Dodaj do ulubionych

Do Admina w sprawie Kataryny

26.11.03, 10:55
Trzeba coś zrobić z tą idiotyczną sytuacją!

Może pod Aktualnościami obok Kraju dodajcie
forum "Kataryna" i tam kierujcie posty na
temat Kataryny. Chętni sobie poczytają,
pobluzgają, popastwią się a takie osoby
jak ja nie bedą musiały czytać tych idiotyzmów!
Przecież jest coś takiego jak netykieta, samiście
ją wymyślili to się też do niej stosujcie!

Obserwuj wątek
    • Gość: zmęczona Popieram ten postulat... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.11.03, 11:57
      Niekontrolowany zalew oszołomskich postów tego osobnika zamienia nasze forum w
      maglową pyskówkę i zniechęca normalnych do dyskusji.
      • zbychooo Re: Popieram ten postulat... 26.11.03, 12:03
        Proponuję ignorować, wtedy może udusi się sam we własnym sosie...
        • Gość: zmęczona Re: Popieram ten postulat... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.11.03, 12:14
          Często rozpoczyna dyskusję pod obcym nickiem a potem włącza się oficjalnie. To
          taki mały lisek chytrusek...nie zawsze go wyczujesz!
          • zbychooo Re: Popieram ten postulat... 26.11.03, 12:55
            Gość portalu: zmęczona napisał(a):

> Często rozpoczyna dyskusję pod obcym nickiem a potem włącza się oficjalnie.
            To
            > taki mały lisek chytrusek...nie zawsze go wyczujesz!

Powiedziałbym dosadniej: taki mały skur.wysynek!
            • Gość: b.zmęczona Re: Popieram ten postulat... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 27.11.03, 09:53
              ująłeś to dosadniej i prawdziwiej!
    • colas.breugnon ja w sprawie Kataryny 27.11.03, 08:03
      Przyglądam się dyskusjom z Kataryną i o Katarynie
      i taką mam refleksję.
      Wydaje mi się oczywiste, że Panią Katarynę należy uważać
      bądź za gospodarza forum Kraj, bądź za domownika, bądź
      za pracownika gospodarza.
      Krytykując ją, naruszamy czyjś mir domowy.
      Ktoś tak właśnie sobie wyobraża dyskusje na forum,
      a kiedy one zamierają, przychodzi ta czy inna Kataryna
      pod tym czy innym nickiem, i woła: zobaczcie, ptaszek przyleciał!
      I towarzystwo się ożywia.
      Taka jest jej rola, i jest to raczej rola pozytywna,
      a jeśli komuś klimat imprezy nie odpowiada, to powinien
      wynieść się do sąsiadów, a nie wypraszać gospodarzy.
      Nieprawdaż?
      • basia.basia DO PRZYJACIÓŁ KATARYNY!!! 27.11.03, 14:09
        Odpisuję na post Colasa Breugnon ale to jest do wszystkich:)
        I proszę bardzo o wypowiedź.

colas.breugnon napisał:

> Przyglądam się dyskusjom z Kataryną i o Katarynie
        > i taką mam refleksję.
        > Wydaje mi się oczywiste, że Panią Katarynę należy uważać
        > bądź za gospodarza forum Kraj, bądź za domownika, bądź
        > za pracownika gospodarza.

Bywam tutaj od jakiegoś czasu i wiem, że Kataryna jest tutaj takim samym
        gościem jak my.

> Krytykując ją, naruszamy czyjś mir domowy.
        > Ktoś tak właśnie sobie wyobraża dyskusje na forum,
        > a kiedy one zamierają, przychodzi ta czy inna Kataryna
        > pod tym czy innym nickiem, i woła: zobaczcie, ptaszek przyleciał!
        > I towarzystwo się ożywia.

Uważam, że się mylisz. Ostatnia nagonka na Katarynę ma nieco inny charakter
        niż poprzednie, jednakże ta i wszystkie poprzednie mają na celu to samo
        - wygonienie jej z forum. Metody są różne. Poprzednio mieliśmy kreowanie
        z Kataryny garkotłuka, który produkuje się na forum by odreagować domowe
        nieszczęścia, bez odniesień do tego co pisze. Kiedy indziej sugerowano,
        że to jakaś nieszczęśliwa osoba niewiadomej płci, zamknięta o chlebie i
        wodzie, która straciła kontakt z realnym światem a więc i z rzeczywistością
        - stąd bzdury jakie wypisuje. Teraz mamy akcentowanie jej rzekomych dobrych
        układów z adminami, powściągliwość w ocenianiu Michnika i wywodzenie stąd
        wniosku, że jest na usługach GW. To też już kiedyś przerabialiśmy. Były drwiny
        i dopytywania ile jej płacą za wierszówkę i co z tego ma. I tak w kółko.

> Taka jest jej rola, i jest to raczej rola pozytywna,
        > a jeśli komuś klimat imprezy nie odpowiada, to powinien
        > wynieść się do sąsiadów, a nie wypraszać gospodarzy.
        > Nieprawdaż?

No właśnie nie! Chodzi o to, żeby to ona się wyniosła!!!
        W tym celu ktoś a raczej jakieś ktosie usiłują ją ośmieszyć, obrzydzić nam,
        zasiać podejrzenie, że jej intencje nie są szczere itp.

Osobiście uważam, że sprawa jest polityczna. Kataryna ma wybitny talent
        do OŚMIESZANIA rządzącej ekipy (choć nie tylko lewica jest pod jej ostrzałem),
        co jest trudne do zniesienia dla jej wrogów. Wiemy, że ktoś z kancelarii URMu
        przygląda się naszemu forum ale przestał zabierać głos, kiedy został
        namierzony. Myślę, że tam jest mocodawca tych, którzy usiłują Katarynę stąd
        wypędzić.

Bywały już okresy, że Kataryna zmęczona tym, zniesmaczona a także zmartwiona
        znikała na jakiś czas. Rozumiem ją, ona nie ma nerwów z gumy. Jest wrażliwą
        osobą, granice jej wytrzymałości zostały kolejny raz przekroczone.
        Myślę nad tym co moglibyśmy zrobić by uniknąć takich sytuacji jak obecna.
        Mam na myśli danie jakiegoś odporu tym ktosiom, jakąś akcję/akcje odwetową
        do zastosowania jako odzew na atak w przyszłości. Gdybyśmy potraktowali te
        ataki tak jak na to zasługują i stosowali metodę Kataryny to może byłoby
        zdrowiej (widzę, że t1s zabrał się do roboty:), mielibyśmy trochę zabawy
        a Kataryna widziłaby, że ją wspieramy i lepiej by się czuła. Bo nasze wsparcie
        jest jej potrzebne.

Chodzi mi o to, byśmy się namówili i stosowali wspólnie jakąś taktykę w celu,
        my z kolei, ośmieszenia ujadających burków.
        Zwróćcie uwagę na to, że jej wrogami nie są Ci, którzy tutaj armaty wyciągają
        przeciwko kościołowi, żydom, innosciom seksualnym itd. Ataki są skierowane
        przeciwko poglądom politycznym Kataryny, niczemu więcej. Wynika stąd też, że
        Kataryna w sposobie ich prezentowania jest dla swoich przeciwników groźna.
        To mi się akurat bardzo podoba. Ona trafia bezbłędnie w sedno a robi to na
        dodatek z wdziękiem:) I niech tak trzyma!!!

• zbychooo Re: DO PRZYJACIÓŁ KATARYNY!!! 27.11.03, 14:35
          Hajda na burków!!!

P.S. Basiu ja już jestem gotów ;-) bo wnerwiają mnie od dawna...
          • basia.basia Re: DO PRZYJACIÓŁ KATARYNY!!! 27.11.03, 14:41
            zbychooo napisał:

> Hajda na burków!!!
            >
            > P.S. Basiu ja już jestem gotów ;-) bo wnerwiają mnie od dawna...

A ja zmienię sobie sygnaturkę na refren żurawiejek:

"Lance do boju, szable w dłoń.
            Bolszewika goń, goń, goń."

• lupus.lupus Re: DO PRZYJACIÓŁ KATARYNY!!! 27.11.03, 14:44
              basia.basia napisała:

> zbychooo napisał:
              >
              > > Hajda na burków!!!
              > >
              > > P.S. Basiu ja już jestem gotów ;-) bo wnerwiają mnie od dawna...
              >
              > A ja zmienię sobie sygnaturkę na refren żurawiejek:
              >
              > "Lance do boju, szable w dłoń.
              > Bolszewika goń, goń, goń."

Skoro lance, szble i gonienie bolszewika to i mnie nie może zabraknąć :)
              • basia.basia Re: DO PRZYJACIÓŁ KATARYNY!!! 27.11.03, 14:46
                lupus.lupus napisał:

> basia.basia napisała:
                >
                > > zbychooo napisał:
                > >
                > > > Hajda na burków!!!
                > > >
                > > > P.S. Basiu ja już jestem gotów ;-) bo wnerwiają mnie od dawna...
                > >
                > > A ja zmienię sobie sygnaturkę na refren żurawiejek:
                > >
                > > "Lance do boju, szable w dłoń.
                > > Bolszewika goń, goń, goń."
                >
                > Skoro lance, szble i gonienie bolszewika to i mnie nie może zabraknąć :)
                >

Bardzo by się też przydał GoniącyPielęgniarz:)
                • colas.breugnon Basiu x 2 27.11.03, 15:25
                  Honoru niewieściego bronić będę zawsze,
                  tym bardziej że i moją sympatię Kataryna x 2 budzi.
                  Co prawda nie przekonałaś mnie co do tego, że Kataryna jest osobą całkiem
                  prywatną. Ale praca zawodowa tylko u Talibów pozbawiała kobietę czci.
                  Dla mnie może być i dziennikarką oddelegowaną do podkręcania forum,
                  i wolontariuszką, i czym jeszcze chcesz, bytem zbiorowym, programem
                  komputerowym, zamożną rentierką, której się przejadły wszystkie hedonizmy,
                  i teraz to już tylko wyklepuje klawisze. To nie ma większego znaczenia.
                  Jest błyskotliwa i sympatyczna, choć i wady swoje ma, i jakieś ograniczenia.
                  Zauważ zresztą, że nikt nie wymaga, aby pod jednym nickiem występowała jedna
                  osoba albo żeby jeden człowiek nie używał kilku nicków, prawda? Nasza Kataryna
                  jest więc bardziej bohaterką liryczną tego forum niż żywą osobą, choć zapewne
                  ma i jakiś hardware, może jeden, może więcej, może i powabny i może niewieści.
                  Twoje podejrzenia władz państwowych o inwigilowanie forum wydają mi się naiwne.
                  Przeceniasz i forum, i te władze. Choć w tak upodlonym państwie pewnie jest
                  możliwe, żeby premier czy inny minister, zamiast coś robić, czatował, forumował
                  i randkował w Internecie, ale takiego dna chyba jeszcze nie sięgnęliśmy.
                  Ale dość tych dywagacji. Komu trzeba dać w pysk?
                  • basia.basia Re: Basiu x 2 27.11.03, 15:38
                    colas.breugnon napisał:

> Honoru niewieściego bronić będę zawsze,
                    > tym bardziej że i moją sympatię Kataryna x 2 budzi.
                    > Co prawda nie przekonałaś mnie co do tego, że Kataryna jest osobą całkiem
                    > prywatną. Ale praca zawodowa tylko u Talibów pozbawiała kobietę czci.
                    > Dla mnie może być i dziennikarką oddelegowaną do podkręcania forum,
                    > i wolontariuszką, i czym jeszcze chcesz, bytem zbiorowym, programem
                    > komputerowym, zamożną rentierką, której się przejadły wszystkie hedonizmy,
                    > i teraz to już tylko wyklepuje klawisze. To nie ma większego znaczenia.

Ależ ma:) Bo Kataryna jest konkretną osobą i niektórzy z nas mają z nią czasem
                    kontakt zakulisowy. Wiesz chyba przecież, że nick wytłuszczony jest również
                    adresem skrzynki pocztowej na tym forum? Do skrzynki można się dostać tylko
                    znając hasło.

> Jest błyskotliwa i sympatyczna, choć i wady swoje ma, i jakieś ograniczenia.
                    > Zauważ zresztą, że nikt nie wymaga, aby pod jednym nickiem występowała jedna
                    > osoba albo żeby jeden człowiek nie używał kilku nicków, prawda?

Jeśli się loguję to nikt inny nie może występować pod moim nickiem.
                    Tak więc i pod Ciebie i Katarynę też nie!

Nasza Kataryna
                    > jest więc bardziej bohaterką liryczną tego forum niż żywą osobą, choć
                    zapewne
                    > ma i jakiś hardware, może jeden, może więcej, może i powabny i może
                    niewieści.
                    > Twoje podejrzenia władz państwowych o inwigilowanie forum wydają mi się
                    naiwne.

Wiem, że to zabrzmiało śmiesznie ale na własne oczy widziałam i to nie raz,
                    np. XYZ z IP krm.gov.pl. To nie są omamy.

> Przeceniasz i forum, i te władze. Choć w tak upodlonym państwie pewnie jest
                    > możliwe, żeby premier czy inny minister, zamiast coś robić, czatował,
                    forumował
                    > i randkował w Internecie, ale takiego dna chyba jeszcze nie sięgnęliśmy.
                    > Ale dość tych dywagacji. Komu trzeba dać w pysk?

Na razie robaki wlazły pod kamienie albo może nieco skonsternowane
                    udały się do oberrobaka po nowe instrukcje?:)

Należy czuwać i reagować na najmniejszą oznakę wypełzania. Ja będę
                    razić lancą i szablą.

Pozdrawiam
                    • Gość: Tow. Wagner Re: Basiu x 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 16:01
                      Tak, złapali mnie z dymiącą klawiaturą.
                      To było w tym wątku.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8754331&v=2&s=0
                      "Precz z siepactwem, chwała nam i naszym kolegom, chuje precz"
                  • iza.bella.iza Re: Basiu x 2 27.11.03, 21:22
                    colas.breugnon napisał:

> Zauważ zresztą, że nikt nie wymaga, aby pod jednym nickiem występowała jedna
                    > osoba albo żeby jeden człowiek nie używał kilku nicków, prawda?

Owszem, nikt nie wymaga. Jednak są tu tacy ( w większości na szczęście i z Tobą
                    włącznie), którzy nie wstydzą się swoich poglądów, a nawet czynią z nich swój z
                    daleka rozpoznawalny forumowy wizerunek. Ci, którzy piszą pod wieloma nickami
                    albo sami siebie nie bardzo lubią, albo cierpią na niespójność osobowości.

> Nasza Kataryna jest więc bardziej bohaterką liryczną tego forum niż żywą
                    > osobą,

Bycie bohaterem lirycznym(?) nie wyklucza, że istnieje się realnie. Poza tym,
                    my tu wszscy jesteśmy tylko wirtualnie....

> choć zapewne ma i jakiś hardware, może jeden, może więcej, może i powabny i
                    > może niewieści.

... i wszelkie domysły, na temat kto, jaki jest w rzeczywistości są po prostu
                    tylko wynikiem pracy naszej wyobraźni połączonej z osobistym doświadczeniem
                    życiowym.
        • Gość: t1s Re: DO PRZYJACIÓŁ KATARYNY!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.03, 17:55
          Czasami mam wrażenie, że niektórzy z tych piszących jakoby Kataryna była
          cenzorem czy pisała pod dyktando gazety naprawdę w to wierzą. Nie wykluczam, że
          są tylko sprawnymi prowoczkami ale niepewność pozostaje i z takimi przypadkami
          trudno sobie poradzić. Z kopniaka szkoda potraktować kogoś kto i tak roi sobie,
          że jest cenzurowany. Wykpiwanie ich "podejrzeń" też chyba niewiele daje a na
          tłumaczenia, że krasnoludki nie istnieją a pomówienia choćby bez bluzgów niczym
          nie różnią się od zwykłych wulgaryzmów ciężko się zdobyć, bo po prostu ręce
          opadają.
        • iza.bella.iza Re: DO PRZYJACIÓŁ KATARYNY!!! 27.11.03, 21:07
          basia.basia napisała:

> Wiemy, że ktoś z kancelarii URMu przygląda się naszemu forum ale przestał
          > zabierać głos, kiedy został namierzony. Myślę, że tam jest mocodawca tych,
          > którzy usiłują Katarynę stąd wypędzić.

Basiu! Nie popadaj w schizofrenię tak, jak namierzony przez nas wielonickowiec
          end company. Oni z pewnością nie cierpią Kataryny z powodów osobistych, różnych
          i nie zawsze politycznych. Przede wszystkim nie znoszą tego, że jeśli Kataryna
          podejmie z nimi dyskusję, to oni nie są w stanie jej sprostać, a im więcej
          wypluwają z siebie jadu, tym ona dowcipniej i sensowniej im odpowiada. W
          dodatku ma poparcie innych forumowiczów i koniec końców ostatnie zdanie nie
          należy do tych biednych obłąkańców. Dlatego zakładają oddzielne wątki i sami je
          podbijają, zmieniają nicki i urządzają prowokacje.

> Myślę nad tym co moglibyśmy zrobić by uniknąć takich sytuacji jak obecna.
          > Mam na myśli danie jakiegoś odporu tym ktosiom, jakąś akcję/akcje odwetową
          > do zastosowania jako odzew na atak w przyszłości.

Jeśli zaczniemy bawić w odwety, to sprawa będzie ciągnąć się bez końca. Chyba
          wiesz co to jest wendeta? Poza tym ze słabym i chorym człowiekiem ( a takimi są
          z pewnością Ci, których masz na myśli) prowadzić walki się nie godzi. Ich
          miejsce jest na terapii, ale my nie jesteśmy w stanie ich do niej namówić.
          Jedyne, co możemy zrobić, to nie wchodzić z nimi w dyskusje, nie rozpalać
          jeszcze bardziej ich emocji. Jednym słowem ignorować.

> Bo nasze wsparcie jest jej potrzebne.

Z pewnością będzie jej milej, ale myślę, że ona przejmuje się tym wszystkim
          mniej niż niektórzy forumowicze. A to, że czasem odpoczywa od forum świadczy
          chyba o tym, że świat realny jest dla niej ważniejszy od wirtualnego.
          • basia.basia do Izy 28.11.03, 11:06
            iza.bella.iza napisała:

> W
            > dodatku ma poparcie innych forumowiczów i koniec końców ostatnie zdanie nie
            > należy do tych biednych obłąkańców.

Dzisiaj przyuważyłam taki "kwiatek":
            "Broni ja dzielnie na forum też przekwitła moczaranka , żałosna b-b."

Pewnie przesadzam myśląc, że to jest sterowane ale widzę, że jest pewna
            zmiana w tonie:) Teraz Kataryna jest "moczaranką". Ostatnie manewry
            wielonkowców przyprawiają mnie o ataki śmiechu i tak to trzeba traktować.
            Kabaret!

>
            > Jeśli zaczniemy bawić w odwety, to sprawa będzie ciągnąć się bez końca.
            > Chyba wiesz co to jest wendeta?

Wiem, wiem:) Ja miałam na myśli odwet całkiem innego rodzaju. Traktowanie
            sprawy właśnie jako kabaretu. Bo mi się zdaje, że to się nigdy nie skończy
            a jakoś trzeba sobie z tym radzić. Ale pewnie masz rację i należy ignorować.

Pozdrawiam
    • Gość: zuzula Przeciez Admin to Kataryna wlasnie ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 11:14
      Admini wymyslili nie tylko netykiete, ale w jakims sensie ja zlamali,
      powolujac do zycia kataryne, pracowniuka Agory z uprawnieniami admina wlasnie.
      Nie byloby zadnego problemu, gdyby nie specjalna ochrona, jaka posty kataryny,
      a takze te o katarynie byly objete.
      Tutaj roi sie od wpisow, w ktorych inni forumowicze wyzywani sa od pedalow,
      ubekow, idiotow, proponuje sie im wyjazd do izraela, na kamczatke, zyczy sie
      im smierci i proponuje im sie seks oralny - i nie uswiadczycie interwencji
      admina, poki nie padnie slowo na ch, k czy op.
      Ale o katarynie wystarczy napisac post "dlaczego nie lubie kataryny" i w
      ni "bo wycina posty" - zeby taki post znikl po kwadransie, choc nie
      znajdziecie w nim bluzgow.
      i to jest taki swoisty sklepik za zoltymi firankami niniejszego forum.
      ohyda.
      dlatego kataryna jest znienawidzona.
      jak kazdy agent.
      • lupus.lupus Re: Przeciez Admin to Kataryna wlasnie ! 27.11.03, 11:39
        Znowu te głosy? Rano też je słyszysz? Jesteś już żałośnie nudny z tą Kataryną
        adminem. Nie dorastasz jej do pięt co nie przeszkadza ci kąsać. Cecha
        większości gadów.
        Dlaczego admini nie mieliby wycinać wątku: "Dlaczego nie lubię Kataryny"? Jest
        przecież kretyński. To jest forum kraj, załóż sobie forum prywatnie i tam się
        produkuj.

• ada1 Re: Przeciez Admin to Kataryna! taaa??????????? 27.11.03, 13:33
        Gość portalu: zuzula napisał(a):

> Admini wymyslili nie tylko netykiete, ale w jakims sensie ja zlamali,
        > powolujac do zycia kataryne, pracowniuka Agory z uprawnieniami admina wlasnie.
        > Nie byloby zadnego problemu, gdyby nie specjalna ochrona, jaka posty
        kataryny,
        > a takze te o katarynie byly objete.
        > Tutaj roi sie od wpisow, w ktorych inni forumowicze wyzywani sa od pedalow,
        > ubekow, idiotow, proponuje sie im wyjazd do izraela, na kamczatke, zyczy sie
        > im smierci i proponuje im sie seks oralny - i nie uswiadczycie interwencji
        > admina, poki nie padnie slowo na ch, k czy op.
        > Ale o katarynie wystarczy napisac post "dlaczego nie lubie kataryny" i w
        > ni "bo wycina posty" - zeby taki post znikl po kwadransie, choc nie
        > znajdziecie w nim bluzgow.
        > i to jest taki swoisty sklepik za zoltymi firankami niniejszego forum.
        > ohyda.
        > dlatego kataryna jest znienawidzona.
        > jak kazdy agent.

Taaaaaaaaa?????? a ja głupia myślałam, że Kataryna to Michnik!!!! a tu takie
        kwiatki... ;-0
        A ty kim jesteś??? jasnowidzu???
        • Gość: Ubogacony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 13:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: t1s Witamy tow. Obiektwnego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 13:49
            Partia ma dla jeszcze kilka równie przekornych nicków;
            Inteligentny
            Uczciwy
            Bystry
            Mądry
            • Gość: t1s Re: Witamy tow. Obiektwnego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 13:58
              Tow. Obiektywny, coś zjadło nam w poprzednim poście słówko Was. Miało
              być "Partia ma dla Was".
              Za tą dywersję odpowiedzialny jest na pewno element antysocjalistyczny-wicie co
              robić towarzyszu.
              • Gość: kataryna.kalaryna Ale błyskawiczna reakcja!!! Brawo cenzor! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 14:09
                Parę minut temu był tu mój wpis. Już go nie ma. Tyle że zalogowany tak samo jak
                teraz "gość"...
                • Gość: tow. Wagner Re: Ale błyskawiczna reakcja!!! Brawo cenzor! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 14:25
                  Towarzyszu, zwolnijcie trochę. Zorientowali się już, że to my.

"Precz z siepactwem, chwała nam i naszym kolego, chuje precz".

• basia.basia Admina, dobrze się spisałeś:) 27.11.03, 14:11
      Czuwaj teraz pilnie, bo nastąpi atak wściekłych burków:)
      a niewieście nie wypada czytać bluzgów takich jak ten przed chwilą.
      • kkkaczory_piss_brothers czy to oznaca, ze admin jast ADMINĄ ?:) 28.11.03, 02:25
        b.b SIE POMYLILA, CZY NIE ZAUWAZYLA:)
        takie male faux pas:)
    • Gość: po staremu... To forum jest sterowane i kontrolowane dość ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 27.11.03, 18:26
      .. nieudolnie przez osobę-funkcjonariusza zachowującą teraz wymowne milczenie.
      • colas.breugnon ot, i rodowód bogów 27.11.03, 20:01
        dziękuję za przykład
        • Gość: miki Re: ot, i rodowód bogów IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.03, 20:11
          Kataryna jestes swietna.Nie przejmuja sie azorami.Te kreatury sa stworzone do
          szczekania.Jak zabraknie czlowieka,beda wyc do ksiezyca.Tylko czerwone ich psie
          dzieci uspakaja.I jeszcze kawalek ochlapa z "panskiego"stolu.
    • studio.beret Rozne ludzi sa zaklecia 28.11.03, 02:40
      Tym - co Katarynie dokuczaja - rymy ponizsze "poswiecam" :

rozne ludzi sa zaklecia
      sa co bluznia jak prosieta
      bez obrazy dla tych drugich
      posle kilka postow dlugich :

o ty mordo, w ciemie bita
      dam ci z buta - bedzie kwita !
      gdy zobacze,ze wciaz malo
      to poprawie tega pala !
      co bys nasza Kataryne
      potraktowal jak dziewczyne;