kecawa 28.06.09, 13:41 Lew R. a Donald T. Ten pierwszy dawał aż 20 milionów. Ten drugi załatwił to gratis . I po co było demaskować Lwa R. ? Czy warto było odrzucać tą jego łaskawą propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubala11 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 13:43 Mówisz gratis - ja mówię, ze jeszcze dopłacił...;) Np 500 baniek na pewien stadion...:P Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 13:51 W Warszawie, przy Łazienkowskiej 3.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bu.2m Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 14:00 Przecież to stadion miejski. Każde miasto buduje lub remontuje swój stadion, więc dlaczego główny stadion w Warszawie miałby nie być odnawiany. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 14:04 bu.2m napisał: > Przecież to stadion miejski. Każde miasto buduje lub remontuje swój stadion, > więc dlaczego główny stadion w Warszawie miałby nie być odnawiany. Tiaaaa, to ile za wynajem płaci ITI? W Krakowie Cupiał ponad 2 miliony rocznie, dlatego tak mało, gdyż zaliczono mu spore inwestycje w poprzednim okresie (krzeszełka, część kosztów podgrzewanej murawy, generalne remonty pomieszczeń przystadionowych). Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 19:06 kubala11 napisał: > Nie wiem. Podejrzewam, ze 0.;) To najpierw się upewnij! Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Lew R. a Donald T. 30.06.09, 00:02 wos9 napisała: > kubala11 napisał: > > > Nie wiem. Podejrzewam, ze 0.;) > > To najpierw się upewnij! Podejrzewam, że się upewniłeś. To napisz ile?:) Bo przecież nie napisałeś nie wiedząc ile...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 13:45 kecawa napisał: > Lew R. a Donald T. > > > Ten pierwszy dawał aż 20 milionów. Ten drugi załatwił to gratis . I po co było > demaskować Lwa R. ? Czy warto było odrzucać tą jego łaskawą propozycję. > > Kecawku, a tak naprawdę o co Ci chodzi? > Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 13:48 Lew R. chciał chyba tylko jeden program a Dolald T. niszcząc media publiczne bierze wszystko dla grupy trzymającej władzę? W przeciwnym przypadku po co niszczy media publiczne? kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 13:58 kecawa napisał: > Lew R. chciał chyba tylko jeden program a Dolald T. niszcząc media publiczne > bierze wszystko dla grupy trzymającej władzę? > > W przeciwnym przypadku po co niszczy media publiczne? > > kecaw To nie są media, tylko dom publiczny od chwili przejęcia ich przez PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 15:07 wos9 napisała: > To nie są media, tylko dom publiczny od chwili przejęcia ich > przez PiS! Mam podobną ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 20:50 Nie myślałem, iż możesz być de facto wulgarna! Ponadto uprzejmie informuję, że Farfał rządzi w TVP bo tak chce PO. tylko tyle i aż tyle pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 20:58 kecawa napisał: > Nie myślałem, iż możesz być de facto wulgarna! Ponadto uprzejmie informuję, że > Farfał rządzi w TVP bo tak chce PO. > > tylko tyle i aż tyle > > pozdrawiam kecaw A KTO go tam wsadził? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 21:05 Z czyjego błogosławieństwa tam trwa ? Chyba przez sekundę nie myślisz że nie Tusku? pozdrawiam serdecznie i przypominał iz nie rządzimy od prawie dwóch lat Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 23:39 kecawa napisał: > Z czyjego błogosławieństwa tam trwa ? Chyba przez sekundę nie myślisz że nie Tu > sku? > > pozdrawiam serdecznie i przypominał iz nie rządzimy od prawie dwóch lat A jak niby Tusk miałby go przepędzić? Tak jak Kaczory robiąc zamach na publiczne media pod osłoną nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 20:59 wos9 napisała: > To nie są media, tylko dom publiczny od chwili przejęcia ich > przez PiS! A jak nazwiesz okres rzadow pana Kwiatkowskiego ? Nie bede ukrywal swojego zdania, to byl czerwony chlew. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 21:10 On to nazwie salonem bo to mu przypomina PRL serdeczności kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lew R. a Donald T. 28.06.09, 23:41 kecawa napisał: > On to nazwie salonem bo to mu przypomina PRL > > serdeczności kecaw On??? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Z czym Cię załatwił? Bo ja uważam, ze załatwił psy 28.06.09, 19:23 kecawa napisał: > Lew R. a Donald T. > > > Ten pierwszy dawał aż 20 milionów. Ten drugi załatwił to gratis . I po co było > demaskować Lwa R. ? Czy warto było odrzucać tą jego łaskawą propozycję. > > > psychola odsuwając GO od włądzy-mdla dobra kraju i moich rodaków Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Z czym Cię załatwił? Bo ja uważam, ze załatwi 28.06.09, 20:55 Zapytuję się uprzejmie a kogo odsunięto ? Po postawiła na Farfała- makiawelizm -nazywany czasami relatywizmem pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Z czym Cię załatwił? Bo ja uważam, ze załatwi 28.06.09, 21:00 kecawa napisał: > Zapytuję się uprzejmie a kogo odsunięto ? Po postawiła na Farfała- makiawelizm > -nazywany czasami relatywizmem > > pozdrawiam kecaw Powtórzę - kto tam Farfała wsadził i jak miałby Tusk go stamtąd przepędzić? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Z czym Cię załatwił? Bo ja uważam, ze załatwi 28.06.09, 21:08 Ot PO prostu razem z PiSEM można odwołać przy wsparciu SLD chyba, że go woli a nawet wspiera naprawdę tego nie widzisz Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Z czym Cię załatwił? Bo ja uważam, ze załatwi 28.06.09, 23:43 kecawa napisał: > Ot PO prostu razem z PiSEM można odwołać przy wsparciu SLD > > chyba, że go woli a nawet wspiera > > naprawdę tego nie widzisz I KOGO postawić na czele? Urbańskich, Czabańskich, Targalskich itd? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Farfał jest kułalicjantem jarka i jego zabiegów za 28.06.09, 21:07 kecawa napisał: > Zapytuję się uprzejmie a kogo odsunięto ? Po postawiła na Farfała- makiawelizm > -nazywany czasami relatywizmem > > pozdrawiam kecaw uwłaszceniowych telewizji!! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Farfał jest kułalicjantem jarka i jego zabieg 28.06.09, 21:09 Chama cytujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Farfał jest kułalicjantem jarka i jego zabieg 29.06.09, 00:01 Chama? Przeciez nikt tu zadnego pisurka nie cytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Farfał jest kułalicjantem PO mój drogi teraz 29.06.09, 21:28 Po przygarnęła sierotkę po LPR Tusku załatwia z nim coś chyba czy tylko taki zwykły prosty altruizm tak go usposobil do LPR-u Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Farfał jest kułalicjantem PO mój drogi teraz 29.06.09, 21:35 kecawa napisał: > Po przygarnęła sierotkę po LPR > > Tusku załatwia z nim coś chyba czy tylko taki zwykły prosty altruizm tak go > usposobil do LPR-u A JarKacz myślał, że pożarł wszystkie przystawki. I został wyrolowany jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Tusk ma sprzątać PiSowskie śmieci?! 29.06.09, 22:50 kecawa napisał: > (...) Po postawiła na Farfała- (...) Oj, kłamczuszku, o ile pamiętam, to PiS postawił na Farfała, a PO ma to po prostu gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lew R. a Donald T. 29.06.09, 21:33 Agora wsadziła Lwa do więzienia a Donalda na stołek premierowski.Tak czy siak agoRY WINA!! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Lew R. a Donald T. 29.06.09, 21:34 Czyli jednak Rywin chciał mniej niż Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lew R. a Donald T. 29.06.09, 21:45 Tusek chce tylko prezydenckiego stolca.Oby a może żeby(nie) dostał biegaczki(biegunki)tak jak w 2005. Odpowiedz Link Zgłoś