Dodaj do ulubionych

"Kataryna brała pieniądze od Agory".Giwi przypomni

22.05.09, 06:59
ciaptakom, przypomnij jak to żeście się skompromitowali.
Napisz jeszcze czy znasz coś bardziej obrzydliwego niż wasze Agorowców działanie.
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: "Kataryna brała pieniądze od Agory".Giwi przy 22.05.09, 07:05
      nowytor.nowytor8 napisał:

> ciaptakom, przypomnij jak to żeście się skompromitowali.
      > Napisz jeszcze czy znasz coś bardziej obrzydliwego niż wasze
      > Agorowców działanie.

A na czym ta obrzydliwość polega? Bo nie chwytam...
      • kronopio77 Nie brała - nowytor znów kłamie! 22.05.09, 10:14
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95636779&a=95638693

mediacafepl.blogspot.com/2006/07/afera-kataryny-agora-nie-sponsorowaa.html
    • witek.bis Re: "Kataryna brała pieniądze od Agory".Giwi przy 22.05.09, 07:08
      Gdybyś zalinkował ten "cytat", to byś im przypomniał. A tak, to tylko
      przypominasz publice, kim jesteś.
      • nowytor.nowytor8 "Kataryna na liście płac Agory" - 45000 22.05.09, 07:10
        wyników w google
        • witek.bis Re: "Kataryna na liście płac Agory" - 45000 22.05.09, 07:19
          "Jako przykład na zdobycie sponsora podałem popularny blog Kataryny. Według
          jednego z moich źrodeł - zazwyczaj dobrze poinformowanych - jego autorka
          otrzymywała pieniądze od portalu gazeta.pl.

Informacja ta okazała się nieprawdziwa, co udało mi się dziś ustalić, ale
          wywołała - jak to nazywa w e-mailu do mnie Marcin, przyjaciel blogowiczki -
          „aferę Kataryny"."

mediacafepl.blogspot.com/2006/07/afera-kataryny-agora-nie-sponsorowaa.html?showComment=1152877080000

Nic ci tak dobrze nie wychodzi, nowotworze, jak udawanie kompletnego idioty.
          • nowytor.nowytor8 Se poszukaj, skąd Urbanowicz wziął tę 22.05.09, 07:23
            informację. Lub niech ci Giwi napisze
            • witek.bis Re: Se poszukaj, skąd Urbanowicz wziął tę 22.05.09, 07:30
              Se weź i se wybij ze łba, że będę czegoś szukał, łgarzu.
          • venus99 Re: "Kataryna na liście płac Agory" - 45000 24.05.09, 22:09
            on nie musi udawać!
    • nowytor.nowytor8 Cóż tam Giwi? Dziennik beeee, a Plopli 22.05.09, 09:54
      i Gazownia ok?
      Przecież to było sku...syństwo z waszej strony.
      Przypomnij, a może obroń to drańst wo
    • zoro_wieczorowo_poro Komentarz nowotwora z blogu kataryny" 22.05.09, 10:12
      "Może być tak, że przy okazji załatwiania Ciebie, przestraszą co bardziej
      odważnych blogerów i forumowiczów, coby zastosowali autocenzurę i "głupot"
      przeciwko "prawowitej waaadzy" nie pisali.

Nie wiesz co się dzieje z Galbą?
      2009-05-22 06:48
      nowytor5 "

ci "bardziej odważni blogierzy i forumowicze" to niby ty jesteś nowotwór?????
      :)))))))))))))))))))))))))))))

i jeszcze bo nie mogę :)))))))))))))))))))))
    • giwi Re: "Kataryna brała pieniądze od Agory".Giwi przy 22.05.09, 10:13
      Było oficjalne wyjaśnienie administracji, napisane przez Tebego, jak doszło do tego, że Kataryna zaczęła pisac blog na portalu. Napisał też wtedy, że Kataryna pieniędzy od Agory nie brała i nie bierze.
      Dlaczego kłamiesz i pomawiasz?
      • x2468 Re: "Kataryna brała pieniądze od Agory".Giwi przy 22.05.09, 10:18
        Nowotwor bierze pieniadze za klamstwa i pomawianie.Od kogo? On wie najlepiej.
      • nowytor.nowytor8 tylko nie "kłamiesz i pomawiasz" 22.05.09, 13:05
        pytanie jest ciągle aktualne, z czyjego polecenia Tebe przekazał taką informację Urbanowiczowi?
        a za to "kłamiesz i pomawiasz" w piekle powinnaś się smażyć i do końca świata czytać dzieła wszystkie Michnika i Lenina.
        Urbanowicz "źle zrozumiał" - wy to jednak jesteście w tej Gazowni bydłem nad bydłami
        Oprócz waszych piesków nikt wtedy nie wątpił, że była to próba skompromitowania Kataryny.
        A jakby co to akurat w tej sprawie archiwizowałem wszystkie teksty. Bo było dla mnie pewne, że jak upłynie trochę czasu, od początku będziecie tworzyć historię waszej próby zniszczenia Kataryny.
        • giwi Re: tylko nie "kłamiesz i pomawiasz" 22.05.09, 13:10
          Oczywiście, że kłamiesz i pomawiasz. Postaraj się ze zrozumieniem przebrnąć przez tekst, tam jest wszystko wyjaśnione.
          • ave.duce Re: "kłamiesz i pomawiasz" > bez "tylko nie" ;) 22.05.09, 13:17
            giwi napisała:

> Oczywiście, że kłamiesz i pomawiasz. Postaraj się ze zrozumieniem przebrnąć prz
            > ez tekst, tam jest wszystko wyjaśnione.

Przecież to metoda kaczystów > a na koniec "rżnięcie głupa" ;)
            Nikt im przecież nie udowodni, że białe jest białe, a czarne - czarne.

Pozdrawiam.
          • nowytor.nowytor8 już pisałem, wam agorowcy piekło pisane 22.05.09, 13:26
            tłumaczenia i wyjaśnienia są takie same, jak w przypadku Jacka Kalabińskiego - czyli obrzydliwość
            • wilk_z_wolfow Re: już pisałem, wam agorowcy piekło pisane 22.05.09, 20:06

> tłumaczenia i wyjaśnienia są takie same, jak w przypadku Jacka
              Kalabińskiego -
              > czyli obrzydliwość

Hmmmmmm , nic , nic nie masz w garsci . Pomowienia sa waszymi
              pisowskimi bagnetami , ale to wy sami na nie wpadacie .
              Nie jest mi zal was .
            • dottore.zabanowany Wy PiSowcy robicie se piekło sami sobie 24.05.09, 19:09
          • venus99 Re: tylko nie "kłamiesz i pomawiasz" 24.05.09, 22:07
            postaraj się ze zrozumieniem....tylko bez żartów.to stanowczo za
            trudne dla pisuara.
        • venus99 Re: tylko nie "kłamiesz i pomawiasz" 24.05.09, 22:06
          ja się przyłączam.kłamiesz i pomawiasz-pewnie z tego zyjesz.
    • spokojny.zenek nowotwór znów przyłapany na łgarstwie 22.05.09, 19:32
      I co? I nic.
      • nowytor.nowytor8 [...] 23.05.09, 04:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dr.krisk Etalon obrzydliwości - tu ty, nowytorku.... 23.05.09, 09:44
      Jak myślę o obrzydliwej osobowości, to zawsze mi się przypominasz.
      Nawet jak na kaprawe standardy tego forum jesteś wyjątkowo wstrętnym
      osobnikiem :)
      I za to cię lubię - ktoś przecież musi. To lepiej bądź ty :)
      • nowytor.nowytor8 [...] 23.05.09, 12:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • nowytor.nowytor8 Wszelkie ubarwianie nie ma sensu, Giwi! 24.05.09, 18:49
      fakty są takie jakie są: to pracownik Agory, Tebe pierwszy zrobił nagonkę na Katarynę:
      dokwadratu.blogspot.com/2006/07/kataryna-na-licie-pac-agory_12.html
      • mietowe_loczki Re: Wszelkie ubarwianie nie ma sensu, Giwi! 24.05.09, 18:53
        Ale to Dziennik ujawnił jej dane, a nie Agora. Która także je znała. Zatem nie
        napinaj się tak, bo rzeczywistości nie zmienisz.
        • lech.niedzielski Re: Wszelkie ubarwianie nie ma sensu, Giwi! 24.05.09, 18:55
          Na wszelki wypadek skasuj mój post.
          To Ci ulży.
          • mietowe_loczki Re: Wszelkie ubarwianie nie ma sensu, Giwi! 24.05.09, 18:58
            O, zapomniałeś się przelogować?
        • nowytor.nowytor8 Tebe sprzedał fałszywkę Urbanowiczowi w celu 24.05.09, 19:01
          skompromitowania Kataryny. Bardzo wielu forumowiczow, wcześniejszych przyjaciół forumowych Kataryny, na jakiś czas się od niej odwróciło. Nie wiem czy pamiętasz, jak wielkie było wtedy plucie przeciwników Kataryny, na okrągło "język Niesiołowskiego".
          Jak zapewne zauważyłeś, Giwi w tym wątku próbowała narzucić inną interpretację tamego, jej i pracowników zachowania.
          • mietowe_loczki Re: Tebe sprzedał fałszywkę Urbanowiczowi w celu 24.05.09, 19:07
            Re: Tebe sprzedał fałszywkę Urbanowiczowi w celu

DOWODY! I to raz.
          • dottore.zabanowany DAwaj dowody oszuście! 24.05.09, 19:08
      • mietowe_loczki Re: Wszelkie ubarwianie nie ma sensu, Giwi! 24.05.09, 18:57
        Poza tym, pisowska krynico intelektu, podajesz linka do strony, na której widać
        czarno na białym, że to nie tebe, a Krzysztof Urbanowicz podał pierwszy taką
        informację. Skąd oni was biorą...
        • nowytor.nowytor8 pracownik Agory, rękami Urbanowicza 24.05.09, 19:08
          miał załatwić Katarynę. Czy to takie trudne???
          • dottore.zabanowany Dowody Chamie! Bo poweimy Michalskiemu ..... 24.05.09, 19:10

> miał załatwić Katarynę. Czy to takie trudne???
            • nowytor.nowytor8 proszę bardzo: 24.05.09, 19:18
              "Według jednego z moich źrodeł - zazwyczaj dobrze poinformowanych - jego autorka otrzymywała pieniądze od portalu gazeta.pl.

Informacja ta okazała się nieprawdziwa, co udało mi się dziś ustalić, ale wywołała - jak to nazywa w e-mailu do mnie Marcin, przyjaciel blogowiczki - „aferę Kataryny".

Chyba po raz pierwszy w polskiej blogosferze, zauważa autor tekstu z „Entera", Bartłomiej Mrożewski, jakaś informacja rozeszła się w sieci w takim tempie i wywołała takie emocje."
              mediacafepl.blogspot.com/2006/07/afera-kataryny-agora-nie-sponsorowaa.html
              W jakim celu Tebe puścił tę fałszywkę???
              • giwi Re: proszę bardzo: 24.05.09, 22:01
                Masz chyba bielmo na oczach albo zupełnie nie rozumiesz tego co czytasz.

Nizej jest tekst:
                „Nigdy nie płaciliśmy autorom naszych blogów. Jedyna pomoc jaką udzieliłem Katarynie, to kilka rad przy obsłudze bloga. Ta nieprawdziwa informacja o sponsoringu Agory uderzyła w wiarygodność Kataryny, która jest bardzo czuła na punkcie swojej niezależności. Prowadzi swój własny, niezależny merytorycznie blog polityczny. Co innego pisać blog o polityce, gdzie liczy się niezależność, a co innego pisać np. blog o iPodzie, którego autor jest naszym dziennikarzem ".

Nie fatyguj się z dalszym powielaniem kłamstw, wybierz się z tymi rewelacjami w jakies bardziej odpowiednie miejsce.
                EOT
                • mietowe_loczki Re: proszę bardzo: 24.05.09, 22:21
                  Ty to masz cierpliwość...
                  • dottore.zabanowany Re: proszę bardzo: 24.05.09, 22:26
                    mietowe_loczki napisała:

> Ty to masz cierpliwość...

Zadziwa mnie to ze oszustow, łgarzy i kłamców
                    nie banuja. Ale spróbuj nazwac takiego "po imieniu"
                    to od razu masz bana.
                • nowytor.nowytor8 Nie łżyj Giwi! Urbanowicz dostał informację 24.05.09, 22:24
                  o "Katarynie na liście płac Agory" od szefa moderatorów forum Gazowni. Sam "szef" tłumaczył się później, że źle został zrozumiany.
                  Poza tym, odbija Ci, pomijając, to że doskonale pamiętam tamtą aferę, to dodatkowo mam to zarchiwizowane na płytce.
                  Jednakowoż, najlepiej będzie wywołanie Urbanowicza do tablicy, by przypomniał, skąd wziął informację o sprzedaniu niezależności przez Katarynę takiemu syfowi jak Agora.
                  • giwi Re: Nie łżyj Giwi! Urbanowicz dostał informację 24.05.09, 22:38
                    Ta płytka ma taką samą wartośc, jak bzdety, które wypisujesz na Kraju. Tu jest odpowiedż na Wiadomościach, bo latasz z tymi kłamstwami po całym portalu.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95636779&a=95638693
                    • mietowe_loczki Re: Nie łżyj Giwi! Urbanowicz dostał informację 24.05.09, 22:44
                      Niedługo wymyśli, że i tak winna ujawnienia danych osobowych jest gazeta.pl, bo
                      umożliwiła jej pisanie w swoim portalu.
                    • nowytor.nowytor8 Odbiło? 24.05.09, 23:43
                      Wasz pracownik, coby zniszczyć Katarynę przekazał Urbanowiczowi nieprawdziwą informację, że Kataryna bierze pieniądze za blogowanie w Gazowni.
                      Doskonale wiesz, że wtedy od razu zarzucałem wam podłym ludziom kłamstwo, napisałem wtedy do Urbanowicza i go zjechałem. Pewnie nie tylko ja to zrobiłem, bo szybciutko z się wycofał i stwierdził, że "został źle zrozumiany"
                      Jednym słowem to wasz pracownik chciał skompromitować Katarynę i koniec tych twoich kłamstw.
          • mietowe_loczki Re: pracownik Agory, rękami Urbanowicza 24.05.09, 19:12
            Wiem, że się starasz zanegować rzeczywistość jak się tylko da, ale nie zmienisz
            tego, że to Dziennik się skompromitował, a nie GW.
            • nowytor.nowytor8 Ale Wroński śmie pisać o "podłości" 24.05.09, 19:21
              Dziennika.
              "Autorytet" piszący o cudzej podłości, zapomina o podłościach, które sam firmuje.
              • mietowe_loczki Re: Ale Wroński śmie pisać o "podłości" 24.05.09, 19:22
                Lecz się, chory człowieku. EOT.
                • nowytor.nowytor8 Wroński śmie pisać o "podłości" 24.05.09, 21:49
                  jednakowoż zmilczał, jak wyrzucono Jacka Kalabińskiego z Gazowni, bo był już nieprzydatny, umierał chory na raka.
                  nowy tytuł aż się narzuca: "Moralność pani Gazowni"
                  • venus99 Re: Wroński śmie pisać o "podłości" 24.05.09, 22:14
                    a ty masz jakąś moralność?
              • venus99 Re: Ale Wroński śmie pisać o "podłości" 24.05.09, 22:13
                ty się na tym najlepiej znasz jako wielokrotny autor wielu podłości?
                • nowytor.nowytor8 moje podłości??? przypomnij 24.05.09, 22:28
                  jeżeli dla ciebie prawda jest podłością, to się lecz
                  • venus99 Re: moje podłości??? przypomnij 24.05.09, 22:36
                    przypomnij sobie co górale mówią o prawdzie.i nie rozsmieszaj ludzi
                    o tej porze bo pora spać.
                    jak w okienko "szukaj" wstawisz swojego nicka to otrzymasz wykaz
                    wszystkich swoich głupot.
                  • mietowe_loczki Re: moje podłości??? przypomnij 24.05.09, 22:38