Dodaj do ulubionych

W co gra Olechowski?

01.04.09, 12:11
Hmm... Ciekawe czy coś z tego wyjdzie.

W każdym razie może być interesująco. Jedyny błąd Olechowskiego, to współpraca z Piskorskim, który nie pozbędzie się jeszcze długo podejrzeń, które się za nim ciągną.

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
lewysierpowy.blox.pl
Obserwuj wątek
    • onselo Re: W co gra Olechowski? 01.04.09, 13:36
      No to PUŁtusk już rwie sobie włosy z głowy,bo procenty pójdą w dół przez Olechowskiego.Ma szanse na wyrwanie elektoratu PUŁtuskowi,co tu dużo mówić.
      • zapijaczony-ryj Andrzej Olechowski.Wykształcony,uczciwy, przystojn 01.04.09, 13:44
        y, władający biegle językami obcymi i w dodatku bardzo przystojny.
        Osobiście Go nawet lubię i znam osobiście.
        Ale mam małe pytanko:
        ILe najdłuzej wytrzymał na poważnym stanowisku rządowym?
    • haen1950 Re: W co gra Olechowski? 01.04.09, 13:51
      Piskorski, jedyny z warszawskich prezydentów, który dobrze się zapisał u miastowych, popełnił zasadniczy falstart. On się już tego nie pozbędzie.

Chce zbudować drugą platformę na negacji osobistej do Tuska i wszędzie to głosi. To głupek-dupek, nie polityk. Jako manager jest OK.
      • zapijaczony-ryj Dla mnie Piskorski to tunel wzdłuż Wisły 01.04.09, 13:54
        haen1950 napisał:

> Piskorski, jedyny z warszawskich prezydentów, który dobrze się zapisał u miasto
        > wych, popełnił zasadniczy falstart. On się już tego nie pozbędzie.
        >
        > Chce zbudować drugą platformę na negacji osobistej do Tuska i wszędzie to głosi
        > . To głupek-dupek, nie polityk. Jako manager jest OK.
    • brillo Re: W co gra Olechowski? 02.04.09, 18:19
      w kulki towarzysze. w kulki.
    • danpol4 Re: W co gra Olechowski? 02.04.09, 19:45
      Dla mnie biech prezydentem będzie sam diabeł , ale nie Tusk. ja mu nagonki na Karnowskiego do końca życia nie wybaczę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka