wylogowany.pielegniarz Co tam u Redaktora? 14.03.10, 21:49 Bo ja na przykład dzisiaj miałem okazję obejrzeć kawałek programu autorskiego, który prowadzi Redaktor w TVP w niedzielne poranki. Nie wiem, o co chodziło. W każdym razie dyskutował z Hejkową o jakichś dokumentach, bodajże IPNowskich i chyba nowych materiałach, jakie wyszły przy jakiejś okazji odnośnie kogoś tam. Nie wiem dokładnie, o co chodziło, bo tymi tematami to już się chyba nikt poza trójkątem Kurtyka-Hejke-Sakiewicz nie interesuje. A poza tym obiło mi się o uszy, że Redaktor ostatnio rozpracował proceder prania brudnych pieniędzy przez Tuska dla włoskiej mafii. Ale przyznam, że szczegółów nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Redaktor pracuje nad ostatecznym uwaleniem Hydry. 14.03.10, 22:27 W najbliższych tygodniach "Gazeta Polska" skoncentruje się na ujawnianiu i przypominaniu dorobku postkomunistów. Zapewniam, że wybuchnie kilka głośnych skandali. Będziemy również ujawniać nadużycia i osoby za to odpowiedzialne w mediach publicznych. Apeluję do klubów "Gazety Polskiej" i wszystkich czytelników o aktywny udział w zwalczaniu wszelkich przejawów gloryfikowania komunizmu. Zabijmy tę hydrę, zanim znowu oblezie nam kraj i zapuka do naszych drzwi. tomaszsakiewicz.salon24.pl/159098,boj-to-bedzie-ich-ostatni-czyli-dokonczyc-dekomunizacje Wedle zapewnień praca wre, a skandale zostaną ujawnione. Trzymam za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Widziano go jak protestował przeciw wyerzuceniu 15.03.10, 08:14 Jethon z Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Dorota! Dorota! Kania! Kania! 20.03.10, 23:47 ave.duce napisała: > Żenua. > > :p Co znowu z Kanią? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dorota! Dorota! Kania! Kania! 21.03.10, 13:08 Nie wiesz? Znowu wpadła na tr00p! Dzielna kobita! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz No, wreszcie głos rozsądku i pełna prawda! 21.03.10, 00:02 - kongres PiSu pokazał, że przed PiSem świetlana przyszłość - PO stoi nad przepaścią i się najpewniej podzieli www.youtube.com/watch?v=rZxbjB7d7Js Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil Gazeta Polska w prenumeracie kosztuje 3,90 21.03.10, 11:50 wylogowany.pielegniarz napisał: > Prenumerata krajowa 'Niezależnej' - 5zł za egzemplarz Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Gwałtu, rety trzeba bić na alarm!!!!!!!!!!! 15.04.10, 13:58 www.rp.pl/artykul/118849,459188_Program_Sakiewicza_zniknie_z_TVP1___.html Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Tusk znów walczy z wolnością słowa!!! 15.04.10, 14:01 Nie uszanuje cham żałoby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Gwałtu, rety trzeba bić na alarm!!!!!!!!!!! 15.04.10, 14:01 Nie, TERAZ to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gwałtu, rety trzeba bić na alarm!!!!!!!!!!! 15.04.10, 14:03 Kolejny cios w grono ludzi prawdziwie niezależnych i to w takich czasach wzmożenia patriotycznego! Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: Gwałtu, rety trzeba bić na alarm!!!!!!!!!!! 15.04.10, 15:08 Jestem wielkim fanem redaktora Sakowicza. To prawdziwy patriota i wielki dziennikarz w związku z czym postanowiłem dać upust moim uczuciom dla tej Gwiazdy Dziennikarstwa i napisałem krótki wierszyk ku czci P. Redaktora jedynej naprawdę niezależnej, polskiej i obiektywnej gazet, jaka istnieje na naszym rynku A oto wiersz : Z lewa służby z prawa układ A po środku wykształciuchy Ujadające kundelki z boku I upiory do poduchy I zapewne czytelniku „Wiedzy na ten temat” nie masz Lecz od czego jest na świecie Naczelny Sakowicz Tomasz ? On to dzielnie i odważnie O prawdziwą Polskę walczy Jak Zawisza staje mężnie Aż mu czasem w płucach charczy Nigdy on ci nie zakwili Nigdy skargi nie wypowie W każdej on gotowy chwili Poświęcić dla walki zdrowie Zdaje sobie, że ten krótki utwór nijak się ma do tego, co sobą reprezentuje Redaktor Sakowicz Tomasz, lecz nie mogę, ja muszę, musze... Pozwólcie, że w tej wzniosłej chwili pójdę i zapłaczę ze wzruszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Myśli Redaktora VIDEO!!!!!!!! 21.04.10, 19:50 www.youtube.com/user/NiezaleznaTV Oto słowa prawdy samego Redaktora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Prosimy o więcej poezji! 30.06.10, 13:40 Niech wszyscy łapią za pióra i piszą ku chwale Redaktora! Kto wie, jak już redaktor Sakiewicz zostanie wtrącony do więzienia przez obecny reżim, to być może taki tomik poezji będzie tym, co leżąc na stoliku obok zdjęcia Jarosława Kaczyńskiego w zimnej, więziennej celi, będzie tym, co doda Mu otuchy i pozwoli przetrwać?! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Co prawda nie dotyczy to bezpośrednio red. TS, ale 11.05.10, 18:07 jego przygarniętej swego czasu współpracowniczki, Doroty K., wybitnej śledczej! > Janecki szefem w TVP1! Dorotko, masz szanse na spłatę długów! :p Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban ... błogosławieni ubodzy w Duchu ... 12.05.10, 00:25 dzisiaj, tj. 11 maja 2010 zlekceważył dobitnie wszystkie ofiary tragedii w Smoleńsku w pr.3 Dla niego, tylko Kaczyński zginął ... i tylko on poniósł największą traumę ... Nie ma rodzin pozostałych ofiar ... one są w cieniu walki wyborczej Jarosława To pogarda ... ilekroć widzę ... Błaszczaka Jakubiak i całą tą ... "watahę" Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Zakładam forumowy Fanklub Redaktora Sakiewicz 12.05.10, 00:36 www.polityka.pl/_resource/res/path/49/49/4949ff8d-2fc7-409e-a927-c5101650eced_665x665 Wychwalajmy pod niebiosa Trybuna Ludu i Wroga jego zarazem gdyż z ust jego prawda najprawdziwsza z prawdziwych płynąć może jedynie patriotyczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Zakładam forumowy Fanklub Redaktora Sakiewicz 12.05.10, 01:25 Jak tak na ten obrazek patrzę, to widzę, że temu panu pisana jest wielka przyszłość. Nie jakiegoś tam szefa jakiejś tam podrzędnej sekcji publicystyki w naszej narodowej telewizji polskiej, jak kol. Janeckiemu. On... on... będzie szefem Radiokomitetu! Urrra! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Mimo wszystko... 15.05.10, 12:39 mimo wszystkie szczytne cele... mimo samozaparcia i bohaterstwa redaktora... mimo wszystkie ochy, achy i echy... Nie przemogę się! Wolę wdepnąć w psie goowno! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Mimo wszystko... 17.05.10, 14:27 I ze śpiewem na ustach: www.youtube.com/watch?v=UZrQnfvZLqw&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Mimo wszystko... 18.05.10, 23:41 ave.duce napisała: > I zimny Lech na popitkę! > > :p Będzie się działo! img.interia.pl/rozrywka/nimg/Media_1666794.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mimo wszystko... red. Tomasz S. 24.06.10, 17:34 wpuszcza na łamy Niezależnej.pl niezależną Pi$po$łankę > niezalezna.pl/article/show/id/35778 Oleksy gUd, Miller bEd? :p Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Zapiąć pasy i słuchać prawdy!!!!! 26.05.10, 02:05 niezalezna.pl/article/show/id/34565 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Specjalne przemówienie dla Klubów GaPy! :) 30.05.10, 11:27 PRZEMÓWIENIE JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO SPECJALNIE DLA KLUBÓW "GP" niezalezna.pl/article/show/id/34745 No! ps. czy sie w końcu dowiem, kto opłaca sale tym klubom? To jakaś tajna organizacja ... na @ i tel. :p Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Specjalne przemówienie dla Klubów GaPy! :) 19.06.10, 16:23 Nie pytaj się kto opłaca lecz czy opłacić możesz Ty tworząc własny KGP;) Odpowiedz Link Zgłoś
blind_as_a_bat Re: Specjalne przemówienie dla Klubów GaPy! :) 19.06.10, 16:34 Z tego, co mi wiadomo (i nie tylko mnie!), Ave ma własne KGW. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Specjalne przemówienie dla Klubów GaPy! :) 24.06.10, 14:27 blind_as_a_bat napisał: > Z tego, co mi wiadomo (i nie tylko mnie!), Ave ma własne KGW. I dlatego właśnie między innymi szacuneczek tej Pani się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Zakładam forumowy Fanklub Redaktora Sakiewicz 19.06.10, 17:02 RE:cenna inicjatywa i bardzo ja popieram .Od bardzio dawna jestem wielbicielem redaktora Sakoiewicza i potwierdzam to co Pan napisal otwierasjac ten watek.Powinien nosic tytul prawdziwy niezalezny dziennikarz ktorego powolaniem jest pisanie prawdy w obecnych zaklamanych oraz zniewolonych mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: Jestem fanem 19.06.10, 19:42 ale przyznam że wszystkich postów nie przeczytam, nie chce "Misię" Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Bity, poniewierany, niszczony, kopany, poniżany... 29.06.10, 16:25 ...miażdżony, flekowany, okładany, glanowany, pałowany, terroryzowany, dyskredytowany, wyzywany, zaszczuwany, prowokowany, maltretowany, bluzgany, izolowany, upokarzany, dręczony, zastraszany. I to tylko skrótowy opis tego, co GO spotyka od lat i czego końca nie widać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8078397,Zamieszanie_w__Trojce___Sakiewicz_nie_poprowadzi_programu_.html Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Szykanują tego bezstronnego dziennikarza 30.06.10, 10:10 Do tej pory mówił zawsze bezstronnie, teraz coś w nim pękło bezstronny Tomasz Sakiewicz Dobrze że są jeszcze tak obiektywni dziennikarze jak K. Hejke, która pozwoli poopowaiadać red. Tomaszowi o szykanach względem jego osoby i walce z wolnością słowa. Dobrze też, że red. hejke i red. Sakiewicz mają też inne miejsca w ktorych mogą wymienić się poglądami poza swoją redakcją Gazety Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia a wygląda jak pączek w maśle:))))))))) 30.06.10, 11:31 wylogowany.pielegniarz napisał: > ...miażdżony, flekowany, okładany, glanowany, pałowany, terroryzowany, > dyskredytowany, wyzywany, zaszczuwany, prowokowany, maltretowany, bluzgany, > izolowany, upokarzany, dręczony, zastraszany. Granie ofiary bardzo mu służy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: a wygląda jak pączek w maśle:))))))))) 30.06.10, 11:44 To jedna z lepiej płatnych ról. A Sakiewicz ma w nich doświadczenie, że tylko wspomnę jego "aresztowanie" w 2007 roku gdy umacniał się reżim Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz W ramach (pod)Fanklubu otrzymujemy potwierdzenie.. 30.06.10, 13:31 ...że obecny reżim w swej brutalności i bezceremonialności nie cofnie się przed niczym. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8082031,Dziennikarka__Wprost__oskarzona_o_platna_protekcje.html Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: W ramach (pod)Fanklubu otrzymujemy potwierdze 30.06.10, 13:46 Czarne chmury nad wolnością słowa w Polsce. Należy demonstrować przed domem tej prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Postuluję! Przyjąć LICHĄcką na honorowego członka 01.07.10, 09:29 wspierającego. :p Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Postuluję! Przyjąć LICHĄcką na honorowego czł 01.07.10, 10:28 Red. Sakiewicz protestował przeciwko walce z wolnością słowa w pisowskim Polskim Radiu gdy zwalniano Lichocką. To więcej niż pewne że odbyła się wówczas demonstracja Klubów Gazety Polskiej przeciw reżimowi Tuska i jego faszystowskim zapędom. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Postuluję! Przyjąć LICHĄcką na honorowego czł 01.07.10, 11:09 Red. Taki Siaki, patron FanKlubu, na pewno się zaopiekuje Lichącką w razie czego! To taki ludzki pan. Prawie tak ludzki jak Kaczyńscy. :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Na gwałt trzeba pomóc Kani, wprost do paki trafi! 01.07.10, 12:50 Bidulka! Jak tez red. Tomasz poradzi sobie bez tak wybitnej dziennikarki śledczej?! ... Dorota K. nie przyznaje się do popełnienia zarzucanych jej czynów, złożyła obszerne wyjaśnienia. Już podczas postępowania karnego uiściła równowartość zarzuconego jej uszczuplenia podatkowego ... :p Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Na gwałt trzeba pomóc Kani, wprost do paki tr 23.07.10, 18:41 ave.duce napisała: > Bidulka! A taka niezależna: niezalezna.pl/page/redakcja > Jak tez red. Tomasz poradzi sobie bez tak wybitnej dziennikarki śledczej?! Nie mam pojęcia, jak sobie biedak poradzi: www.ktokogo.pl/Tomasz_Sakiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Mogiła :( 23.07.10, 18:09 ... Poprawiły nam się nastroje społeczne. Według CBOS pozytywnie o sytuacji w kraju wypowiada się 44 proc. Polaków. Zadowolenie z kierunku przemian w Polsce jest obecnie najwyższe od marca 2008 ... Ależ ten lud ciemny i zmanipulowany! Redaktorze Tomaszu, ratuj! :p Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Mogiła :( 23.07.10, 18:47 "Prezydent Lech Kaczyński nie zginął w katastrofie pod Smoleńskiem. On już był martwy wsiadając do samolotu. Zabiły go media i dziennikarze." wing2009.salon24.pl/210974,brzydko-sie-bawicie-panowie-dziennikarze Ratuj, bo prezydenta przed śmiercią nie uratowałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Nasz kochany redaktor TS znowu na czele!!! 02.08.10, 18:19 ... Przynieśmy kwiaty, z których będziemy mogli ułożyć nowy krzyż, oddając tym samym nowy hołd ofiarom katastrofy ... :p Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte Hańba! Redaktora Sakiewicza chcą 31.08.10, 12:02 z radia wy.....olić! Czy możemy na to pozwolić? Ogłaszam zbiórkę z pochodniami w stosownym miejscu i czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hańba! Redaktora Sakiewicza chcą 31.08.10, 12:04 Czy można wziąć krzyż? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Hańba! Redaktora Sakiewicza chcą 31.08.10, 12:07 Protestujmy przeciw wyrzuceniu go z rozgłośni tak jak sam red. Sakiewicz prostestował przeiw Pawłowi Lisickiemu gdy ten wyrzucał z redkacji Rzeczpospolitej niezależną red. Lichocką! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Olaboga! Ta wstrętna HGW wbrew naszemu idolowi?! 07.09.10, 15:25 ... Władze Warszawy całkowicie zignorowały apel o budowę pomnika Lecha Kaczyńskiego. ... Cmentarz Komunalny (d. Wojskowy) na Powązkach to nieodpowiednie miejsce na urządzanie parteitagów :( Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Brawko, Redaktorze! 15.09.10, 19:13 NA KŁOPOTY CENZURA! Tekst taki, że ... no, normalnie... nawet Bronek W. chwilami wysiada! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce FRS! Ludzie, obudźcie się! Gdzie oni są?! 01.10.10, 15:43 www.gazetapolska.pl/gfx/okladki/okl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: FRS! Ludzie, obudźcie się! Gdzie oni są?! 01.10.10, 15:51 No właśnie dziś nasi „Korespondenci wojenni” ze Smoleńska starali się wyjaśnić ale pewnie już nie żyją... Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Zakładam forumowy Fanklub Redaktora Sakiewicz 01.10.10, 19:45 Od dawna czytam artykuly red.Sakiewicza i podziwiam celnosc spostrzrzen i wnioskow.Jest to autentyczny niezalezny dziennikarz z etyka dziennikarska. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Zakładam forumowy Fanklub Redaktora Sakiewicz 01.10.10, 19:49 adams96 napisał: Od dawna czytam artykuly red.Sakiewicza i podziwiam celnosc spostrzrzen i wnioskow.Jest to autentyczny niezalezny dziennikarz z etyka dziennikarska. Tu nikt nawet nie śmie twierdzić inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Niech by tylko spróbował! 01.10.10, 20:29 Zaraz by się pzrekonał, co w Gabonie rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Niech by tylko spróbował! 06.10.10, 14:12 Już On im powie! www.sdp.pl/media-a-sprawa-krzyza 12.00 – 13.00 - panel dyskusyjny dotyczący polityki redakcyjnej z udziałem redaktora naczelnego Gazety Polskiej, Tomasza Sakiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Na żywo zaraz powinien być. 07.10.10, 12:17 12.00 – 13.00 - panel dyskusyjny dotyczący polityki redakcyjnej z udziałem zastępcy redaktora naczelnego Polsatu, Bogusława Chraboty, redaktora naczelnego Newsweeka, Wojciecha Maziarskiego, redaktora naczelnego Gazety Polskiej, Tomasza Sakiewicza i szefa działu opinii Gościa Niedzielnego, Bogumiła Łozińskiego. www.telewizjanasza.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte nie zdążyłem :( 07.10.10, 13:33 ale jestem pewien, że błyszczał jak gwiazda pierwszej wielkości! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: nie zdążyłem :( 19.10.10, 18:19 Transmisja była co chwilę przerywana niestety ze względów technicznych jak przypuszczam. Był gwiazdą. Drugi film: fundacjanowemedia.org/pl/component/content/article/38-newsy-na-glownej/95-mediakrzyz-posesji Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz To jest JEGO czas! 19.10.10, 18:01 Nie ma co ukrywać, że seria wydarzeń z ostatnich miesięcy, łącznie z tym dzisiejszym, jest doskonałą okazją dla Redaktora Sakiewicza do pokazania Warszawie, Polsce, Europie, Światu i całemu Wszechświatowi, jakim dzielnym, prawym i niezłomnym człowiekiem jest. gazetapolska.pl/artykuly/kategoria/51/3791/manifestacja-stop-nienawisci Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Od razu pomyślałem o tym watku po przeczytaniu 19.10.10, 18:04 reakcji tej nendy na to morderstwo. Obrzydliwy płaz. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Oni wstydu nie mają! 19.10.10, 18:08 Jakby jeszcze mało wycierpiał Redaktor Sakiewicz w IIIRP, to jeszcze na dodatek nastąpił bezprecedensowy atak na najbardziej niezależny portal internetowy w Polsce. Strona się NIE OTWIERA. Ci ludzie po prostu nie mają za grosz wstydu ani umiaru w znęcaniu się nad Redaktorem. niezalezna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś