Dodaj do ulubionych

Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki

26.07.09, 16:11
No cóż, polityk glośno mówiący prawdę rzeczywiscie nie nadaje się. Ale jakoś wcale mi go nie żal. Chciał być ważny, popularny wśród dziennikarzy, a nie potrafił zapanowac nad tym, za co jako urzędnik państwowy odpowiadał.

mojapolskadomowa.blox.pl
Obserwuj wątek
    • samozwaniec1 Re: Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki 27.07.09, 08:45
      Kownacki-syndrom nieudacznika z wybitnym,jak Gosiu prawie,parciem na szklo.Nikt go nie bedzie zalowal.Jest zarobiony i puk,na emeryturke.
    • grzes72zuk Re: Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki 27.07.09, 12:28
      nie wiedział baran, że kaczorów nie wolno obrzucać gównem
      • pies_na_czarnych.o Re: Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki 27.07.09, 12:34
        Nawet ktos taki jak Kownacki ma swoje granice wytrzymalosci.
    • hrabia_kaczula Re: Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki 27.07.09, 12:39
      "Mnie to nie tyle przeraża, ile utrudnia pracę. Myślę jednak, że przede
      wszystkim szkodzi to prezydentowi."

Daj spokój, pan K. przemawia tutaj przecież do następnego prezydenta, kimkolwiek
      on nie będzie, jeśli nie Tuska.
    • arabuza Re: Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki 28.07.09, 00:01
      Podziwiam upór maniaka z jakim Agora aż do znudzenia eksploatuje jedno i to samo zdjęcie Kownackiego, na którym co tu kryć, wyszedł niezbyt fotogenicznie.

Powinniście zamieścić krótki poradnik kolegów z działu foto - "Jak fotografujemy tych, których chcemy obsmarować. Poradnik nie tylko dla orłów".
    • durenhab Dziekuje Kownacki za odrobine prawdy o Kaczynskim 28.07.09, 00:48
      On poznal tego malego kretacza i lenia. I podzilil sie ta wiedza z
      narodem. DZIEKI!
    • henyk Re: Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki 28.07.09, 07:51
      Jestem przekonany, że wiedział co robi i jakie będą tego konsekwencje. Miał już dość Kaczyńskiego. Zdawał sobie sprawę, że ten statek powoli tonie i za rok mógłby mieć kłopoty ze znalezieniem pracy. Kaczyński zaś odejdzie w niechlubne zapomnienie po swojej nieudanej kadencji prezydenckiej. Nie jest on takim partaczem jakby się niektórym wydawało.
    • konrad.ludwik02 Re: Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki 29.07.09, 09:13
      P. Kownacki tym razem partaczem żadnym się nie okazał: tanim kosztem uwolnił się od kompromitującej KAŻDEGO posady u Pana Prezydenta i kolejny raz załapał się na hiperodprawę (za którą normalny człowiek mógłby nieźle pożyć z rok czasu!).
    • zenkosuzuki Re: Partacz Tygodnia: Piotr Kownacki 30.07.09, 22:36
      Nie wytrzymał u Kaczyńskich-brawa dla goscia za odwage kamikadze;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka