haen1950 20.03.09, 12:02 Przedtem dwa razy ją w rączkę całował. Drugi raz specjalnie do kamer. Batdzo to jajecznie wypadło. Zaczynam mieć wątpliwości, kto tam był naćpany na szczycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony-ryj Widziałeś kiedyś jakiś film o chorych psychicznie 20.03.09, 12:05 Taki na którym pokazują pacjentów zakładu zamkniętego? Tam jest dwa rodzaje chorych. Jedni bez przerwy się śmieją (Cieszą) bez powodu, a drudzy wygladają jak by byli naćpani. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kaczuś Angelę podsumował 20.03.09, 12:09 Acha, jes,haha (drugie video) :((( www.tvn24.pl/0,1591661,0,1,o-czym-rozmawiaja-po-cichu,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kaczuś Angelę podsumował 20.03.09, 12:16 :))) Teraz jeszcze wepchnie Rokitę na ambasadora w Berlinie i wreszcie będzie miał tę swoją upragnioną wojenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
janonet4 Re: zero kasy z unii!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.09, 12:21 zero kasy z unii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oddawac to niejest wasze ODDACJE ZIEMIE ZACHODNIE BO SA NIEWASZE TYLKO NIEMCKIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: zero kasy z unii!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.09, 12:28 janonet4 napisał: > zero kasy z unii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oddawac to niejest > wasze ODDACJE ZIEMIE ZACHODNIE BO SA NIEWASZE TYLKO > NIEMCKIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Skocz sobie gdzie chcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: zero kasy z unii!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.09, 14:54 w 1938 Hitler oddal za niemeicka kase wiezienie w ktorym Pilsudski byl,. Rozebrali je Niemcy i zlozyli w Polsce. Rok pozniej Polske zajeli i wiezienie uzyli znow dla Poalkow. hehehe nie ciesz ie, slabeuuszu, bo nier masz z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Wkrótce konferencja Tuska i Kaczusia. 20.03.09, 12:41 Mam nadzieję, że nasze szmatławe media nie odpuszczą łajzie, tak jak to było ze Stokrotką. TVN wtedy własnym ogonem się zadławił i dusi się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wkrótce konferencja Tuska i Kaczusia. 20.03.09, 15:14 On chyba nie wie, ze oblizywanie damskich dloni jest w swiecie nie znane. To tylko polski zwyczaj, zresztą juz przemijający. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wkrótce konferencja Tuska i Kaczusia. 20.03.09, 17:20 Bez przesady Sarkozy rowniez obslinia damskie lapki. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Szarmancki:) 20.03.09, 12:59 haen1950 napisał: > Przedtem dwa razy ją w rączkę całował. Drugi raz specjalnie do kamer. > > Batdzo to jajecznie wypadło. Zaczynam mieć wątpliwości, kto tam był > naćpany na szczycie. Mam nadzieję, że pani Kanclerz nie musiała po tym całowaniu iść do chirurga na nastawianie barku. Czy to chamidło nie wie, że do damskiej dłoni należy się schylić i że możną ją całować tylko wtedy, gdy kobieta na to wyraźnie pozwoli? Poza tym na Zachodzie całowanie kobiet w dłoń jest niestosowne, zwłaszcza w sytuacjach oficjalnych i służbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Szarmancki:) 20.03.09, 13:05 Przecież dlatego Angela jaja sobie z niego zrobiła. Będą to sobie pokazywać, żeby humor poprawić, gdy im Bartoszewski za skórę zalezie. Nasuwa mi się słynne zdjęcie Becka z pochyloną głową przed wyprostowanym Hitlerem. Goebbels wycisnął z niego wszystkie smaki PR. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Pogardliwie Angela Lesia K potraktowala 20.03.09, 14:52 "pokaz jak ty sie osmieszasz calujac mi reke na rozkaz, pole." Odpowiedz Link Zgłoś
mmujer Dobrze, że.......... 20.03.09, 14:58 ....się nie przytulił do niej i nie zafundowal jej buziaka. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Szarmancki:) 20.03.09, 17:14 iza.bella.iza napisała: > haen1950 napisał: > > > Przedtem dwa razy ją w rączkę całował. Drugi raz specjalnie do kamer. > > > > Batdzo to jajecznie wypadło. Zaczynam mieć wątpliwości, kto tam był > > naćpany na szczycie. > > > Mam nadzieję, że pani Kanclerz nie musiała po tym całowaniu iść do chirurga na > nastawianie barku. Czy to chamidło nie wie, że do > damskiej dłoni należy się schylić ? Z tym schyleniem to przegięłaś co nieco. Przeciez nie miał drabiny! Ale to poklepanie jej po ręce - żywcem przejęte od PZPR - owskich intelektualistów z Żoliborza... Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: KaczuśSam Siebie podsumował 20.03.09, 14:51 coraz bardziej korzystne dla Polski jest prezydentowanie tego typka. Kultura i madrosc PRZEBIJA przez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce GIWI, ma prośbę > 20.03.09, 19:32 Jeśli TAMTEN post wycinasz bez śladu, to i mój wycinaj, bo wygląda, jakbym do autora wątku go napisała :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Skąd zna słowo naćpany?Od doradcy-dealera kokainy? 20.03.09, 18:50 jakbym nie było, mamy chama za prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś