Dodaj do ulubionych

Prof. Śpiewak wyraził się o nas w tokfm....

IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.03, 15:34
Około 15-tej pani laszuk anna , znakomita zapowiadaczka z radia tokfm (
większosciowy udziałowiec agora) zaprosiła do rozmowy gwiazdę polskiej
socjologii -socjologia czy kto chce czy nie, jest nauką- pana profesora
spiewaka niezwykle poprawnego polityczmie osobnika.tematem rozmowy była
propaganda rządowa wykorzystująca zdrowotną sytuację premiera jako środek do
zwiekszenia poparcia dla cierpiącego leszka i olki (o olce i jej zdrowiu
jakoś mało wiemy, albo zdrowa jak koń, albo już po niej jako szefewej
gabinetu politycznego premiera leszka)w rozmowie pan profesor socjologii
powiedział ,ze sledzi (uwaga! jesteśmy jak narazie sledzeni przez uczonego)
z uwagą opinie internetowych forumowiczów i stwierdza na ich podstawie ,że
nie ulegamy tanim sentymentom i zbyt mocno nie współczujemy obolałemu
premierowi. przeciwnie jego cierpieniem jestesmy już wyraznie
zniecierpliwieni, czego dowodem coraz liczniejsze docinki i kpiny z szefa
rzadu i partii.
Panie Profesorze, nie tylko forumowicze mają dosyć chorego premiera,
większość krajan ma dosyć zdrowego leszka i całej tej gtw z kwachem w tle.
Obserwuj wątek
    • Gość: basia.basia Kataryna! IP: *.localdomain / *.kim.pl 11.12.03, 15:58
      Sprawdziłam, nie ma jeszcze tekstu.
      Warto przeczytać:)
      • homosovieticus Re: Kataryna! ..a figę! 11.12.03, 16:12
        Gość portalu: basia.basia napisał(a):

> Sprawdziłam, nie ma jeszcze tekstu.
        > Warto przeczytać:)

A własnie ,że nie KK a tekst taki sobie ..wywazony jak laca do boju:)
        • Gość: Marian-zazdrośnik poezja forumowa robi karierę! IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.03, 21:58
          śpiewak prof powiedzial jeszcze ,że nastroje w kraju się radykalizują a na
          forum najpiękniejsza jest poezja.dodal też ,że barańczak będzie niektóre
          utwory tłumaczył na angielski.nie podał które.
          • basia.basia Re: poezja forumowa robi karierę! 11.12.03, 23:42
            Gość portalu: Marian-zazdrośnik napisał(a):

> śpiewak prof powiedzial jeszcze ,że nastroje w kraju się radykalizują a na
            > forum najpiękniejsza jest poezja.dodal też ,że barańczak będzie niektóre
            > utwory tłumaczył na angielski.nie podał które.

Dwupostaciowy zazdrośnik:)
            • Gość: Marian-wielopostac Re: poezja forumowa robi karierę! IP: *.gdynia.mm.pl 12.12.03, 08:11
              basia.basia napisała:

> Gość portalu: Marian-zazdrośnik napisał(a):
              >
              > > śpiewak prof powiedzial jeszcze ,że nastroje w kraju się radykalizują a na
              >
              > > forum najpiękniejsza jest poezja.dodal też ,że barańczak będzie niektóre
              > > utwory tłumaczył na angielski.nie podał które.
              >
              > Dwupostaciowy zazdrośnik:)

dwupostaciowiec to "klasyka literacka?.jestem bohaterem pewnej powieści ,
              który odmówił posłuszeństwa autorowi i razem- czyli wespół- z ludżmi
              Stevensona (mogą być błedy w pisowni nazwiska) doktorem i mr. prowadzi
              niezależne forumowe życie.nie potrwa to długo bo mam zamiar, po raporcie
              komisji, wcielić się w moją ulubioną postać z zupełnie innej bajki.

:))
          • iza.bella.iza Re: poezja forumowa robi karierę! 12.12.03, 00:03

Nie bujasz Ty czasem;)
            • Gość: Marian Re: poezja forumowa robi karierę! albo ją zrobi!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 09:15
              iza.bella.iza napisała:

> Gość portalu: Marian-zazdrośnik napisał(a):
              >
              > > śpiewak prof powiedzial jeszcze ,że nastroje w kraju się radykalizują a na
              >
              > > forum najpiękniejsza jest poezja.dodal też ,że barańczak będzie niektóre
              > > utwory tłumaczył na angielski.nie podał które.
              >
              > Nie bujasz Ty czasem;)

O tej poezji to prawdę powiedziawszy nic nie mówil ale też nie mowił, że nie
              powie.Jest wieć nadzieja.A nadzieja jak Matka.A Matka to mleko i zdrowie .A
              zdrowie to las, A las .Moj Boże mieć las szarych komórek.Marzenie!
          • basia.basia do Mariana 12.12.03, 00:16

Masz mi tu zaraz zeznać czy prawdę napisałeś
            w pierwszym poście. Tylko prawda Cię uratuje,
            bo jak ściemnisz to niech Cię nie znam:)
            • rolotomasi do BASI.BASI 12.12.03, 00:33
              Nie bądź taka ździwiona,że Cię cytują. Zajrzyj w naszą rozmowę sprzed 3-tygodni
              oJolce Kwaśniewskiej, i paniach,i haremach. Pisałem: A widzisz jaka jesteś ważna
              A wcześniej - wiesz i nie chcesz wiedzieć. No i masz jesteś klasykiem. :))
              Gratuluję.
              • Gość: Firkułes Co rude to wredne ! IP: *.chello.pl 12.12.03, 09:06
                I w dodatku krewny Gelberga !
                • Gość: Marian Re: Co rude to wredne ! A Rita Hayworth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 09:21
                  Gość portalu: Firkułes napisał(a):

> I w dodatku krewny Gelberga !

A o tym nie wiedziałem. Nie wiem nawet kto to ten Gelberg.Ale chętnie się
                  dowiem
              • Gość: Mariam Re: do Rolo Tomasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 09:29
                Rollo spoko, wiecej usmiechu i luzu bo Ci się zatrą półkule, obie pary.
                A tak powaznie ile Ty masz lat?
                przybijesz piątkę?
                Czy odtracisz wyciagnietą rekę?
                • rolotomasi Re: do (..) 14.12.03, 01:04
                  Nadal nie znoszę w swej obecności załganych zakonników wodzących nieświadomych
                  a ufnych młodszych po manowcach umysłowych i chrześcijańskich .
              • basia.basia Re: do BASI.BASI 12.12.03, 20:45
                rolotomasi napisał:

> Nie bądź taka ździwiona,że Cię cytują. Zajrzyj w naszą rozmowę sprzed 3-
                tygodni
                >
                > oJolce Kwaśniewskiej, i paniach,i haremach. Pisałem: A widzisz jaka jesteś
                ważn
                > a
                > A wcześniej - wiesz i nie chcesz wiedzieć. No i masz jesteś klasykiem. :))
                > Gratuluję.
                >

Ach, jak ja lubię pochlebstwa:)))

ps
                Co ten niżej chce.
                Rude wredne to ja czy Ty?
                • rolotomasi Re: do BASI.BASI 12.12.03, 23:25
                  Skoro tak lubisz,to znów Cię pogilgam od spodu:

Teraz masz świetną passę
                  Pamiętaj >> wszystko staje się passe
                  dlatego pisz mędrkości masę
                  żeby potwierdzić swą klasę

Bassi << RoloTomassi
            • Gość: Marian Re: do Mariana i re od Mariana do BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 09:10
              Około 15-tej pani laszuk anna , znakomita zapowiadaczka z radia tokfm (
              większosciowy udziałowiec agora) zaprosiła do rozmowy gwiazdę polskiej
              socjologii -socjologia czy kto chce czy nie, jest nauką- pana profesora
              spiewaka niezwykle poprawnego polityczmie osobnika.tematem rozmowy była
              propaganda rządowa wykorzystująca zdrowotną sytuację premiera jako środek do
              zwiekszenia poparcia dla cierpiącego leszka i olki (o olce i jej zdrowiu
              jakoś mało wiemy, albo zdrowa jak koń, albo już po niej jako szefewej
              gabinetu politycznego premiera leszka)w rozmowie pan profesor socjologii
              powiedział ,ze sledzi (uwaga! jesteśmy jak narazie sledzeni przez uczonego)
              z uwagą opinie internetowych forumowiczów i stwierdza na ich podstawie ,że
              nie ulegamy tanim sentymentom i zbyt mocno nie współczujemy obolałemu
              premierowi. przeciwnie jego cierpieniem jestesmy już wyraznie
              zniecierpliwieni, czego dowodem coraz liczniejsze docinki i kpiny z szefa
              rzadu i partii.
              Panie Profesorze, nie tylko forumowicze mają dosyć chorego premiera,
              większość krajan ma dosyć zdrowego leszka i całej tej gtw z kwachem w tle.

Zeznania Mariana na forum Kraj:
              Była taka rozmowa i tak mniej wiecej wyraził sie Spiewak Profesor,
              przedstawiany w mediach jako socjolog ,w pewnej chwili o braci forumowej.
              Wydaje mi się ,że w końcu posiadłem sztukę zrozumiałego dla wszystkich pisania
              postów.nieprawdaż kochanie?
              Mozesz sprawdzić u Laszuk Ani.
              Znaj mnie i polub to moze założe rodzinę i bedziemy mieli sliczne forumowo -
              wirtualne bobaski.rollo pęknie z zadrości i natychmiast adoptuje dzieci z
              forum "aktualnosci"
              • murphy.lee Potwierdzam. Co rude to wredne ! 12.12.03, 12:06
                Śpiewak (tzw. niezależny socjolog), Jasio Marysia Euzebiusz Alfons Rokita,
                Kotlinowski, Wrzodak, "Słowik", Beria, Goebbels.
                • Gość: Marian Re: Potwierdzam. Co rude to wredne ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:48
                  murphy.lee napisała:

> Śpiewak (tzw. niezależny socjolog), Jasio Marysia Euzebiusz Alfons Rokita,
                  > Kotlinowski, Wrzodak, "Słowik", Beria, Goebbels.

Chłopie zwolnij troszkę . nie mogę rozwiazać tego zadania. czyzby 10 w jednym?
                  • Gość: Marczak Re: Potwierdzam. Co rude to wredne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 15:51
                    Ale największa ruda qrwa to Maryś Fonsio Cipuś Krzywyryjek Rokita !
                    • Gość: Marian Re: Potwierdzam. Co rude to wredne ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 16:01
                      Gość portalu: Marczak napisał(a):

> Ale największa ruda qrwa to Maryś Fonsio Cipuś Krzywyryjek Rokita !

A powaznie co cię najbardziej wkurza o Rokity?
                      Nie wierzę, ze twarz.
    • Gość: Lech Re: Prof. Śpiewak wyraził się o nas w tokfm.... IP: *.widzew.net / *.widzew.net 12.12.03, 20:24
      Ja mam dość idiotów z wybrzeża przemawiających w imieniu narodu.Już raz to
      przerabialiśmy.
      • Gość: CoJest Re: Prof. Śpiewak wyraził się o nas w tokfm.... IP: *.chello.pl 12.12.03, 22:28
        A jam dosyć Lecha z Widzewa,
        co się bez sensu tutaj odzywa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka