snajper55 03.05.09, 01:06 ajper55 napisał: > S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: [Sonda] Wybory do PE 03.05.09, 01:22 ave.duce napisała: > Cześć! Jestem 100% :) > > :p Ukradli 50%!!! ;( :p Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory do PE 03.05.09, 01:39 ave.duce napisała: > Cześć! Jestem 100% :) > > :p No masz, zapomniałem kliknąć w PO. ;) Już nadrobiłem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: to oszustwo, glosowalem na PiS i nie ma mego 03.05.09, 01:33 :-) Pokazałeś się zresztą jak pisior. Oszustwo już krzyczy, pewnie spisek... PS. sonda aktualizuje się dopiero po chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza "glosowalem na PiS"??? 03.05.09, 01:49 Przecież Ty dziewczynka jesteś, dixxi :D dixxi napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: [Sonda] Wybory do PE 03.05.09, 01:41 Proste pytanie. Ale nie wiem, na którego konkretnie kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory do PE 04.05.09, 12:09 elfhelm napisał: > Proste pytanie. > Ale nie wiem, na którego konkretnie kandydata. Ja już wiem. Na Pawła Zalewskiego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 PiS łeb w łeb z SLD ;) 04.05.09, 15:18 Lewicowi wyborcy wrócili do SLD ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: SLD przed PiS. Tak trzymać ! ;) /nt 07.05.09, 16:31 snajper55 napisał: "Jeszcze nie wiem" przed "Z innej listy" Tak trzymać ((((((-: Odpowiedz Link Zgłoś
gogg Re: [Sonda] PoPoPop 05.05.09, 17:17 PO zdecydowanie, choć wolę pamiętać Geremka, to on dla UE zrobił chyba najwięcej... -- ogrodypamieci.pl/profil/bronislaw-geremek Odpowiedz Link Zgłoś
smakowita Ja bie mogę! 07.05.09, 16:14 Trzykrotna przewaga PO nad PiSem, a jeśli popatrzeć na wpisy, to PiSaki PiSkują tu na forum najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brak pewnej opcyi 08.05.09, 12:42 humbak napisał: > Mam w d listę, głosuję na kandydata:P No tak, ale każdy kandydat jest na jakiejś liście. Nie sposób w sondzie wypisać wszystkich kandydatów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Brak pewnej opcyi 08.05.09, 12:48 Ale tak sfomułowana sonda sugeruje głosowanie podług preferencji partyjnych. A to fatalne podejście jest. Ono stanowi problem naszej demokracyi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brak pewnej opcyi 08.05.09, 14:26 humbak napisał: > Ale tak sfomułowana sonda sugeruje głosowanie podług preferencji partyjnych. A > to fatalne podejście jest. Ono stanowi problem naszej demokracyi. Nie jestem pewien. Dla mnie partyjna przynależność kandydata jest bardzo ważna. Co z tego, że ktoś docenia jakiegoś Zalewskiego czy innego Jurka, gdy ten jest w PiS i musi słuchać Wodza ? Wybrany przez nas przedstawiciel należy do takiej czy innej partii i realizuje jej program. S. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Brak pewnej opcyi 11.05.09, 09:25 Z tą dyscypliną partyjną różnie bywa. Im więcej sensownych ludzi wchodzi do parlamentu, czy europarlamentu, tym większa szansa że polecenia wodzusiów zejdą na drugi plan. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Brak pewnej opcyi 12.05.09, 17:11 humbak napisał: > Z tą dyscypliną partyjną różnie bywa. Im więcej sensownych ludzi wchodzi do par > lamentu, czy europarlamentu, tym większa szansa że polecenia wodzusiów zejdą na > drugi plan. Niestety, system partyjny ubezwłasnowolnia posłów. Partia ma zawsze na niepokornego bat w postaci groźby, ze nie wpisze go na listę wyborczą. A niezależny kandydat nie ma szans. Zobacz co się dzieje z posłami odchodzącymi z partii. Znikają. Poza tymi, którzy przejdą do innej partii. Z drugiej strony system partyjny jest (jedynym ?) sensowny. Dlatego ja jednak najpierw wybieram partię, a dopiero potem osobę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik.emeryt A na PSL nikt tu nie zagłosuje? 07.05.09, 21:50 Doooobrze. Ja też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: [Sonda] Wybory do PE 07.05.09, 22:00 Jak na bastion POgłowia,wyniki całkiem niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory do PE 08.05.09, 18:46 tadzap napisał: > Jak na bastion POgłowia,wyniki całkiem niezłe. Tacy goldenwomen09, kirk12, kasandra.j czy drugi_sympatyk_po to obrońcy bastionu ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: [Sonda] Wybory do PE 08.05.09, 18:53 Ja chętnie wezmę udział w tym sondażu, o ile przysięgniesz, że został on porządnie zmanipulowany! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory do PE 09.05.09, 16:33 mietowe_loczki napisała: > Ja chętnie wezmę udział w tym sondażu, o ile przysięgniesz, że został on > porządnie zmanipulowany! Niestety, nawet gdybym chciał nim pomanipulować, ale nie mam takich możliwości. A naprawdę jestem ciekaw jak się głosy na tym forum rozkładają. Sądziłem, że będzie więcej zwolenników PiS. Czyżby niektórzy obsługiwali tutaj po kilka nicków ? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: [Sonda] Wybory do PE 09.05.09, 16:36 Jak nie jest zmanipulowany, to spadaj, snajperze! :))) Po kilka nicków? Oj, naiwny, naiwny, naiwny > po kilkanaście. Dlatego w ŁYKendy jak jeden lub kilku ubywa (grillowanie!!!), to na forum da się to odczuć. :p Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory do PE 09.05.09, 17:05 ave.duce napisała: > Po kilka nicków? Oj, naiwny, naiwny, naiwny > po kilkanaście. Dlatego w ŁYK > endy jak jeden lub kilku ubywa (grillowanie!!!), to na forum da się to odczuć. > > :p No cóż, każdy sądzi według siebie. Ja używam innych nicków tylko wtedy, gdy naprawdę muszę. ;) A tutaj chyba rzeczywiście muszą zawodowi multinickowcy grasować. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: [Sonda] Wybory do PE 09.05.09, 17:19 Dlatego Pozornie wydaje się, że kaczyści są w przewadze na FK. Ale gdy "przychodzi" taka sonda - to wychodzi szydło z worka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: [Sonda] Wybory do PE 10.05.09, 14:59 ave.duce napisała: > Jak nie jest zmanipulowany, to spadaj, snajperze! :))) > > Po kilka nicków? Oj, naiwny, naiwny, naiwny > po kilkanaście. co wybitniejsi to nawet kilkadziesiąt forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=34337824&a=54084574 > Dlatego w ŁYK > endy jak jeden lub kilku ubywa (grillowanie!!!), to na forum da się to odczuć. > > :p Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: [Sonda] Wybory do PE 09.05.09, 17:28 snajper55 napisał: > mietowe_loczki napisała: > > > Ja chętnie wezmę udział w tym sondażu, o ile przysięgniesz, że został on > > porządnie zmanipulowany! > > Niestety, nawet gdybym chciał nim pomanipulować, ale nie mam takich możliwości. > A naprawdę jestem ciekaw jak się głosy na tym forum rozkładają. bo jeszcze nie zagłosowało wszystkie sto nicków kikuta. Myślisz, że można głosować raz na komputer czy raz na nick? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: [Sonda] Wybory do PE 09.05.09, 17:29 kon.by.sie.usrnial napisał: > Myślisz, że > można głosować raz na komputer czy raz na nick? Mam to przećwiczone - raz na komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Niezły wynik! PO - reszta świata 26:22!! Narazie 09.05.09, 17:40 A PiSdzielnia - reszta świata 9:39 Nie licząc tych, co w ogóle nie pójdą i niezdecydowanych na kogo zagłosują. Ważne żeby wydusić kacze stado!! Trzeba to zrobić. Dla naszej przyszłości i dla naszych dzieci!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Niezły ? To zobacz Warszawę 09.05.09, 23:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=94795625&a=94795625 PO - Reszta świata - 47 : 46 ;) PO : PiS - 47 : 9 Ale to zrozumiałe. My dokładnie wiemy czego się po Lechu Małpka Kaczyńskim spodziewać. Jego impotencja jako prezydenta Warszawy była porażająca. S. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Niezły ? To zobacz Warszawę 09.05.09, 23:49 snajper55 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=94795625&a=94795625 > > PO - Reszta świata - 47 : 46 ;) > PO : PiS - 47 : 9 > > Ale to zrozumiałe. My dokładnie wiemy czego się po Lechu Małpka Kaczyńskim > spodziewać. Jego impotencja jako prezydenta Warszawy była porażająca. > > S. Q....a jeden jedyny raz dałem się zrobić w.... i na to gowno zagłsowałem Odpowiedz Link Zgłoś
poliester Na Warszawie już jest 40:46! 10.05.09, 08:50 Jam to - nie chwaląc się - sprawił! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial martwi tylko te 13%, które nie idzie na wybory 10.05.09, 09:31 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: martwi tylko te 13%, które nie idzie na wybor 10.05.09, 23:08 I to wśród jednak aktywnych ludzi, piszących na politycznym forum. S. Odpowiedz Link Zgłoś