splkm 21.07.09, 21:15 pragnąłbym zauważyć że kupcy z KDT z tego co widziałem na zdjęciach to typowy elektorat PO. Tak więc toszkę Hani poparcie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homosovieticus Sam widziałem wielu "młodych mieszkanców wielkiego 21.07.09, 21:23 miasta" biorących aktywny udział w dialogu z policja. Najprawdopodobnie byli również ludzmi wykształconymi podobnie jak ich rówieśnicy na FK popierającymi bądź PO bądź SLD, Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Sam widziałem wielu "młodych mieszkanców wiel 21.07.09, 21:30 homosovieticus napisał: > miasta" biorących aktywny udział w dialogu z policja. > Najprawdopodobnie byli również ludzmi wykształconymi podobnie jak > ich rówieśnicy na FK popierającymi bądź PO bądź SLD, Policja twierdzi, że to kibole głosujący na PiS. Kibolom Zbynek Zerro Pisdzioszek obiecał abolicję, ale spieprzył do Bruskeli, hehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: KDT 21.07.09, 21:18 splkm napisał: > pragnąłbym zauważyć że kupcy z KDT z tego co widziałem na zdjęciach to typowy elektorat PO. > Tak więc toszkę Hani poparcie spadnie. Tak jak ci słynni "stoczniowcy" od Śniadka. Walnij się w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś