smeagoul 30.06.07, 11:43 www.allegro.pl/show_item.php?item=211255639 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budeczka Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 11:43 Wiem, że nie ma on amortyzatorów, ale dosyć duże kółka. JAk zachowuje się na nierównościach? Zastanawiam się nad tym modelem, ale mam na osiedlu byle jakie drogi wysypane kamieniami i nie wiem, czy sobie z nimi poradzi. Jak myslisz (nie jako sprzedająca, ale jako uzytkowniczka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beataaw Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 14:19 Bardzo dobrze sprawdza sie i w takich warunkach. Jeżdzę ct 04 po osiedlowych uliczkach, po lesie i kamieniach i naprawde sprawuje sie całkiem fajnie. Do tej pory jeżdziłam Jane Slalom pro i nie widze dużej różnicy (jesli chodzi o komfory jazdy dla mnie i dziecka) Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 14:38 Witam. Uważam ,że Chicco 0,4 sprawdzi sie natkich nierównościach. My tez po róznych podłożach jeżdzimy i jest dobrze. Amortyzatory nie zawsze działają lepiej jak duże koła. Trip ma amortyzatory, całkiem nie małe koła, ale uważam , że Chicco na nierównym podłozu radzi sobie dużo lepiej. Może dlatego , że ma szersze "opony" Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 18:00 wózek fajnie pokonuje nierównosci ale trzeba zablokowac kółka- nie zatrzymuje sie na dziurach, jak inne z mniejszymi kolami. Fajnie sprawował się w lesie, w górach. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: sprzedam chicco CT 0,4 02.07.07, 18:05 a co do amortyzacji to ma amortyzowane wszystkie 4 koła- tylko że to spacerówka i jak w wózkach tego typu amortyzacja nie jest szokujaca:) ja jeżdziłam nim odkąd syn skończył 6 miesięcy i jestem zadowolona- sprzedaję bo mały wazy już ponad 16 kg plus wozek to już sporo do pchania a głównym powodem jest to że mały , woli już spacerowac na nóżkach- a na takie ewntualne wypady zostawiłam sobie zwykłą przewozówkę euro baby sorento- na wczasy i na dłuższe spacery czy wyjazdy wole jeszcze miec mały wózek gdyby synuś jednak zaniemógł:)chicco więc stał sie bezużyteczny l lepiej by inny bajbus cieszył się wygodnym wózkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
budeczka Re: sprzedam chicco CT 0,4 03.07.07, 11:08 Dzięki za wszystkie opinie:-) Tą amortyzacją mnie zaskoczyłaś - pani sprzedająca na allegro hurtowo te wózki napisała mi, że nie ma. Obejrzę go jeszcze w naturze i może się zdecyduję:-) Odpowiedz Link Zgłoś