Dodaj do ulubionych

sprzedam chicco CT 0,4

30.06.07, 11:43
www.allegro.pl/show_item.php?item=211255639
Obserwuj wątek
    • budeczka Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 11:43
      Wiem, że nie ma on amortyzatorów, ale dosyć duże kółka. JAk zachowuje się na
      nierównościach? Zastanawiam się nad tym modelem, ale mam na osiedlu byle jakie
      drogi wysypane kamieniami i nie wiem, czy sobie z nimi poradzi. Jak myslisz
      (nie jako sprzedająca, ale jako uzytkowniczka:-))
      • beataaw Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 14:19
        Bardzo dobrze sprawdza sie i w takich warunkach. Jeżdzę ct 04 po osiedlowych
        uliczkach, po lesie i kamieniach i naprawde sprawuje sie całkiem fajnie. Do tej
        pory jeżdziłam Jane Slalom pro i nie widze dużej różnicy (jesli chodzi o
        komfory jazdy dla mnie i dziecka)
      • beatazet Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 14:38
        Witam.
        Uważam ,że Chicco 0,4 sprawdzi sie natkich nierównościach. My tez po róznych
        podłożach jeżdzimy i jest dobrze.
        Amortyzatory nie zawsze działają lepiej jak duże koła. Trip ma amortyzatory,
        całkiem nie małe koła, ale uważam , że Chicco na nierównym podłozu radzi sobie
        dużo lepiej. Może dlatego , że ma szersze "opony"
      • smeagoul Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 18:00
        wózek fajnie pokonuje nierównosci ale trzeba zablokowac kółka- nie zatrzymuje
        sie na dziurach, jak inne z mniejszymi kolami. Fajnie sprawował się w lesie, w
        górach.
      • smeagoul Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 18:05
        a co do amortyzacji to ma amortyzowane wszystkie 4 koła- tylko że to spacerówka
        i jak w wózkach tego typu amortyzacja nie jest szokujaca:)
        ja jeżdziłam nim odkąd syn skończył 6 miesięcy i jestem zadowolona- sprzedaję bo
        mały wazy już ponad 16 kg plus wozek to już sporo do pchania a głównym powodem
        jest to że mały , woli już spacerowac na nóżkach- a na takie ewntualne wypady
        zostawiłam sobie zwykłą przewozówkę euro baby sorento- na wczasy i na dłuższe
        spacery czy wyjazdy wole jeszcze miec mały wózek gdyby synuś jednak
        zaniemógł:)chicco więc stał sie bezużyteczny l lepiej by inny bajbus cieszył się
        wygodnym wózkiem.
        • budeczka Re: sprzedam chicco CT 0,4 03.07.07, 11:08
          Dzięki za wszystkie opinie:-)
          Tą amortyzacją mnie zaskoczyłaś - pani sprzedająca na allegro hurtowo te wózki
          napisała mi, że nie ma.
          Obejrzę go jeszcze w naturze i może się zdecyduję:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka