zaba_pelagia 12.06.09, 12:09 się rozchoruje i nie będzie mogła dalej zeznawać? gratulacje!!! mitomania to ciężka choroba 9i co na to prezes?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Witek? 12.06.09, 12:13 Tak mi się wydaje ;-) Zaslużył na uścisk dloni prezesa i stanowisko spindoktora Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Witek? 12.06.09, 12:15 Ewentualnie na przesłuchanie i okazanie zdjęć Cugier - Kotce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Witek 12.06.09, 12:54 forum.gazeta.pl/forum/w,28,96454907,96454907,Cukierkotka_sie_rozchorowala_.html Tylko on to nazwał głupim, absurdalnym żartem. Nie docenił naszej głupiej absurdalnej rzeczywistości. S. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Witek 12.06.09, 13:00 :))) Przywrócili ten wątek? Miło z ich strony! Tylko dlaczego oni są tak mili dopiero wtedy, gdy ktoś naprawdę się pochoruje? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Witoldu, co prognozujesz dalej ? 12.06.09, 22:15 :) Zarydzykuję twierdzenie, że kiedyś wyzdrowieje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 Re: Witoldu, co prognozujesz dalej ? 12.06.09, 22:16 jak sprawa przyschnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: gratulacje! Kto prognozował, że madame Kotka. 12.06.09, 12:18 Co tu bylo do prognozowania. Przeciez od razu bylo widac, ze ta baba jest chora. Dziwie sie, ze zamiast ochrony nie zaproponowano jej opieki psychiatrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika może powinni ostrzej zadziałać? 12.06.09, 12:21 pies_na_czarnych napisała: > Co tu bylo do prognozowania. Przeciez od razu bylo widac, ze ta baba > jest chora. Dziwie sie, ze zamiast ochrony nie zaproponowano jej > opieki psychiatrycznej. i przymusowo ją do lekarza odesłać, bo może chcieć popełnić samobójstwo, podobno już raz próbowała Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Pani Kotka jest chora i leży w łóżeczku 12.06.09, 12:25 i przyszedł pan policjant -jak się masz koteczku? - źle bardzo, na zdęcia nie spojrzę Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pani Kotka jest chora i leży w łóżeczku 12.06.09, 12:46 -Nie spojrzysz? A czemu? -Wolę iść do TVN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Pani Kotka jest chora i leży w łóżeczku 12.06.09, 12:49 a przedtem fryzjera odwiedzę znów i moze potem powiem, czy ich było dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Pani Kotka jest chora i leży w łóżeczku 12.06.09, 12:57 Łżekotek był chory i leżał w łóżeczku, I przyszedł pan gliniarz: „Jak się masz, koteczku”! - „Źle bardzo...” — oświecił pana stójkowego. "Fotki wsadź se w dupę, niebieski kolego!" Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: :)))))) 12.06.09, 13:13 diego_delavega napisał: > żem nie wytrzymał :D brawo:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diego_delavega Re: :)))))) 12.06.09, 13:30 perelyne i maske mnie giwi do szafy zamkła :D ------ "prezydent nie jest grubym człowiekiem, ma oczywiście okrągłą głowę, ale nie jest grubym człowiekiem" Jakubiak :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: :)))))) 12.06.09, 13:33 diego_delavega napisał: > perelyne i maske mnie giwi do szafy zamkła :D na to liczylam:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: :)))))) 12.06.09, 13:35 witamy :) A wiesz, że ty to ja? Wg kikuta, znaczy się. Wtedy, oczywiście, kiedy nie jestem panem Heniem. Niestety, kim teraz jest pan Henio nawet ja już nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: :)))))) 12.06.09, 13:39 scoutek napisała: > wg kikutki ja=1tomasz1 > :DDDDDDDDDDDDD Kim ja już wg kikuty nie byłam - i Tobą i Obrazą... Odpowiedz Link Zgłoś
diego_delavega Re: :)))))) 12.06.09, 13:42 czasem mam taki mętlik w głowie , że sam się zastanawiam czy ja to nie kikut, ale uspokajam się gdy podpalam goldena zapalniczką :D ------ "prezydent nie jest grubym człowiekiem, ma oczywiście okrągłą głowę, ale nie jest grubym człowiekiem" Jakubiak :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: :)))))) 12.06.09, 13:46 diego_delavega napisał: > czasem mam taki mętlik w głowie , że sam się zastanawiam czy ja to nie kikut, > ale uspokajam się gdy podpalam goldena zapalniczką :D byleby to nie byl golden retriver Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz_dworski Re: :)))))) 25.07.09, 10:41 Benji może być? ;-) www.breederretriever.com/photopost/data/537/beagle_pup.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Pani Kotka jest chora i leży w łóżeczku 12.06.09, 13:17 "I żeby sytuacja była całkowicie jasna, intencja jest to moja własna. Wcale nie wypróbowałam już wcześniej znanego, taktycznego zwolnienia zdrowotnego posła Jacka Kur.wskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: ..Kto prognozował, że madame Kotka..?? 12.06.09, 13:37 no i co powiedzieć o tych 22%? Że bezmózgi elektorat pisu? W sumie pokrywa się z sondażowanym poparciem dla tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
diego_delavega Re: :)))))) 12.06.09, 23:09 Giwia mnie perelyne zamkła do szafy razem z maskOM :D Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: :)))))) 12.06.09, 23:16 pis_czka napisała: > ???? :))) > > > witamy :) > > A wiesz, że ty to ja? Wg kikuta, znaczy się. Wtedy, oczywiście, > > kiedy nie jestem panem Heniem. Niestety, kim teraz jest pan Henio > > nawet ja już nie wiem ;) wiem, wiem, to tylko taki zabieg stylistyczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś