetle.

www.aol.pl/wiadomosci/story/%C5%9Aledztwo-ws-Borkowskiego-dotyczy-min-op%C5%82acenia-wyjazdu-do-Chin/8065394/index.html
      • trzymilionowy.post Re: gospodarny Waldemar 16.03.09, 21:35
        www.rp.pl/artykul/2,277267_Prezesowi_zaszkodzila_afera_opisana_przez__Rz_.html
        www.rp.pl/artykul/193186.html
        Czyli wychodzi na to, że płatne prostytutki z dziennika skręciły
        sprawę na Waldka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka