Gość: rt IP: *.sympatico.ca 19.12.03, 02:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd 10 milionów zielonych drogą nie chodzi 19.12.03, 04:43 Sojusznicy Lewicy Demokratycznej wszystkich krajów łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt JASKIERNIA MIŁOŚNIK PIŁKI NOZNEJ BUHAHAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 11:15 Niedługo chłopaki zaczna mowić, że łączy ich z mafiozami miłość do bierek. A tak powazniej, nie wiem czy powinienem sie z tego cieszyć, ale jednak jestem zadowolony, że sytuacja gospodarcza w kraju nie jest najlepsza, poniewaz tylko to moze zniechęcic tłuszcze do głosowania na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Mały OTO DLACZEGO RZĄD BRONI NICEI - DLA KORYTA !!!!!!! IP: *.chello.pl 19.12.03, 13:13 Większa władza w UE = większy OPÓR przed UNIJNYMI standardami PAŃSTWA PRAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista bis PRAWDZIWY CZŁOWIEK RENESANSU TEN JASKIERNIA IP: 193.0.67.* 19.12.03, 13:35 Profesor prawa, stróż prawości, miłośnik piłki nożnej oraz przyjaciel WIELKIEGO Przewodniczącego LEPPERA, który ma "wielki potencjał intelektualny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: PRAWDZIWY CZŁOWIEK RENESANSU TEN JASKIERNIA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 15:35 Potencjal na miare...Jaskierni. Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re:Za ile można kupić honor Sejmu RP ? IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 19.12.03, 06:24 jeżeli na wet połowa z tego jest prawdo to okaże się iz posłowie -zarabiający po 150 000 rocznie w sejmie liżą dupe jakimś typom z pod ciemnej gwiazdy - więc można sobie odpowiedzieć dalczego zagarniczne leki są zwolnione z ceł , dlaczego dofinansowuje się ZUS ponad miarę , dlaczego pompuje się miliardy złotych w różne państwowe agencje gdzie zarabia się po 5 - 6 tys złotych. zwykły pracownik - a wystarczy dla każdej takiej instytucji opracowac etat z wykazem stanowisk , oraz z wyraźnym zapisem akie wykształcenia ma mieć pracownik i określić jego pensję np. 1,64 kwoty bazowej ustalnej przez MF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U_Bolt Re:kupic mozna wszystko .... IP: *.chello.pl 19.12.03, 09:30 jesli ma swoja cene 10.000.000 USD - od "automatow zrecznosciowych" 17.500.000 USD - od Agory (prawda Panie M? no taa...aaa...aa..kie sk....... ; mialo byc na po....po....ziomie 7.000.000 UuuuuuuSD, nnnnooo moze 7.500.000,a oni do mnie z 17.500.000 !!!!! t... aaaa...kkk, byc nie ... moze ...uehhh) Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Za parę złotych - ale czy jest co kupować? 19.12.03, 10:08 Odpowiedź nie jest prosta, ale dobrze ją ilustruje stary dowcip: -Wania, co byś zrobił, jakbyś został carem -Ukradłbym sto rubli - i UCIEKŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia GTA 19.12.03, 07:09 Na tym właśnie polega sprawowanie władzy. Władza w Polsce to jest chapanie na maxa, na chama. Za wszelskie przekręty członów rządu i członów LSD odpowiada osobiście don Leszek Millerone. W dużym stopniu też odpowiedzialny jest ten nierób dupek magister z pałacu. Patrzy ten opasły nierób na to co się dzieje i nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk...dzieciak Re: GTA IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 19.12.03, 08:20 jak ton nic nie robi?a ta piekna opalona buzia to tak sama se przyszła? chłopak sie lansuje ,jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubasz o lansowaniu IP: *.telia.com 19.12.03, 13:34 byl taki kawal mleczki:poznalam pewnego rezysera. zaprosil mnie do domu, polozylismy sie razem nago do lozka i potem lansowal mnie przez polgodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Re: o lansowaniu 20.12.03, 19:35 Się cieszę się bardzo! Witam! Ale ty masz poglądy ciekawe. Intryguje mnie co porabiasz zawodowo, skąd klikasz, ile masz lat. Jeśli bym wiedziała o tym, to wiedziałabym kim jesteś, i dlaczego tak dyplomatycznie prowokujesz. :-) Pozdrawiam. Q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ no właśnie IP: 212.14.0.* 19.12.03, 10:38 A powinien jak Marszałek spotkać się na mości z Borowskim. Hehehe Ciekawi mnie, że kiedy Balcerula robił wszystko, żeby z jednorękich robic gry "zręcznościowe" Szechter milczał. Kiedy Kouchy (jakże liberalnie) opodatkowały temat i powiedziały, że jednoreki to jednoręki, Szechter krzyczy "Korupcja". I najlepssze, że to poseł nowak oskarż Jaskiernię. ZDJAGNOZOWANY ŚWIR. "Wybiórcza" coraz bardziej przypomina "Trybunę Ludu". P.S. WRÓCIŁEM! Cieszysz się qundzio???;) Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Re: no właśnie 20.12.03, 19:36 Się cieszę się bardzo! Witam! Ale ty masz poglądy ciekawe. Intryguje mnie co porabiasz zawodowo, skąd klikasz, ile masz lat. Jeśli bym wiedziała o tym, to wiedziałabym kim jesteś, i dlaczego tak dyplomatycznie prowokujesz. :-) Pozdrawiam. Q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: no właśnie IP: 212.14.0.* 22.12.03, 11:31 qndzia napisała: > Się cieszę się bardzo! Witam! Ale ty masz poglądy ciekawe. Intryguje mnie co > porabiasz zawodowo, skąd klikasz, ile masz lat. Jeśli bym wiedziała o tym, to > wiedziałabym kim jesteś, i dlaczego tak dyplomatycznie prowokujesz. :-) > Pozdrawiam. > Q. Klikam ze Szczecina, mam 30 lat, a zawodowo jestem prwnik bez aplikacji > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anda Re: Grupa trzymająca automaty IP: *.eltur.com.pl 19.12.03, 07:25 GRUPA ZRĘCZNOŚCIOWA następni złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotto Re: Grupa trzymająca automaty IP: *.prv.tebo.net 19.12.03, 08:03 W tym kraju jak nie pomroczność to jaskierniewice. Kto ma w głowie olej ten ma w dupie kolej, ale mam nadzieję, że Kogut z kolejarzami nie wycofa sie tym razem i wreszcie wykolei ten rząd złodziei i bandytów !!! A temat automatów zawsze bedzie wracał w tym kraju bo z tego jest kasa !! Ale jak to możliwe, że te urzędasy pomimo wejścia w życie nowej ustawy tej od "czerwonych skarpetek" nie wie ile aktualnie jest takich autoamtów. Rozgonic to towarzystwo z departamentu gier losowych i zakladow wzajemnych. Cosik mi się zdaję, że niektóre nazwiska z tego de. są umoczone w rozgrywki ! Prawda Panie Oleszczuk?????!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kskas Trąci "Faktem"... IP: *.mim.pcz.czest.pl 19.12.03, 08:25 styl wiadomości na pierwszej stronie GW trąci z daleka tanią sensacją. Napisany został jezykiem i w stylu, o jakim chciałbym w ogóle zapomnieć. Co to za słowotwórczość "automaciarze". Szukam innego dziennika, jak tak dalej pójdzie, cały zasób słownictwa GW zejdzie do poziomu 1000 słów na wydanie. to ma być szanujący się dziennik. Skandal....Tania propaganda...itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
wonsaty_burak_z_sld ZGADZAM SIĘ Z TOW. KSKAS Z SLD CAŁKOWICIE 19.12.03, 09:13 Gość portalu: kskas napisał(a): > styl wiadomości na pierwszej stronie GW trąci z daleka tanią > sensacją. Napisany został jezykiem i w stylu, o jakim chciałbym > w ogóle zapomnieć. Co to za słowotwórczość "automaciarze". > Szukam innego dziennika, jak tak dalej pójdzie, cały zasób > słownictwa GW zejdzie do poziomu 1000 słów na wydanie. to ma być > szanujący się dziennik. Skandal....Tania propaganda...itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksaks Re: ZGADZAM SIĘ Z TOW. KSKAS Z SLD CAŁKOWICIE IP: *.mim.pcz.czest.pl 19.12.03, 09:16 wonsaty_burak_z_sld napisała: szanowny rozmówco, wcale z tą organizacją się nie identyfikuję i nigdy nie identyfikowałem. skrajności w każdej postaci nalezy tepić bezwzględnie. chyba, że to ja jestem skrajnością, ale takiego stylu publicystyki nie popieram > Gość portalu: kskas napisał(a): > > > styl wiadomości na pierwszej stronie GW trąci z daleka tanią > > sensacją. Napisany został jezykiem i w stylu, o jakim > chciałbym > > w ogóle zapomnieć. Co to za słowotwórczość "automaciarze". > > Szukam innego dziennika, jak tak dalej pójdzie, cały zasób > > słownictwa GW zejdzie do poziomu 1000 słów na wydanie. to ma > być > > szanujący się dziennik. Skandal....Tania propaganda...itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto A co na to pan Jaskiernia? IP: *.bnl.org 19.12.03, 08:37 Musze powiedziec, ze strasznie zdziwilem sie, ze jeden z wiekszych erudytow polskiej sceny politycznej, Jerzy Jaskiernia jest powiazany z powazna afera. Musze przyznac, ze czegos tutaj nie rozumiem. Jaskierni na pewno starcza na chleb, polityka go chyba pasjonuje, na pewno wypelnia mu caly czas. Po co pakowal sie w taka 'brudna' afere? A moze Jaskiernia tylko z pozoru jest takim 'intelektualista', moze w srodku jest prymitywem? A moze ktos go chce wkopac? Mysle, ze nie! Mysle, ze jednak pan Jaskiernia to 'przebiegla bestia'. On po prostu w swoim dzialaniu kieruje sie innymi 'wytycznymi' i inna 'moralnoscia' niz, te ktore sa ogolnie przyjete - jest 'ponad' a raczej ponizej (poziomu szamba jak mi sie wydaje). Cale szczescie dla SLD, ze glowy premiera i prezydenta jeszcze wystaja. Ostatnio jednak chyba poziom plynu sie podnosi bo pani Waniek, ktora podobno widziala na wlasne oczy dyplom ukonczenia studiow prezydenta, znow sie uaktywnila... Przykro mi wobec Was i samego siebie, ze az tyle czasu zmarnowalem na pisanie o tych kreaturach. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cov Re: A co na to pan Jaskiernia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 10:16 Jaskiernia - stroz prawosci... Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Jaskiernia to glupi wieprz! 19.12.03, 13:03 Cos nowego: wieprz-erudyta. Moze takie bywaja - chyba w jakims cyrku mieli kiedys wieprza, ktory nawet czytac umial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob sldowska mafia IP: *.allianz.pl 19.12.03, 08:40 jak widac, sld to typowa mafia, ale jeszcze bardziej niebezpieczna, bo ustalajaca prawo. i o to chodzilo. nie zdziwilbym sie gdyby bohaterowie mieli cos wspolnego z bylym wywiadem wojskowym lub sb. to typowe dzialanie aparatczykow, ktorzy poczuli sie bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zir Re: sldowska mafia IP: 194.146.248.* 19.12.03, 08:58 Gość portalu: rob napisał(a): > jak widac, sld to typowa mafia, ale jeszcze bardziej > niebezpieczna, bo ustalajaca prawo. i o to chodzilo. nie > zdziwilbym sie gdyby bohaterowie mieli cos wspolnego z bylym > wywiadem wojskowym lub sb. to typowe dzialanie aparatczykow, > ktorzy poczuli sie bezkarni. Wszystkie te osoby wywodzą sie ze struktur SB i wywiadów wojskowych. SLD jest typową strukturą mafijną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumumba Re: Grupa trzymająca automaty IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 08:48 Takie towarzystwo domaga sie wiecej wladzy w Unii Europejskiej.Degeneraci i wykolejency z Manifestem komunistycznym w reku i matka boska w klapie wykonczyli RWPG i Uklad Warszawski teraz szykuja sie do wykonczenia Unii Europejskiej.Dla nich wszystkich UE powinna zapewnic miejsce w wiezieniu i przeprowadzic resocjalizacje jak to zrobiono z bylymi bonzami i Egonem Krenzem z Bylej NRD.PS.wczoraj zwolnilo sie miejsce w jego celi,wyszedl na wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Grupa trzymająca automaty 19.12.03, 10:04 Gość portalu: Lumumba napisał(a): > Takie towarzystwo domaga sie wiecej wladzy w Unii > Europejskiej.Degeneraci i wykolejency z Manifestem > komunistycznym w reku i matka boska w klapie wykonczyli RWPG i > Uklad Warszawski teraz szykuja sie do wykonczenia Unii > Europejskiej.Dla nich wszystkich UE powinna zapewnic miejsce w > wiezieniu i przeprowadzic resocjalizacje jak to zrobiono z > bylymi bonzami i Egonem Krenzem z Bylej NRD.PS.wczoraj zwolnilo > sie miejsce w jego celi,wyszedl na wolnosc. Dwója z logiki. Chyba że pisząć "z matką boską w klapie" miałeś na myśli małżeństwo Kwaśniewskich. Stawianie znaku równości pomiędzy RWPG, Układem Warszawskim i UE jest bzdurą. Tym bardziej, że UE rozwalają obecnie od środka te same siły, które swojego czasu były najbardziej zainteresowane konserwacją Układu Warszawskiego. Vide Miller, Jaskiernia i inni spece od politycznych rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes6 [...] 19.12.03, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Grupa trzymająca automaty IP: *.kulczyktradex.com.pl 19.12.03, 09:28 Mam ich już dość - wypisuje się z SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafirek Re: Grupa trzymająca automaty IP: *.ch.pwr.wroc.pl 19.12.03, 10:33 Teraz dopiero widac na kogo wiekszosc Polakow zaglosowala w wyborach. Oszusci i zlodzieje , sprawni politycznie, by napelnic swoja kase. Ale wyglada na to, ze sie dobrze lansuja i dalej beda trzymac wladze, jesli narod sie w pore nie obudzi.Para prezydencka rosnie w sile i popularnosc choc przeciez prezydent jest wspolodpowiedzialny za to co sie w karaju dzieje. Ma pewne instrumenty wladzy, ktore moglby zastosowac, aby zapobiec wielu negatywnym zjawiskom. Ale po co narazac sie kolesiom! Ciekawe, czy gdyby prezydentem byl Walesa, to by go omijaly wszelkie demonstracje np. bezrobotnych, sluzby zdrowia, gornikow itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Grupa trzymająca automaty IP: 157.25.139.* 19.12.03, 13:46 Prezydent tyle może co nic, jest osobą do reprezentowania Polaków w kraju i zagranicą. Pozostałe to marionetyzm. Nikt, kto wiedziałby o nich tyle co obecnie nie głosowałby na nich, a dodatkowo czy nie zwróciłeś uwagi że te same gęby tam siedzą, czy z lewicy czy prawicy. Po prostu jest idiotyczna konstrukcja przeprowadzania wyborów. A hieny, świnki zawsze do koryta pierwsze. Brak osób które byłyby bezinteresowne. Ciekawe, kto zostałby gdyby przez rok czasu płacono tylko 500zł diet, bez dodatków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Grupa trzymająca automaty IP: *.acn.waw.pl 19.12.03, 10:58 Marek Wikiński to znany przed kilkoma laty działacz ZSP. Był Przewodniczącym Rady Naczelnej. Potem posłem. PS. Ordynacka się znów kłania - chi chi Odpowiedz Link Zgłoś
etbl Re: Grupa Trzymająca Automaty 19.12.03, 10:58 GTA - Grupa Trzymajaca Automaty - hahahaha, wspaniale! Boze, dzieki Ci za wolna prase! Gdzie bylibysmy bez dziennikarzy? GTA - nastepna oszukancza i korupcyjna grupa. Juz sie Blochowiak nie wymigasz przed ocena opinii publicznej, klamczucho! Ani ty, Jaskiernio, mamy was, przekrety Skorki i Zoltka. A za nimi stoi cale SLD z gnusnym opalonym tlusciochem Kwachem (Majestatem - och!),Majestatowa Jolanta Barbie-Kwasniewska i Betone Millerone na czele. Ludzie, nie przepuscie SLD - wybory do UE sie zblizaja. Nie przepuscie Czarzastym, Kwiatkowskim, Wankom i reszcie kolesiowej bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes6 Re: Grupa Trzymająca Automaty 19.12.03, 11:07 masz racje ... mocno wspieramy w drodze na stolki unijne wujka Bronia Geremka i pania konkordatowa Hanie Suchocka. Niech zyje Unia Wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Grupa trzymająca automaty IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.12.03, 11:03 Jak widać prof. Prym działa doskonale. Ludzie, takie cioty ze zrośniętym nabiałem powinno się utylizować, zanim wpędzą nas w nędzę. I taka menda naucza młodych! Czy następna formacja zrobi z tym porządek? Mam cichą nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Wagner, Jaskiernia, Blochowiak - to gnojowisko !!! IP: *.adlex.com 19.12.03, 11:08 A ten g-n-o-j-e-k Wagner z ta koza Blochowiak chcieli w to wrobic jakiegos faceta z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Chcialbym przekazac wyrazy uznania 19.12.03, 11:21 kol. wonsaty_burak_z_sld. To nie jest tak latwo w czterech slowach, w dodatku krotkich, dokonac zbiorczej charakterystyki az tylu osob. Mam tylko jeden problem. Ogladajac telewizor odnioslem wrazenie, ze dzielni parlamentarzysci z psl tez sie w zasadzie zalapuja do pierwszej czesci tej definicji. Co zatem robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Ruda Re: Jagnieszko!, towarzyszy znowu biją! Ratuj... IP: *.goja.org 19.12.03, 11:27 Napisz coś w obronie. Komunizm = Faszyzm = Lepperyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyko Re: Grupa trzymająca wladze to oszusci!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 11:36 Dosc juz rzadow bandy SLD!!!Ta banda zlodzieji i oszuszustow rozkrada kraj i oszukuje narod swojimi pustymi i durnymi obietnicami!!!Prokuratura musi rozliczyc cale SLD ze swoich afer i korupcji.Ta partia szkodzi calemu narodowi.Czas przyszedl zeby rozwiazac ta mafie SLD i rozpisac wybory!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Jaskiernia oddaj moje 10 milionow IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.12.03, 12:03 przepraszam Kazik, samo tak wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Jaskiernia oddaj moje 10 milionow IP: 81.210.22.* 19.12.03, 13:01 Chłe, chłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjer Re: Jaskiernia oddaj moje 10 milionow IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 13:09 Dlaczego Sejm nie moze wystawic do publicznej wiadomosci cennika na USTAWY!!!!! Wtedy bylo by wiadomo ile co kosztuje/a nie 17.5 mil.$,10 mil.$ itd./ Narod tez chce wiedziec panowie poslowie/bo przeciez tez czytacie te najpopularniejsze Forum Gazeta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all W onecie zablokowano moją wypowiedź: IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.12.03, 14:41 Moderatorzy z Onetu !! Gdzie się podział artykuł o grupie trzymających automaty. Czyżby przeszkadzała Wam wypowiedź "posła" pt. życiorys Kwaśniewskiego? Najwyraźniej tak, bo na innych portalach ten temat jeszcze jest. To ordynarna cenzura. Wstyd mi za Was. Odpowiedz Link Zgłoś
noyle NIC Z TEGO NIE WYNIKA 19.12.03, 14:54 Ten artykuł to jakieś ble,ble,ble.... To ze ktos kogoś zna i próbuje w ten sposób zalatwic swoje interes nie jest niczym dziwnym, każdy z nas zalatwia różne sprawy poprzez znajomości. Jezeli nie ma naruszenia prawa lub dobrych zwyczajow to po co z tego robic kolejna afere. Jest to poprostu młyn na wodę dla dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: NIC Z TEGO NIE WYNIKA 19.12.03, 16:03 No właśnie! Przeczytałam wszystkie komentarze z których wynikło mi tylko to, że ci wszyscy krzykacze czekali na cokolwiek żeby popsioczyć i napluć na wybrane osoby. Przeczytałam artykuł jeszcze raz i jeszcze raz i - naprawdę tam jest samo ble-ble-ble i widać, że ten "dziennikarz" - jak nawiedzony "daje do zrozumienia"... tylko nie wiadomo co? Pijany był kiedy to pisał, czy co? A ci wszyscy oburzeni udają, że rozumieja o co chodzi! Co za totalna bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Grupa trzymająca automaty IP: *.chello.pl 19.12.03, 14:58 można zmienić przysłoiwie na :SKORKA DA WYPRAWKĘ" dedykowane jaskierni i pozostalym kolesiom Odpowiedz Link Zgłoś
wojna_o_kase SLD uczy sie od Republikanow z USA 19.12.03, 16:17 ... ale na razie sa jeszcze ciency. Tu sie zgarnia miliardy, w formie subsydiow dla przemyslu, zwrotow podatkow, lipnych przetargow na samoloty itp. Ale SLD jest na dobrej drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Jak Polacy wejda do uni to rozpieprza ja od srodka IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 16:19 Odpowiedz Link Zgłoś