docteur.ravic 18.08.09, 19:15 Jednych napuszcza na Grada ze sprzedaje państwowa firmę, a drugich że nie sprzedaje. Naocznie widać że PiSiory coraz bardziej spocoene .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Klasyczny PiSsing! 18.08.09, 19:17 Tylko szkoda, że z Donka zrobili sobie murek:( Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Totalny atak Kaczyńskiego na Tuska 18.08.09, 19:19 docteur.ravic napisał: > > Jednych napuszcza na Grada ze sprzedaje państwowa firmę, > a drugich że nie sprzedaje. > > Naocznie widać że PiSiory coraz bardziej spocoene .... Cóż, taka jest rola opozycji, aby atakować rządzących. Ale ta opozycja daje z siebie, niestety, 200% normy. Oby nie odbiło sie to negatywnie na jej późniejszych losach. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Totalny atak Kaczyńskiego na Tuska 18.08.09, 19:23 Czemu oby? Żałujesz tych pis(szczacych) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Totalny atak Kaczyńskiego na Tuska 18.08.09, 19:36 etwas-geheimnis napisał: > Czemu oby? Żałujesz tych pis(szczacych) He he he ... Nie, nie i nie! To była tylko czysta ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Re: Totalny atak Kaczyńskiego na Tuska 18.08.09, 19:26 rickky napisał: > docteur.ravic napisał: > > > > > Jednych napuszcza na Grada ze sprzedaje państwowa firmę, > > a drugich że nie sprzedaje. > > > > Naocznie widać że PiSiory coraz bardziej spocoene .... > > Cóż, taka jest rola opozycji, aby atakować rządzących. Nie. Taka nie jest rola opozycji. Opozycja ma prawo krytykowac konstruktywnie rząd, a nie czepiac sie ze białe jest białe a czarne jest czarny. Co mi z takiej krytyki skoro nie wiem czy PiS po dojściu do władzy będzie sprzedawał firmy czy nie sprzedawał? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.robaczek Re: Totalny atak Kaczyńskiego na Tuska 18.08.09, 19:36 > > docteur.ravic napisał: > Nie. Taka nie jest rola opozycji. Opozycja ma prawo krytykowac > konstruktywnie rząd, a nie czepiac sie ze białe jest białe a czarne > jest czarny. > Co mi z takiej krytyki skoro nie wiem czy PiS po dojściu do władzy > będzie sprzedawał firmy czy nie sprzedawał? PiS do władzy nie wróci. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Totalny atak Kaczyńskiego na Tuska 18.08.09, 19:40 docteur.ravic napisał: > rickky napisał: > > > docteur.ravic napisał: > > > Nie. Taka nie jest rola opozycji. Opozycja ma prawo krytykowac > konstruktywnie rząd, a nie czepiac sie ze białe jest białe a czarne > jest czarny. > Co mi z takiej krytyki skoro nie wiem czy PiS po dojściu do władzy > będzie sprzedawał firmy czy nie sprzedawał? Ależ oczywiście, że rolą opozycji jest atakować, ale mądrze. To jeden z czynników decydujących m,in. o przyszłych efektach wyborczych. Dlatego też cieszę się z takiej postawy oponentów rządu, ponieważ marnie im to wróży na przyszłość. Aż dziwię się, że oni jeszcze tego nie zauważyli. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Totalny atak Kaczyńskiego na Tuska 18.08.09, 19:19 No własnie.Powinni sie cieszyć że sprzedaż nie wyszła i ,,srebra" zostały nadal w polskich rekach.To czego tak właściwie chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 MajOM zawsze przygotowane dwa ataki.Jeden na wypad 18.08.09, 19:23 ek jak by się PO coś udało- znaczy ze to bardzo złe wyjscie. Drugi na wypadek jak by się PO ni9e udało- patrz j/w Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Tez to zauważyłes? 18.08.09, 19:37 klasyczne działanie Kaczyńskich. Ich intrygi są zawsze tak skonstruowane, że w razie niepowodzenia jednego celu, automatycznie cel zapapsowy jest spełniony. Np. w aferze Rywina -nie udało im się skasowac co prawda 17 milionów, i yutrącic referendum akcesyjne ale za to skutecznie uniemozliwili Gazecie kupno Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś