macia18 Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 20.05.09, 22:48 Miałem przyjemność być Jego studentem. (*) (*) (*) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 20.05.09, 22:55 Był wybitnym specjalistą od praw człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 20.05.09, 22:56 Wielki Człowiek, niewolny od wad, ale któż z nas ich nie ma. Za to pełen wielkich i wartościowych zalet. Odpowiedz Link Zgłoś
marsellus_wallace Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 21.05.09, 08:21 Ja również miałem przyjemność być studentem Pana Profesora. Napisałem u niego magisterkę... Odpoczywaj W Pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 20.05.09, 23:35 Widocznie w Niebie potrzebowali eksperta ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
matamu Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 20.05.09, 23:45 Wielki Człowiek i wielki autorytet... Odszedł strasznie młodo, zdecydowanie zbyt wcześnie. Mógł zrobic jeszcze tyle dobrego. Spotkałam się z Profesorem pisząc pracę magisterską. Był niezwykle życzliwym człowiekiem, bardzo mi pomógł. Był wybitnym znawcą prawa, obrońcą praw człowieka. Bardzo mi przykro. ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 20.05.09, 23:57 ech.. Szkoda, że tacy ludzi tak szybko odchodzą... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi ['] ['] ['] 21.05.09, 00:25 taki młody był...? nie wiedziałam Marek Nowicki, teraz Hołda - Fundacja Helsińska traci najważniejsze osobistości :( Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 21.05.09, 07:29 [*] Szkoda, wielka szkoda. Bez takich ludzi Fundacja Helsinska pojdzie w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekborewicz Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 21.05.09, 07:50 miałem szczęście napisać u Profesora magisterkę. wspaniały facet. ciężko uwierzyć w ten news... Odpowiedz Link Zgłoś
rosmam Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 21.05.09, 07:54 Świetny prawnik, jeszcze świetniejszy człowiek.Miałam zaszczyt zetknięcia się z Profesorem Hołdą podczas studiów-wielki autorytet, osoba bardzo przyjazna, wielki człowiek. Z wielkim smutkiem przyjęłam informację jego o śmierci [*] Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 21.05.09, 08:50 Żegnaj Profesorze. Rozmowy z Panem, to była czysta przyjemność. R.I.P Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Prof. Zbigniew Hołda nie żyje...(*) 21.05.09, 10:13 Z mojej półki. Spoczywaj w pokoju (*) Odpowiedz Link Zgłoś