kataryna.kataryna 28.11.03, 21:35 Strajker, to coś dla Ciebie, inspekcjo handlowa :) Miller z Kwaśniewskim zrobili być może większy interes: www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=26719 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Re: Tajemny układ wzięty z życia IP: *.gdynia.mm.pl 28.11.03, 21:52 kataryna.kataryna napisała: > Strajker, to coś dla Ciebie, inspekcjo handlowa :) Miller z Kwaśniewskim > zrobili być może większy interes: > > > www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp? place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=26719 Prawdopodobne słabo czyli nisko < 18% KK kapitał,czyj własciwie , rządzi tym "Życiem" może strajler wie? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Tajemny układ 29.11.03, 00:19 Wygląda na to, że taki układzik rzeczywiście jest; Kwaśniewska na prezydenta...- powiem wprost: Jezus Maria Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 00:26 basia.basia napisała: > Jeszcze nie wszystko stracone. Pewnie, że nie, trzeba się będzie tylko bardziej namęczyć. Oby się tylko Gazeta w kampanię nie włączyła. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 00:35 Najlepszy jest ten uśmieszek i głosik niewinny Paradowskiej ze Stasińskim jak tylko pada nazwisko Kwaśniewska Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 00:36 strajker napisał: > Najlepszy jest ten uśmieszek i głosik niewinny Paradowskiej ze Stasińskim jak > tylko pada nazwisko Kwaśniewska Stasiński też jest w to zamieszany? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 00:40 kataryna.kataryna napisała: > Stasiński też jest w to zamieszany? @:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 00:56 strajker napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Stasiński też jest w to zamieszany? > > @:-))) Nieee! Mój ulubieniec Stasiński mi robi coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 00:42 strajker napisał: > Najlepszy jest ten uśmieszek i głosik niewinny Paradowskiej ze Stasińskim jak > tylko pada nazwisko Kwaśniewska Strajker, co Ty opowiadasz? Czy w ostatniej loży (nie widziałam) była o Jolce mowa i on się rozanielił na sam dźwięk nazwiska? ps Wiesz chyba, że to ona maczała palce w tej całej aferze z jej kandydowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 01:02 No co Wy- aha, chyba że nie oglądacie loży- jak tylko pada to nazwisko Paradowska przestaje gęgać a Stasiński na informację od Małgosi, że pani prezydentowa miała i ma inne zdanie na temat związków homoseksualnych i aborcji od pana prezydenta: 'Oo- bardzo ciekawe...'- z uśmieszkiem niewinnym- rzeczywiście- sorry ale nie mogę się powstrzymać- zajebiście ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 01:25 strajker napisał: > No co Wy- aha, chyba że nie oglądacie loży- jak tylko pada to nazwisko > Paradowska przestaje gęgać a Stasiński na informację od Małgosi, że pani > prezydentowa miała i ma inne zdanie na temat związków homoseksualnych > i aborcji od pana prezydenta: > 'Oo- bardzo ciekawe...'- z uśmieszkiem niewinnym- rzeczywiście- sorry ale nie > mogę się powstrzymać- zajebiście ciekawe Też się nie mogę powstrzymać i powiem plotkę(?) jaką usłyszałam kiedy wyraziłam zdziwienie, że w Krakowie na pewnej uroczystości pr. był z Dąbrowskim i Kulczykiem. Mówią, że Dą. i Ku. to para. A co z Kw.? Słyszeliście coś nt.? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie poddawaj się:) 29.11.03, 01:28 basia.basia napisała: > strajker napisał: > > > No co Wy- aha, chyba że nie oglądacie loży- jak tylko pada to nazwisko > > Paradowska przestaje gęgać a Stasiński na informację od Małgosi, że pani > > prezydentowa miała i ma inne zdanie na temat związków homoseksualnych > > i aborcji od pana prezydenta: > > 'Oo- bardzo ciekawe...'- z uśmieszkiem niewinnym- rzeczywiście- sorry ale > nie > > mogę się powstrzymać- zajebiście ciekawe > > Też się nie mogę powstrzymać i powiem plotkę(?) jaką usłyszałam > kiedy wyraziłam zdziwienie, że w Krakowie na pewnej uroczystości > pr. był z Dąbrowskim i Kulczykiem. Mówią, że Dą. i Ku. to para. > A co z Kw.? Słyszeliście coś nt.? Dą i Ku? Para? To pewnie Ku kupił od Szy ustawę :) Stać go w końcu. Kwa kto go tam wie, on jest taki nieokreślony, że pewnie wszystko, w zależności od sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Czy Wy się naBaKałyście?:-) 29.11.03, 01:32 - czy to ja już nie kontakt?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Czy Wy się naBaKałyście?:-) 29.11.03, 01:34 strajker napisał: > - czy to ja już nie kontakt?:-) Bo my jesteśmy dyskretne i nie plotkujemy po nazwiskach :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Czy Wy się naBaKałyście?:-) 29.11.03, 01:42 strajker napisał: > - czy to ja już nie kontakt?:-) Mnie się po prostu nie chciało pisać drugi raz tych samych nazwisk:) pr = prezydent = prrrrrrr = stop! temu typowi wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryniarz WNOSZE O URLOP ZDROWOYNY DLA KATARYNY. IP: *.pl / 213.17.244.* 29.11.03, 01:32 Kataryna wyjatkowo sie zuzyla. Jako operator tego pudla - stwierdzam ten fakt z pierwszej reki. A gwarancja juz nie obowiazuje i nowych czesci tez brak - znaczy sie czas ja posunal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryniarz basia.basia robila w naszym zespole za papuge IP: *.pl / 213.17.244.* 29.11.03, 01:43 niestety nic wiecej nie dalo sie tego ptaka nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Polewaczki, Basiu! 29.11.03, 01:45 Na pewnych osobników działaja tylko polewaczki. Są tak rozgorączkowani, że tylko totalne olanie ich przez nas może im pomóc. Olej:))) p.s. ja też nudzę, bo się powtarzam z innego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryniarz 'logowcy' czyli monolog wewnetrzny kataryny IP: *.pl / 213.17.244.* 29.11.03, 01:49 > p.s. ja też nudzę, bo się powtarzam z innego wątku. ..... Co za roznica ...kataryno - choc tym razem logowana izo.wyjatkowa.bello Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Tajemny układ 29.11.03, 02:18 kataryna.kataryna napisała: > Strajker, to coś dla Ciebie, inspekcjo handlowa :) Miller z Kwaśniewskim > zrobili być może większy interes: > > > www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=26719 Już raz publikowałam ten tekścik na forum, ale do tego wątku bardzo pasuje. Przesyłam ze specjalną dedykacją dla Strajkera. Majestat był chory i leżał przy płocie. Podchodzi doń premier – Co ci jest huncwocie? - Źle ze mną – i łapę wyciąga do niego - Pomóż mi się podnieść, szanowny kolego! Znów mnie boli goleń, leżę połamany – A gawiedź rozkrzyczy, żem znowu nachlany! Premier się uśmiechnął obleśnie pod nosem I pomyślał sobie „Już ja Cię uniosę!” A głośno powiedział – Mój ty Olku drogi, Ja mogę postawić Cię znowu na nogi, Ale nic za darmo – odtąd milczysz bratku! Na temat mych rządów nie dajesz wywiadków! Majestat bezradnie wkoło wzrok zatoczył „Tym razem na dobre, żem dupę umoczył!” - Obiecam Ci wszystko Lesiu, moje złoto, Bo mnie tu oblepia wstrętne, zimne błoto I jak mnie wydźwigniesz zaraz z tej kałuży, To Ci będę wiernie jak pies Pluto służył! Premier się pochylił i tak się natężył, Że przy podnoszeniu coś tam nadwerężył. Majestat postawił w pozycji pionowej I rękę mu podał w znak przyjaźni nowej. Premier z Majestatem, Majestat z Premierem, Najważniejsi w państwie, choć każdy z nich zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Tajemny układ 29.11.03, 02:31 O kurcze@:-))))))))))))))))))))))))))))) Dobrze, że to przypomniałaś bo przegapiłem. Ja dalej nie mogę pojąć jak Ty to robisz- rewelacja; Dziękuję za dedykację- pozdrawiam i dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Tajemny układ 29.11.03, 02:34 Ja też nie wiem - tak mam i już. Dzięki :)Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś