Gość: medyk Szkoda ze tak blisko kliniki rządowej :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.1.* 04.12.03, 22:56 Ciekawe jak długo czekali na tyle karetek pogotowia... i ile osób w tym czasie czekało na pomoc medyczną...redaktor 1 programu TV w czasie tego wypadku prowadził program na zywo z Piaseczna o babci która nie przezyła wozenia od szpitala do szpitala po Warszawie..A teraz relacjonuje przebieg akcji ratunkowej..Moze zada głośno pytanie jaki był czas dojazdu karetek na miejsce i w jakiej kolejnosci byli zabierani poszkodowanii..Czy dalej politycy to swięte krowy którym nalezy sie pierwszeństwo..Dlaczego klinika rządowa nie oznajmiła panu premierowi żeby poczekał do 1 stycznia bo na ten rok limity się wyczerpały..:).Moze lepiej na nas byłoby aby pan premier trafił do szpitala powiatowego i na własne oczy zobaczył jak wyglada z bliska syf w słuzbie zdrowia. Moze byłby to jakis pozytek z tej katastrofy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz awaria... IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 23:13 Na wstępie powiem, że nie jestem po żadnej stronie.W mojej opinii wszystkie ekipy, które do tej pory rządziły, to w 70 procentach złodzieje.Można pisać o nich i mówić im wszystko prócz jednego : nie życzyć im śmierci. Jak byście się czuli gdyby ktoś wam powidział byś zdechł, lub Twoja matka konała w męczarniach ??? Teksty poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Szkoda ze tak blisko kliniki rządowej :) 04.12.03, 23:14 OĆ I ŚWIETE SŁOWA. Komunikacją PKS Qrwa niech zapieprza. Mnie do szkoły smigłowcem to nie. Wiec czemu jego?? Przecież 3/4 narodu wie wiecej od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: szkoda ze tak blisko kliniki itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 23:31 I czy widzieliscie, ile policji zostalo uzyte, zeby chronic miejsce katastrofy i szpital na Woloskiej PRZED DZEINNIKARZAMI? To juz jest jakas paranoja! A tak w ogole, to byl zamach i to nie zadnej al-kaidy, ale naszych - Leszek byl dla kogos niewygodny, moze dla GTW, a moze dla tych od automatow, a moze jeszcze kogos... pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vysnafca Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.piekary.net / 192.168.56.* / *.piekary.net 04.12.03, 23:01 Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka Prawdziwa tragedia, ale może będzie miał okazje poczuć na własnej skórze efekty zaniedbania służby zdrowia. Chociaż nie sądzę żeby w szpitalu MSWiA było "standardowe" warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quell Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.3.pl 04.12.03, 23:10 W sektorze VIP`ów ( w 'erce') szpitala MSWiA pokoje są jednoosobowe z prywatną łazienką i luksusowym umeblowaniem, TV itp. - jak w domu ;) . Nie ma tylko dywanów, zieleniny itp. które mogłyby utrudniać zachowanie sterylności pomieszczenia ...ale jak pacjent tego nie wymaga to personel zapewnia i to.. każdy też ma indywidualną pielęgniarkę 24 h i lekarza prowadzącego ... nie ...raczej nie są to STANDARDOWE warunki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 23:30 nie to co pijany lekarz na dyzurze w szpitalu powiatowym i jedna karetka na trzy gminy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordek313 Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 212.14.10.* 04.12.03, 23:02 Mam nadzieję że awaria śmigłowca była spowodowana z przyczyn niezależnych. W innym przypadku trzeba by było powołać do tej "afery" kolejną komisję śledczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarli życzę szybkiego powrótu do zdrowia IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 23:04 ż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Jaruzel Re: życzę szybkiego powrótu do zdrowia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.12.03, 23:49 I ja Tobie tez - psychicznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 [...] 04.12.03, 23:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASOK Dobrze, ze nic sie nie stalo. IP: *.chello.pl 04.12.03, 23:06 Choc nie popieram Millera i mam poglady prawicowe, to ciesze sie, ze nic mu sie nie stalo. Ciesze sie jako czlowiek i jako Polak. Gdyby cos sie teraz stalo Millerowi, to bylaby wielka zawierucha polityczna. A teraz jest to Polsce niepotrzebne. A co do szczegolnego traktowania glowy panstwa i jego uprzywilejowania, to jest to rzecz normalna. Tak jest na calym swiecie. To, ze nie jezdzi sam w warszawskich korkach i ma natychmiastowa pomoc medyczna, to dobrze, bo co by nie mowic, lepiej zeby premier zajmowal sie czym innym, niz staniem w korkach, czy kolejkach do lekarza. Pozdrawiam, BASOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flow Dla takich momentów warto żyć !!!!!1 IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 23:22 Ola zapłaci odszkodowanie za zniszczenie mienia państwowego. A Prime Ślusarz III RP - za młotek i naprawiaj helikopter, drugiego ci społeczeństwo nie fundnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio lądowanie śmigłowca, awaryjne... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:26 większość wypowiedzi należałoby stad wypieprzyć. idioci skończeni. jaki miller jest taki jest. może nie podobać się wam jego polityka, też się nie zgadzam z częścią jego pomysłów, ale jest premierem rządu polskiego!!! i życzę mu żeby jak najszybciej powrócił do zdrowia bo bruksela za tydzień i powinien tam być i wywalczyć dla polski warunki które uzyskaliśmy w nicei. szybkiego powrotu do zdrowia panie premierze. a poza tym. wolelibyście żeby pol został po millerze premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: lądowanie śmigłowca, awaryjne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:12 Ach ty swintuchu, a fuj, przeciez ustawa o zwiazkach partnerskich jeszcze nie zatwierdzona przez knesejm, a ty obnosisz sie z tak goracymi uczuciami do Lesia. A fujj, jestem zazdrosny. A co Pol ci sie nie podoba - naprawde przystoja chlopaka - jak drabina do stodoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fildor Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.mts.net 04.12.03, 23:26 to nie bylo ladowanie on po prostu spadl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldshishaq Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 23:28 Ciekaw jestem czy to ta sama maszyna, z której wysiadając inna czerwona gnida Siwiec drwiła z Papieża ??? Eh, gdyby tak lecieli jeszcze Jaskiernia, Pol, Urban, Kwiatkowski i jeszcze kilku mataczy z SLD i UP, to może by było lepsze bum helikoptera. A tak łódzki szyderca znów będzie drwić z nas po wyjściu ze szpitala. Ale może choć raz w życiu zesrał się ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:32 z pewnogo bardzo wiarygodnego źródła jakim jest tvn24 wiem, że tym helikopterem latał podczas wizyty w polsce papież. raczej jemu powyższego nie życzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldshishaq Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:00 Papież to świętość Miller szatan. Właśnie podali wiadomość w TV, że w związku z wyczerpaniem limitu na leczenie cała ekipa zostanie wypisana jutro. Opiekę nad poszkodowanymi obejmą w tej sytuacji doktorzy Łapiński i Nauman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 00:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: HELIKOPTER.... jakiej produkcji...poprosze... IP: *.proxy.aol.com 04.12.03, 23:39 ...i cale szczescie ,ze leszek miller wyczolgal sie o wlasnych silach...chociaz wlasciwie go nie lubie ...ale czego nie robi sie dla premiera RZECZPOSPOLITEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawersky [...] IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 23:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArK [...] IP: 194.145.98.* 04.12.03, 23:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.icpnet.pl 04.12.03, 23:44 Dobrze że szpital nie wykorzystał limitów na 2003 rok. Miał szczęście ten "nasz" Premier. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham Re: Awaryjne lądowanie pani Jakubowskiej IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.12.03, 23:44 Aco Ona tam robila w towarzystwie chlopow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 23:49 Leszek in the sky with diamonds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andru "Helikopter w ogniu" IP: *.chello.pl 04.12.03, 23:53 ...Dedal przesrzegal swojego syna zeby nie wzbijal sie zbyt wysoko, on jednak zachlanny i zaslepiony "sloncem" wzbil sie na wyzyny. Tam juz czekaly na niego rozpalone promyki, kasajace delikatna powloke skrzydel. Wosk zaczal sie powoli rozpuszczac i niestety umilowany "syn" wraz z "orszakiem" runal na twardy grunt. Coz za strata... jak sie okazalo "Ikar" ma tylko przetracone skrzydlo i za 7 dni bedzie gotowy do kolejnego lotu. A co z orszakiem i pieknym Lwem lewicy ?? Czy przetrwal upadek czy pokaza to w TV lub czasopismach ? Na to pytanie jeszcze nie ma odpowiedzi, a szkoda. Czy L(e)wica jeszcze ryknie ? Czy "Koledzy Leszka Millera" dadza znac o sobie ? ..."wyzej wzlecisz z wiekszym hukiem zlecisz" mysle ze te slowa pan premier winnien wziazc sobie do serca nim wypusci sie w kolejna podroz, ktora donikad nie prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flow NAM też nie jest wszystko jedno .... IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 00:01 Jak to kilka lat temu napisał Bono: High, higher than the sun You shoot me from a gun I need you to elevate me here ... ...I've got no self control Been living like a mole now Going down, excavation I and I in the sky You make me feel like I can fly So high Elevation Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flow Re: NAM też nie jest wszystko jedno .... IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 00:04 a tak po polsku... WIDZIAŁEM ORŁAAAAAA CIEŃ do góry (ekhm ?) wzbił się la la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: a wszystko to bo Ciebie kocham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:04 Pan pokazal leszkowi zolta kartke :-) nastepna bedzie juz wykluczeniem z meczu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: "Helikopter w ogniu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:20 leszek cwiczyl sie w roli swietego mikolaja. smiglowiec mial zawisnac nad okolicznym domostwem i leszek mial sie hehe spuscic kominem do spragnionych prezentow dzieci :-)) no i troche nie wyszlo, ale nie martw sie leszku! narod docenia, a i plusika masz u Gory za dobre intencje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Wyszedl o wlasnych silach czy go wyniesiono? IP: *.dialup.umb.edu 05.12.03, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Wyszedl o wlasnych silach czy go wyniesiono? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:05 wyniesiono go o wlasnych silach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgoth ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: 129.112.145.* 05.12.03, 00:12 Michnik zatrudnil na etatach bylych cenzorow z Mysiej ktorzy elegancko wykropkowuja wszystkie bluzgi pod jego adresem... Sam tez go nie cierpie, ale lepiej, ze jest on premierem niz mialby byc nim Oleksy czy nie daj Boze Lepper. Notabene na stronie CNN wyraznie jest napisane, ze Miller zlamal noge a nie kregi piersiowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:16 napisz cymbale, ze "michnik klamie" i nikt tego nie ruszy, napisz, ze "michnik to chuj" a bedzie wyciete. widzisz roznice buraku!? gdzie tu cenzura kmiocie spod budki z piwem?, to jest choc obrobina troski o dobry smak ze strony admina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chirurg Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:22 Gość portalu: wesolek napisał(a): > napisz cymbale, ze "michnik klamie" i nikt tego nie ruszy, napisz, ze "michnik > to chuj" a bedzie wyciete. Co bedzie wyciete - ten...organ, i komuuuuu? I skad masz pewnosc, ze twoje stwierdzenia sa w 100% pewne? Ja uwazam, ze w Gazetce CZASAMI nekrologi sa prawdziwe, wiec nie w 100% Michnik klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:26 powyzsza ma opinia ma logiczne podstawy w tzw netykiecie, ktora jest podstawa wycinania postow moich i nie tylko, ale jasno uderzajacych w dobra ososbiste innych lub sprzeczne z prawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 08:47 poddaje sie, z takimi argumentami nie sposob mnie walczyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: 82.160.16.* 05.12.03, 00:26 Wesołek, odpowiedz mi na pytanie, dlaczego na tym forum znajdują się goście, którzy, jeśli idzie o treść, piszą z sensem a forma wypowiedzi godna "kmiota spod budki z piwem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:29 wiedza to jedno, kultura i sposob werbalizacji swych mysli to drugie stad tak trudno inteligentnie kogos obrazic i stad tak czesto wycinane posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: 82.160.16.* 05.12.03, 00:50 "Wesołek, odpowiedz mi na pytanie, dlaczego na tym forum znajdują się goście, którzy, jeśli idzie o treść, piszą z sensem a forma wypowiedzi godna "kmiota spod budki z piwem"?" Przeceniłem chyba Twój poziom intaligencji, to pytanie kierowałem wprost do Ciebie. I,jeśli się nie mylę, to za chwilę mnie zbluzgasz.(o ile w swojej naiwności wydaje mi się, że Cię rozszyfrowałem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: 82.160.16.* 05.12.03, 00:58 Brawo - "wesołku"-trafiony i zatopiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quell Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.3.pl 05.12.03, 01:03 czy ja wiem...? to był raczej, choć ordynarny, ale jednak uzasadniony sarkazm w odpowiedzi na twoją wcześniejszą protekcjonalną wypowiedź ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: 82.160.16.* 05.12.03, 01:28 QUELL. Wklejam Ci wypowiedż "wesołka" do której się po prostu jakoś odniosłem. " Gość: wesolek 05.12.2003 00:16 odpowiedz na list napisz cymbale, ze "michnik klamie" i nikt tego nie ruszy, napisz, ze "michnik to chuj" a bedzie wyciete. widzisz roznice buraku!? gdzie tu cenzura kmiocie spod budki z piwem?, to jest choc obrobina troski o dobry smak ze strony admina" - ocenę moich wypowiedzi i ich formy zostawiam Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quell Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.3.pl 05.12.03, 01:47 wbrew pozorom staram się przeczytać cały thread przed pisaniem czegoś od siebie ;) "Przeceniłem chyba Twój poziom intaligencji, to pytanie kierowałem wprost do Ciebie. I,jeśli się nie mylę, to za chwilę mnie zbluzgasz.(o ile w swojej naiwności wydaje mi się, że Cię rozszyfrowałem)" po prostu sprowokowałeś bluzgi tym 'rozszyfrowałem' :] i tyle ;) a ogólnie to myśle, że wiele osób reaguje tutaj bardzo impulsywnie co spowodowane jest dwoma rzeczami: 1. tak naprawde nic wielkiego się nie stało - wszyscy żyją 2. stan państwa na który nakłada się też rówież cała gorycz z powodu sposobu w jaki premier sprawuje swój urząd ale nie należy wymyślać ludzi tutaj od zwierząt i odmawiać im człowieczeństwa (zresztą zwierzęta nie bluzgają, a większość drapieżników jakby znalazła ranną załogę helikoptera toby skorzystała z okazji i ich wszamała ;p)... raczej wątpię żeby ktoś z wypowiadających się tu ludzi podbiegł do płonącego wraku i tak jak w Iraku zaczął dolewać do ognia. forma i możliwość wypowiedzi po prostu dają możliwość odreagowania (kartka, a w tym wypadku klawiatura wiele zniesie -> no chyba że moderator nie da ;] ), to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: 82.160.16.* 05.12.03, 02:09 Przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 08:39 sluchaj wyedukowany henryku o przenikliwym umysle, popatrz skad pisze ten wyciety wesolek, a skad pisze ja i wtedy zobacz kogo wycial admin ku twej niesrywanej radosci. i co teraz powiesz moj watsonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 01:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:36 chyba niektorzy na slowa nieoceniomy tow. Miller lub niezrownany w "entelekcie" red. Michnik, maja ochote prosic o forme na tresc...zoladkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quell CNN czuwa IP: *.3.pl 05.12.03, 00:18 lmao, że niby CNN ma swojego człowieka w szpitalu MSWiA i wie 'lepiej'... ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quell Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.3.pl 05.12.03, 00:25 > Michnik zatrudnil na etatach bylych cenzorow z Mysiej ktorzy > elegancko wykropkowuja wszystkie bluzgi pod jego adresem... wycinanie 'bluzgów' generalnie jest w dobrym smaku... a ostatnio niektórzy uważają, że jest to 'prawny' obowiązek admina / moderatora jak są personalne O_o ...i nie, nie trzeba być byłym cenzorem do tej pracy, wystarczy dobre wychowanie i odrobina kultury osobistej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadupapuga Re: ul. Mysia czuwa nad Millerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 01:10 Dwa tygodnie temu w "NIE" widziałem żart rysunkowy z tekścikiem. Spiker TV mówi: mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Pierwsza - to to, że Miller upadł i druga - że ma zwichnietą nogę. Widać skąd CNN czerpie newsy. Ale co ciekawsze - wiadomość Urbana, okazała się niemal prawdziwa, acz przedwcześnie opublikowana. No, bo odpalajac z dwutygodniowym wyprzedzeniem (przy niewielkim wzroście Millera) pomylili się, góra, o 120 cm. Skurczybyki celniej walą niż Strieły, Rolandy-2, czy inne Stingery, Rafaele albo Patrioty razem wzięte. I wesoło: Coś tam w lesie stukneło, Coś tam w lesie hukneło A to Miller z nieba spadł Złamał sobie w krzyżu gnat. lalala lalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Szkoda ze tak dobrze sie skonczylo IP: *.chello.pl 05.12.03, 00:23 Moglyby byc wczesniejsze wybory Odpowiedz Link Zgłoś
krzys1231 [...] 05.12.03, 00:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: co za pech :-((((( IP: 82.160.16.* 05.12.03, 00:34 krzys1231-u !- przeczytaj wypowiedż uczestnika forum tuż za Twoją. Pytanie do Wszystkich - czy zrozumie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuk Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 00:37 Premier też człowiek. Gdyby mi wybiło kręgi piersiowe, to też by mi było nieprzyjemnie i potrafię współczuć. A że nie jest bynajmniej idealnym politykiem, to inna sprawa. Czuję, że większość dyskutantów na tym forum to nie opozycja wobec premiera, tylko hołota. To, że umiecie rzucać kamieniami, nie świadczy, że jesteście bez winy. Wolelibyście być pod bismarkiem niż mieć premiera, co? Zresztą Polska nie ma szczęścia do premierów - oprócz Mazowieckiego wszyscy byli kiepscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Nie dla Bismarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:41 Wolelibyście być pod bismarkiem niż mieć > premiera, co? Jasne ja tam wole zamiast Bismarka miec Millera, Hausnera, Huebner, a na okrase red. Szechtera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuk Re: Nie dla Bismarka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 00:49 Rolniku! Przynajmniej nie musisz mieszkać w wozie! Nie z Drzymałowego ty rodu? Gdzie od Gopła i od Warty biją głosy w świat otwarty/ Głosy biją, ziemia jęczy, Prusak polskie dzieci męczy? A Miller jest za Niceą, i to przynajmniej jego zaleta! Żeby Niemcy nie mieli wrażenia, że rodzi się IV Rzesza, niech Polacy też mają swój pokaźny procent głosów! Życzę Millerowi zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadupapuga Pochrzaniłeś WUK, premiera z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 01:20 W poniedziałkowym Teatrze TV Kiepski grał prezydenta, sam widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: 213.17.204.* 05.12.03, 00:26 Musz przyznac, ze admin forum Gazety jest wyjatkowo tolerancyjny. Puszcza materialy, ktore na zadnym innym forum nie mialyby szans. Zreszta poczytajcie co nie zostalo wyciete. Az strach pomuslec co bylo w tych wycietych. I jeszcze jedno uczciwie zaznaczaja wycialem!!!! POCHWALA Z WPISEM DO PAMIECI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Trzymaj sie mocno, moj przyjacielu! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.12.03, 00:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA [...] IP: 62.233.129.* 05.12.03, 00:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawersky [...] IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 00:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Dlaczego mnie tam nie bylo???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Dlaczego mnie tam nie bylo???? IP: *.proxy.aol.com 05.12.03, 00:35 ...sami widzicie to tylko ludzie tacy sami jak wy...tylko wykreowani przez tzw.tv publiczna...bo jezeli chodzi o wyksztalcenie to nie jeden z was bije millera o glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Dlaczego mnie tam nie bylo???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:32 ach napisz nam napisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dlaczego mnie tam nie bylo???? IP: 62.233.129.* 05.12.03, 00:34 Ta odpowiedzia mnie rozwaliles. Tego aspektu nie przewidzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Dlaczego mnie tam nie bylo???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 00:36 :-))) kolega chyba przygotpwuje sobie preparat by w pelni oddac nam swe doznania w tej materii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoobrona a moze powinni ich lopatami dobic??? IP: *.prem.tmns.net.au 05.12.03, 03:02 mniej by rzad na leki wydal, przeciez mamy oszczedzac na skladki dla Unii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Awaryjne lądowanie śmigłowca premiera, prawdo IP: *.toya.net.pl 05.12.03, 00:34 Odpowiedz Link Zgłoś