Dodaj do ulubionych

Taksówki bez kas fiskalnych

IP: *.i.net.au / *.i.net.au 29.12.03, 08:29
To bardzo duza glupota !
zarcik
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Taksówki bez kas fiskalnych, ale kto juz ma ? IP: *.i.net.au / *.i.net.au 29.12.03, 08:31
      Gdzie logika ?
      mieszkaniec
    • Gość: borax Re: Taksówki bez kas fiskalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 09:29
      Jesli dopiekly Ci blokady prowadzone przez taksówkarzy broniacych sie przed
      wprowadzeniem kas fiskalnych od stycznia 2004 mozesz sie im odwdzieczyc !!!
      Wiec jesli zamowisz kurs i przy placeniu poprosisz o paragon z kasy fiskalnej,
      a taksowkarz nie bedzie posiadał kasy to NIE PLAC !!! Niech wezwie policje!!!
      Nic Ci zrobic nie mogą !!! Na przemadrzalych taksowkarzy bardzo to poskutkuje i
      beda mieli kurs w plecy bo jak brac za kurs kiedy to bedzie nie zgodne z
      prawem !!! ZYCZE WSZYSTKIM POWODZENIA !!! Pogonić holote nie przestrzegajaca
      prawa!!! POZDROWIENIA DLA UCZCIWYCH PANÓW TAKSOWKARZY !!!
      • Gość: medalikarz Re: Taksówki bez kas fiskalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 13:07
        A czy jeszcze są Panowie Taksówkarze uczciwi, stara "Gwardia" odeszła zostali
        cwaniacy.Wszystkim portalowcom Szczęśliwego Nowego Roku
      • Gość: gość Re: Taksówki bez kas fiskalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:06
        Ale Z Ciebie KUTAS!!!!!!!!!! Daj mi 2,5 tysiąca złotych na montaż tego gówna
        cwelu!!!! Pozdrawiam!!!!
        • Gość: radca Re: Taksówki bez kas fiskalnych IP: 213.25.179.* 29.12.03, 19:56
          Nie kłam!
          Kasy są tańsze i jest zwracanych 50% kosztów zakupu.
          Mam nadzieję, że w końcu hołociarze taksówkowi zostana przeczołgani.
          • Gość: ja Re: Taksówki bez kas fiskalnych IP: *.realestate.net.pl / *.realestate.net.pl 30.12.03, 13:12
            Nikt tu nie kłamie - 2,5 tysiąca to jeszcze nie najwięcej. Są firmy, któree
            wołaają po 3 tyś., a zwrot jest tylko dla tych, którzy zdażą przed 1 stycznia,
            nie ma zmiłuj się
    • Gość: xxx Re: Taksówki bez kas fiskalnych IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 22:47
      I dobrze tak WAM :) BARDZO SIE CIESZE... Chyba zadzwonie sobie po TAXI...
      przyjedzie a ja wsiade i.. GDZIE JEST KASA?? nie ma :( O JAK MI PRZYKRO!!!! :P
      i tak sobie bede wydzwanial... zobaczymy jak ZLOTOWY beda sie cieszyly jak ich
      czas bedzie sie marnowalo!!!
    • Gość: Obserwator Jeżdżą mercedesami i audi... IP: *.energetyka.czest.pl 30.12.03, 08:44
      Jeżdżą mercedesami i audi... a nie stać ich na kasę fiskalną. To jest typowo
      polski paradoks. Wydawać więcej niż się zarabia.
    • Gość: baba Re: Taksówki bez kas fiskalnych IP: *.realestate.net.pl / *.realestate.net.pl 30.12.03, 13:06
      Żal czytać, naprawdę żałosne, że ludzie, którzy wypowiadają się na forum nie
      mają pojęcia o problemach naprawdę uczciwych taksówkarzy. Trzeba Wam wiedzieć,
      że tylko ok 20-30 procent naszych częstochowskich taksówkarzy pracuje legalnie
      (pewne dane). Jestem żoną jednego z tych 30 powiedzmy procent. Mąz nie uchyla
      się od płacenia składek Zusowskich, podatków, nie "zawiesza" działalności, nie
      chodzi na lewe zwolnienia. Ciężko pracuje, aby utrzymać żonę i dwoje dzieci.
      Nie jeździ Mercedesem, ani Audi, bo po prostu nie stać go na zmianę samochodu.
      Tak przejadamy, a raczej przeznaczamy pieniądze na opłaty, bo jeszcze trochę, a
      mieszkalibyśmy pod mostem, a i tak toniemy w długach.Nie chcę, żeby ktoś się
      nade mną i moją rodziną użalał, piszę jakie są fakty, a w tej chwili
      kombinujemy gdzie jeszcze się zadłużyć, żebyśmy nie zostali na lodzie, bo jeśli
      nie będzie miał zamontowanej tej cholernej kasy, będziemy wgryzać się w tynk,
      albo żyć na konto Opieki Społecznej. To tyle, a na zakończenie - nie wszyscy
      taksówkarze brali udział w blokadach. Przykro mi,wiem, że każdy interesuje się
      własnym tyłkiem, ale przesadą jest wszystkich wkładać do jednego worka.
      Są ludzie i ludzie, i wypadałoby o tym nie zapominać. Serdecznie pozdrawiam -
      szczególnie Boraxa, xxx, odrobinę tolerancji.
      • Gość: XKX Re: Taksówki bez kas fiskalnych IP: *.org / *.org 30.12.03, 16:30
        Niestety - takjak wszedzie uczciwi maja ciężko to tak na marginesie niestety
        również faktem jest iz te 70% taksówkarzy niestety nabija w butelke. Co do kas
        no cuż jesli jest wymagana np. w kiosku z gazetami czy w budce warzywnej moze
        być i w taksówce. Z drugiej strony jest ona bezsensem zarówno w kiosku z
        gazetami jak i wbudce z warzywami i w taksówce tez ni jest do konca konieczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka