homosovieticus 31.12.03, 10:14 Jan Maria Rokita wybrany został w przez tygodnik "Wprost" politykiem roku. Zdradziił to naczelny w radio TOKFM w rozmowie z Gawryluk. Co na to nasi forumowi zagorzali przeciwnicy Pana Posła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capri_corn Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 31.12.03, 10:46 Wczesniej otrzymal tegoroczna nagrode "Kisiela" dla polityka roku. A lewackie pieski sobie poszczekaja, bo nic innego im nie pozostalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 31.12.03, 11:06 capri_corn napisał: > Wczesniej otrzymal tegoroczna nagrode "Kisiela" dla polityka roku. > A lewackie pieski sobie poszczekaja, bo nic innego im nie pozostalo:) tak ale myślę, że nie wszystkie.Ktore skrzydło pałacowe bedzie mocniej szczekać? ma to jakiś zwiazek dla mnie z wygrywaniem rywina albo mam na ten temat już obsesję :D Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 31.12.03, 11:10 > > Wczesniej otrzymal tegoroczna nagrode "Kisiela" dla polityka roku. > > A lewackie pieski sobie poszczekaja, bo nic innego im nie pozostalo:) > > tak ale myślę, że nie wszystkie.Ktore skrzydło pałacowe bedzie mocniej > szczekać? > ma to jakiś zwiazek dla mnie z wygrywaniem rywina albo mam na ten temat już > obsesję :D Nie, nie masz obsesji... Zwiazek ten jest widoczny najbardziej na przykladzie J.Paradowskiej. Jej ostatnie uwielbienie dla obydwu palacow jest polaczone z dezawuowaniem komisji a zwlaszcza Rokity. Tu jest zwiazek.. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 31.12.03, 11:25 capri_corn napisał: > > > Wczesniej otrzymal tegoroczna nagrode "Kisiela" dla polityka roku. > > > A lewackie pieski sobie poszczekaja, bo nic innego im nie pozostalo:) > > > > tak ale myślę, że nie wszystkie.Ktore skrzydło pałacowe bedzie mocniej > > szczekać? > > ma to jakiś zwiazek dla mnie z wygrywaniem rywina albo mam na ten temat ju > ż > > obsesję :D > > > Nie, nie masz obsesji... > Zwiazek ten jest widoczny najbardziej na przykladzie J.Paradowskiej. > Jej ostatnie uwielbienie dla obydwu palacow jest polaczone z dezawuowaniem > komisji a zwlaszcza Rokity. Tu jest zwiazek.. brawo redakcja wprost, uderzyła a my z uchem przy stole słuchamy. ten "szpieg okropny" też ma zwiazek.czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 31.12.03, 11:33 > capri_corn napisał: > > > > > Wczesniej otrzymal tegoroczna nagrode "Kisiela" dla polityka rok > u. > > > > A lewackie pieski sobie poszczekaja, bo nic innego im nie pozost > alo:) > > > > > > tak ale myślę, że nie wszystkie.Ktore skrzydło pałacowe bedzie mocnie > j > > > szczekać? > > > ma to jakiś zwiazek dla mnie z wygrywaniem rywina albo mam na ten tem > at ju > > ż > > > obsesję :D > > > > > > Nie, nie masz obsesji... > > Zwiazek ten jest widoczny najbardziej na przykladzie J.Paradowskiej. > > Jej ostatnie uwielbienie dla obydwu palacow jest polaczone z dezawuowaniem > > > komisji a zwlaszcza Rokity. Tu jest zwiazek.. > > > brawo redakcja wprost, uderzyła a my z uchem przy stole słuchamy. > ten "szpieg okropny" też ma zwiazek.czujesz? Ten z krainy deszczowcow?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pissarro Janina Paradowska i JM Rokita IP: 194.9.223.* 31.12.03, 11:27 Lubie słuchać J.M. Rokity ponieważ z reguły to co mówi jest przemyslane i brzmi sensownie, ba zmusza interlkutorów do wytężenia funkcjonowania półkól mózgowych. Niektórzy biegli prawnicy zarzucaja mu czasami nieznajomość przepisów naszego prawa. Dla mnie Rokita jako polityk jest wiarygodny , pomimo , ze wykorzystuje w umiejetny sposób kreowanie swojego wizerunku w mediach dzieki Komisji Śledczej.Co do J.Paraodowskiej, to nie moge słuchać jej felietonów w PIN FM , nie tylko ze wzgledów merytorycznych ale i wokalnych. Sprzężenie z Pałacem Namiestnikowskim i formacja SLD aż nadto widoczne. "Świat pełen jest wilków, które uskarzaja sie na rogi owiec"/Alberto Moravia/ Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Janina Paradowska i JM Rokita 31.12.03, 11:33 Gość portalu: Camille~Pissarro napisał(a): > Lubie słuchać J.M. Rokity ponieważ z reguły to co mówi jest przemyslane i brzmi > > sensownie, ba zmusza interlkutorów do wytężenia funkcjonowania półkól mózgowych > . > Niektórzy biegli prawnicy zarzucaja mu czasami nieznajomość przepisów naszego > prawa. Dla mnie Rokita jako polityk jest wiarygodny , pomimo , ze wykorzystuje > w umiejetny sposób kreowanie swojego wizerunku w mediach dzieki Komisji > Śledczej.Co do J.Paraodowskiej, to nie moge słuchać jej felietonów w PIN FM , > nie tylko ze wzgledów merytorycznych ale i wokalnych. Sprzężenie z Pałacem > Namiestnikowskim i formacja SLD aż nadto widoczne. > > "Świat pełen jest wilków, które uskarzaja sie na rogi owiec"/Alberto Moravia/ Staramy się odkryć z którym pałacem to sprzezenie ma wiekszy współczynik.a rosyjski szpieg nie jest sygnałem z małego pałacu do duzego. jak myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Janina Paradowska i JM Rokita 31.12.03, 11:37 homosovieticus napisał: > Staramy się odkryć z którym pałacem to sprzezenie ma wiekszy współczynik.a > rosyjski szpieg nie jest sygnałem z małego pałacu do duzego. > jak myslicie ? Mysle, ze to juz poczatki obsesji:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Janina Paradowska i JM Rokita 31.12.03, 11:45 capri_corn napisał: > homosovieticus napisał: > > > Staramy się odkryć z którym pałacem to sprzezenie ma wiekszy współczynik.a > > > rosyjski szpieg nie jest sygnałem z małego pałacu do duzego. > > jak myslicie ? > Mysle, ze to juz poczatki obsesji:) jak mówiłem wczesniej toś nie wierzył :) przeciez amerykanie przedstawią rosjanom połozenie baz.taka jest umowa.upieram się przy przy tym, że jest to sygnal.zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Moze mam zbyt mala wyobraznie:) 31.12.03, 11:48 Nie widze zadnego zwiazku, Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Moze mam zbyt mala wyobraznie:) 31.12.03, 11:55 capri_corn napisał: > Nie widze zadnego zwiazku, :(( Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Janina Paradowska i JM Rokita 31.12.03, 13:38 > Lubie słuchać J.M. Rokity ponieważ z reguły to co mówi jest przemyslane i brzmi > > sensownie, ba zmusza interlkutorów do wytężenia funkcjonowania półkól mózgowych > . > Niektórzy biegli prawnicy zarzucaja mu czasami nieznajomość przepisów naszego > prawa. Dla mnie Rokita jako polityk jest wiarygodny , pomimo , ze wykorzystuje > w umiejetny sposób kreowanie swojego wizerunku w mediach dzieki Komisji > Śledczej.Co do J.Paraodowskiej, to nie moge słuchać jej felietonów w PIN FM , > nie tylko ze wzgledów merytorycznych ale i wokalnych. Sprzężenie z Pałacem > Namiestnikowskim i formacja SLD aż nadto widoczne. > Zdolnosc autokreacji oraz skutecznosc to pozadane cechy u polityka. I chyba nie ma sensu robic z tego powodu zarzutu. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pisarro Ja też to tak IP: *.chello.pl 31.12.03, 22:21 widzę , lecz ale spora część naszego społeczeństwa czyni mu z tego powodu zarzut, absolutnie nieuzasadniony.Zdecydowanie wolę w tym zakresie jego "emploi" od przedstawień w wykonaniu L.Millera , A.Kwsniewskiego. "Jak świeże sa barwy tych , którzy byli w cieniu"/S.J.Lec/ Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Janina Paradowska i JM Rokita 02.01.04, 17:40 Gość portalu: Camille~Pissarro napisał(a): > Lubie słuchać J.M. Rokity ponieważ z reguły to co mówi jest przemyslane i brzmi > > sensownie, ba zmusza interlkutorów do wytężenia funkcjonowania półkól mózgowych Przed chwilą przeczytałam wątek "Rokita kabotynem roku". Jacyś ubogaceni czy inni pokręceni dowodzą tam, że kabotyn to ktoś stosujący tanie efekciarstwo. Sposób w jaki Rokita potrafi zapędzić w kozi róg Millera, Jakubowską czy każdego innego krętacza jest efektowny:), to prawda ale od tego ubogaconym półkule mózgowe popadają w rezonans i doprowadzają ich do amoku ze złości:) > . > Niektórzy biegli prawnicy zarzucaja mu czasami nieznajomość przepisów > naszego prawa. Czasami miewają rację ale on przecież nie jest sędzią sądu najwyższego a przede wszystkim bardzo krótko wykonywał zawód prawnika. Na pewno jest lepszy od Nałęcza, który "posiadł" był podobno kpk w tydzień:) Dla mnie Rokita jako polityk jest wiarygodny , pomimo , ze wykorzystuje > w umiejetny sposób kreowanie swojego wizerunku w mediach dzieki Komisji > Śledczej. To nie może być zarzutem, ponieważ jest to nazupełniej naturalne. Każdy członek kś stara się wypaść jak najlepiej przed wielomilionową publicznością. Inna sprawa, że u niektórych czasami efekty są niezgodne z oczekiwaniami:) Co do J.Paraodowskiej, to nie moge słuchać jej felietonów w PIN FM , > nie tylko ze wzgledów merytorycznych ale i wokalnych. Sprzężenie z Pałacem > Namiestnikowskim i formacja SLD aż nadto widoczne. Pani Paradowska się sprzedała. Jej felietony w Polityce bywały niezłe i niezależne. To zdumiewające zważywszy, że przeszła do przegrywającego obozu (taką mam nadzieję). > > "Świat pełen jest wilków, które uskarzaja sie na rogi owiec"/Alberto Moravia/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indris Jan [???] Rokita POLITYKIEM ROKU 31.12.03, 11:38 Kiedyś taki tytuł otrzymał Leszek Miller. Wydaje się, że jest to odnotowanie osobistych sukcesów polityka i jego wpływu na sprawy publiczne w kraju. A tego Rokicie w roku 2003 niesposób odmówić. Inna sprawa, że wyróżnienie od takiego pisma to niewielki zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waclaw [...] IP: 5.3.1D* / *.cache.pol.co.uk 31.12.03, 11:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn No i lewactwo nadciaga! 31.12.03, 11:50 Szkoda tylko ze pod Indris sie podczepia, bo w tym przypadku moge sie nie zgadzac, ale szanuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
romek.chelmnicki Nie zapominajmy jak sie naprawde nazywa 31.12.03, 11:51 Nie zapominajmy, ze wasz wspanialy posel i maz stanu o prawdziwie dzwiecznych imionach nazywa sie naprawde Izaak Goldwicht. Jak zalozy swoj kapelusz, to po prostu malowany Zyd z obrazka. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Jest avers to musi byc i revers! 31.12.03, 11:57 Romek! W Nowym Roku sprawnej opieki medycznej Ci zycze! W twoim przypadku to najwazniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
romek.chelmnicki Re: Jest avers to musi byc i revers! 31.12.03, 11:58 Nie potwierdzasz wiec i nie zaprzeczasz. Typowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Dla M alias HomoCośTam vel Miodousty 31.12.03, 12:10 M-jak MiodoUsty rolotomasi 30.12.2003 01:35 Jeszcze tu jesteś ? Nie spaliłeś się ze wstydu ? Miękka tkanka>> no honor.. • Do Pań - gdzie tanie staniki w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl Gość: Cronos 13.12.2003 18:41 Ponieważ zupełnie się nie znam na kupowaniu damskiej bielizny, a już tym bardziej nie wiem, gdzie takową w miarę korzystnie nabyć, mam pytanko do szanownej płci pięknej. Czy mogłybyście doradzić, gdzie w Gdyni można znaleźć sklepy, w których można nabyć takową damską bieliznę, najlepiej w miarę odbrą i niedrogą? • Maryś ! Odpowiedz .Cronos to ty ? :))))) IP: *.multicon.pl Gość: jan 17.12.2003 10:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=9657493 • Re: Zyczenia swiateczne dla jana IP: *.gdynia.mm.pl Gość: Marian 17.12.2003 11:05 Zdrowia,i jeszcze bardziej wyrafinowanefo poczucia humoru ,zyczy narian w damskiej bieliznie. czy jan zadowolony już? PS odpowiadam na pytanie tytułowe: częsciowo osiołku Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Jest avers to musi byc i revers! ale nie tu!! 31.12.03, 12:11 Romku pomimo zartobliwej formy gawedzimy o rzeczach waznych a Ty wyjeżdzasz z żydami.Włacz sie do rozmowy ale w niej nie przeszkadzaj. Mozesz zalozyć wątek o żydzie Rokicie i tam sie wyładuj . OK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn No, nawet fajnie by to wygladalo! 31.12.03, 12:17 Romek zaklada watek pt: "Izaak Goldwicht politykiem roku!" Dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Dla M alias HomoCośTam vel Miodousty 31.12.03, 12:49 • Ofelio idź do klasztoru ! Marian wróć do klasztoru. rolotomasi 29.12.2003 21:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba już tam byli Krzaklewski i Miller IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 13:46 hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: już tam byli Krzaklewski i Miller IP: *.stenaline.com 02.01.04, 10:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7524836&a=9920618 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba i magister golen IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 13:48 a warto by przypomnieć, ze to poprzednioroczni laureaci stanowia grono wybierajace nastepnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: Nie przejmuj sie babaribo! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 13:53 ja tylko wskazuje, kto MOGL WSKAZYWAC :))) Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn To nie TAK, pomylilo Ci sie, 31.12.03, 14:09 To kapitula nagrody Kisiela przydziela nagrody, a w niej zasiadaja wszyscy wczesniej wybrani. Ale z tego co pamietam, tam nie uswiadczysz ani mgr golenia, ani leszka don millera ani pieknego maryjana. A czlowiek roku wprost to nagroda redakcji. Ot i tyle, Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: To nie TAK, a może jednak ? 31.12.03, 19:41 info.onet.pl/848302,11,item.html brak tezy to tez teza (czasami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 13:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7524836&a=9921059 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat M. Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 13:55 no fakt ja bym go wybrał szczesciarzem roku, bo czy politykiem jest to nie wim. gdyby ne trafil do komisji to plywalby z politycznym planktonem. a kto jest wedlug was politykiem roku? i przegranym roku? Bo na przegranego to ja daje Kaczora z Warszawy, ugrzazl w prezydenturze poparcie dla niego i PiSu powoli spada. A partia,ktora miala przechwycic PO staje sie jej cieniem ledwie. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 31.12.03, 15:47 Gdyby Twój Tata nie spotkał Twojej Mamy to byś nie mógł wypisywać bzdur. Bracie M Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: http://wiadomosci.wp.pl/ankieta.html? 02.01.04, 10:33 Tutaj z kolei Rokita prowadzi razem z Malyszem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Miller nie oddam! IP: *.biaman.pl 31.12.03, 20:15 czy nagroda jest przechodnia? Bo ja swojej Rokitemu nie oddam. Jak mawia mój pszyjaciel lub inny Adam - ni .huja! Poprzedni Niepocieszony Laureat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta Polska krajem operetkowym IP: *.crowley.pl 02.01.04, 10:40 Przy całym ogromnym szacunku dla JNJ trudno pojąć jakie kwalifikacje widzi w Rokicie na premiera. Facet jest niezborny umysłowo, zmienny w nastrojach i sympatiach, niby prawicowiec a rozwalał rządy i partie właśnie prawicowe. On to zgłosił wniosek o obalenie rządu Suchockiej, on razem z drugim podobnym najwięcej dołożył rządowi Jerzego Buzka tuż przed końcem kadencji. Jest doskonały w komisji, ale to właśnie szczyt jego możliwości i spełnienie osobowości. Przerażenie budziłby taki premier, nieobliczalny w humorach i w każdym kolejnym nastroju do końca pryncypialny. Po za tym: jaka znajomość gospodarki, jakie zdolności godzenia interesów i ludzi? Ośmieszyłby każdy rząd któremu miałby przewodniczyć. Niech teraz zastąpi Millera, byłoby chociaż komicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Polska krajem operetkowym 02.01.04, 10:48 zgadzam sie z boruta co do wiekszosci oceny ale co do komisji widac ze zalezy mu tylko na wlasnym wizerunku Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Z czym sie zgadzasz? 02.01.04, 10:55 Z brakiem podstawowej wiedzy boruty co do wydarzen ostatnich kilkunastu lat? No to gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Polska krajem operetkowym 02.01.04, 22:56 12x1 napisał: > zgadzam sie z boruta co do wiekszosci oceny > ale co do komisji widac ze zalezy mu tylko na wlasnym wizerunku Kolego 12x1 czy Ty przypadkiem nie z pierwszego tuzina BB się wyrywasz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Jezeli operetka to luki w pamieci... to tak! 02.01.04, 10:52 > Przy całym ogromnym szacunku dla JNJ trudno pojąć jakie kwalifikacje widzi w > Rokicie na premiera. Facet jest niezborny umysłowo, zmienny w nastrojach i > sympatiach, niby prawicowiec a rozwalał rządy i partie właśnie prawicowe. On to > > zgłosił wniosek o obalenie rządu Suchockiej, ---------------- ??? O ile dobrze pamietam to taki wniosek zlozyla Solidarnosc...a Rokita do konca bronil tego rzadu on razem z drugim podobnym > najwięcej dołożył rządowi Jerzego Buzka tuż przed końcem kadencji. -------------------------------- Jak sie przejawialo to dokladanie???? > Jest doskonały w komisji, ale to właśnie szczyt jego możliwości i spełnienie > osobowości. > Przerażenie budziłby taki premier, nieobliczalny w humorach i w każdym kolejnym > > nastroju do końca pryncypialny. --------------------------------- Teraz mamy u wladzy tych, dla ktorych pryncypialnosc nie istnieje nie tylko jako pojecie... Po za tym: jaka znajomość gospodarki, jakie > zdolności godzenia interesów i ludzi? Ośmieszyłby każdy rząd któremu miałby > przewodniczyć. > Niech teraz zastąpi Millera, byłoby chociaż komicznie. ------------- Zdolnosc godzenia interesow? To tez teraz przerabiamy, juz wystarczy, niektorych interesow lepiej nie godzic bo tak powstaje mafia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta Re: luki w pamieci... ? IP: *.crowley.pl 02.01.04, 13:57 O ile dobrze pamietam to taki wniosek zlozyla Solidarnosc...- ustami Rokity Jak sie przejawialo to dokladanie???? -Ucieczka z ugrupowania rządzącego tuż przed wyborami pod hasłem "ja już dłużej z tymi niedacznikami nie mogę", wsparcie w tym zakresie aparatu propagandowego lewicy, zakładanie osobnej partii kanapowej (z Płaż.) dla odciągnięcia ew. wyborców >Teraz mamy u wladzy tych, dla ktorych pryncypialnosc nie istnieje nie tylko jako pojecie... - pryncypialność to wierność stałym wartościom, a nie raz tym raz innym, zależy jakie przyjdą "na danym etapie" do głowy. >Zdolnosc godzenia interesow? - Słusznie, "niektorych interesow lepiej nie godzic". Ale zdolność godzenia dla dobra kraju niezliczonej liczby interesów społeczeństwa i odróżnianie ich ważności to podstawowa kwalifikacja polityka najwyższego szczebla. Ogólnie: jegomościa, o którym mowa, cechuje tzw. w psychologii "niedojrzałość emocjonalna" (vide literatura przedmiotu) - zatrzymanie się w wartościach i sposobach walki "o swoje" na poziomie dziecka. Dziecięca histeria i upór w działaniach takiego osobnika są przez elektorat często mylnie odczytywane jako ceniona "skuteczność" i groźne w przypadku wejścia na scenę polityki lub gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Luki i to spore... 02.01.04, 14:49 Ja jak nie mam pojecia o podstawowych faktach to nie zabieram glosu na dany temat. Ty natomiast im mniej wiesz tym wiecej masz do powiedzenia. Rokita byl szefem gabinetu Suchockiej,i dlatego tez nie wystepowal z takowym wnioskiem. Nie mial tez nic wspolnego z S. Sam wniosek byl bodajze wysuniety przez niejakiego Pietrzyka z Katowic ktory reprezentowal S. A jezeli chodzi o twoje wynurzenia natury "pseudo psychologicznej" to w tym przypadku radzilbym pomyslec nieco o swoim wlasnym profilu:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Luki i to spore...Boruta z lasów i mokradeł . 02.01.04, 16:51 capri_corn napisał: > Ja jak nie mam pojecia o podstawowych faktach to nie zabieram glosu na dany > temat. Ty natomiast im mniej wiesz tym wiecej masz do powiedzenia. > Rokita byl szefem gabinetu Suchockiej,i dlatego tez nie wystepowal z takowym > wnioskiem. Nie mial tez nic wspolnego z S. > Sam wniosek byl bodajze wysuniety przez niejakiego Pietrzyka z Katowic ktory > reprezentowal S. > A jezeli chodzi o twoje wynurzenia natury "pseudo psychologicznej" to w tym > przypadku radzilbym pomyslec nieco o swoim wlasnym profilu:) Panie capri.corn ! BORUTA to diabełek pogański straszacy w lasach i na mokradłach.Ciemny i zacofany cywilizacyjnie.Wylazł na forum i bełkocze o polityce . Daj mu Pan spokój! można nasłac na niego Swarożyca to zamilknie i ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Luki i to spore...Boruta z lasów i mokradeł 02.01.04, 17:50 Co na Forum jeszcze robi straszący Marian Vel HomoCośtam alias etc ? Dalej grozi,tą razą Borucie. I sieje miłość do nienawiści do bliźniego swego jak przystało na braciszka zakonnego Zgiń przepadnij maro nieczysta. A kysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Luki i to spore...Boruta z lasów i mokradeł IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 11:26 Wymyślił byś coś sam kowalu nieszczescia swego! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Luki i to spore...Mariaan << IDIOTA 2003 ROKU 05.01.04, 15:05 łgarzu habiciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 2004? 02.01.04, 17:17 Koniec wywiadu z panią prof. Staniszkis z dzisiejszej rzepy: ------------------------------------------------------------------- Kto będzie politykiem roku 2004? Rokita. Właściwie to tę rolę pełnił już w mijającym roku. Nie widzę innego, naprawdę. Może jako autor powiedzenia "umrzeć za Niceę" stanie się autorem reinterpretacji tego powiedzenia. Można żyć w sprzecznościach albo je rozwiązywać. A inteligencja polega na tym, że się je rozwiązuje. W tym przypadku trzeba tylko przejść na inny poziom rozumowania - z politycznego na instytucjonalny. Od Rokity oczekuję wizji europeizacji polskiego państwa. ----------------------------------------------------------------------------- Wczesniej w tym wywiadzie pani Staniszkis prorokuje, że Rokita będzie premierem i to dobrym:) Czego jej, sobie i Rokicie życzę. Życzę także tym, którzy myślą tak samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 2004? 02.01.04, 17:24 basia.basia napisała: > Koniec wywiadu z panią prof. Staniszkis z dzisiejszej rzepy: > > ------------------------------------------------------------------- > > Kto będzie politykiem roku 2004? > > Rokita. > > Właściwie to tę rolę pełnił już w mijającym roku. > > Nie widzę innego, naprawdę. Może jako autor powiedzenia "umrzeć za Niceę" > stanie się autorem reinterpretacji tego powiedzenia. Można żyć w > sprzecznościach albo je rozwiązywać. A inteligencja polega na tym, że się je > rozwiązuje. W tym przypadku trzeba tylko przejść na inny poziom rozumowania - > z politycznego na instytucjonalny. Od Rokity oczekuję wizji europeizacji > polskiego państwa. > > ----------------------------------------------------------------------------- > > Wczesniej w tym wywiadzie pani Staniszkis prorokuje, że Rokita będzie > premierem i to dobrym:) Czego jej, sobie i Rokicie życzę. Życzę także > tym, którzy myślą tak samo:) > To już ustalono.:D Olka przecież kilka razy mówiła do niego per panie prenierze.zasłaniała się froidem szefowa gabinetu politycznego premiera.sek w tym żeby Rokita potrafił dobrac sobie kilunastu madrych i lojalnych ludzi to może uda mu się zreformowac Państwo czego mu życzę również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j w sumie... IP: 213.77.89.* 02.01.04, 23:05 i ja mu tego życzę, chociaż martwi mnie jego dotychczasowe rozbijanie różnych tworów... oby się okazało, że to była wina tych tworów, a nie jego autodestrykcyjnych zapędów... czego mu szczerze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: w sumie...panie sumie .. 02.01.04, 23:11 Gość portalu: j napisał(a): > i ja mu tego życzę, chociaż martwi mnie jego dotychczasowe rozbijanie różnych > tworów... > > oby się okazało, że to była wina tych tworów, a nie jego autodestrykcyjnych > zapędów... czego mu szczerze życzę. Może dlatego rozijał twory, że lepione były rózowym kitem? Pozyjemy i zobaczymy. Dać mu szansę!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: w sumie...panie sumie .. 02.01.04, 23:58 homosovieticus napisał: > Gość portalu: j napisał(a): > > > i ja mu tego życzę, chociaż martwi mnie jego dotychczasowe rozbijanie > różnych > > tworów... > > > > oby się okazało, że to była wina tych tworów, a nie jego autodestrykcyjnyc > h > > zapędów... czego mu szczerze życzę. > > > Może dlatego rozijał twory, że lepione były rózowym kitem? > Pozyjemy i zobaczymy. > Dać mu szansę!! To rozbijanie nie całkiem jest uprawnione. Poważnie. Był gdzieś tam i po czasie jakimś orientował się, że mu nie po drodze. Parę prób. Kiedy się teraz na to patrzy to widać, że z mało kim mu mogło być po drodze. Ja się nie dziwię. Nawet w sprawie przegranej prezydentury Krakowa zmieniłam zdanie. A mam na myśli tę pierwszą, kiedy kopał dołki pod prezydentem Lasotą i ten w nie wpadł. Ale Rokity wtedy prezydentem nie wybrali. Już wiem dlaczego. W sprawie Lasoty miał rację. Teraz to wiemy. Przedtem nikt tutaj nie ośmielił się napisać jak działa prezydent. A Rokicie robi się gębę rozbijacza itp. Jeżeli rozbija kanapowe towarzystwo wzajemnej adoracji to czemu nie. Ale on raczej opuszcza a nie rozbija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: w sumie...panie sumie .. IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 10:42 To rozbijanie nie całkiem jest uprawnione. Poważnie. > Był gdzieś tam i po czasie jakimś orientował się, > że mu nie po drodze. Parę prób. Kiedy się teraz na to > patrzy to widać, że z mało kim mu mogło być po drodze. > Ja się nie dziwię. > > Nawet w sprawie przegranej prezydentury Krakowa zmieniłam > zdanie. A mam na myśli tę pierwszą, kiedy kopał dołki > pod prezydentem Lasotą i ten w nie wpadł. Ale Rokity > wtedy prezydentem nie wybrali. Już wiem dlaczego. > W sprawie Lasoty miał rację. Teraz to wiemy. Przedtem > nikt tutaj nie ośmielił się napisać jak działa prezydent. > A Rokicie robi się gębę rozbijacza itp. Jeżeli rozbija > kanapowe towarzystwo wzajemnej adoracji to czemu nie. > Ale on raczej opuszcza a nie rozbija. Jesli tak to DAĆ MU SZANSĘ! W Polsce ineligent budzi złość ,narazony jest na ordynarne epitety. To postawa homoSOVIETICUSA widoczna swietnie na forum. Armia Krajowa to banda inteligencka. Armia Ludowa to kwiat Narodu. I tak mysli nas wiekszośc. Dlatego Kwach. Dlatego Olka. Rywin Jolka ITD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 2004? IP: *.stenaline.com 04.01.04, 11:33 basia.basia napisała: > Koniec wywiadu z panią prof. Staniszkis z dzisiejszej rzepy: > ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 2004? IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 11:40 Uff! Odetchnąłem z ulgą bo Staniszkis ma tę wspaniałą cechę, że żadne z jej > proroctw nie sprawdziło się do tej pory. Wspaniałą dlatego, że zawsze > prorokowała beznadziejne rozwiązania - to z Rokitą jest jednym z wielu > podobnych. Cześć ! Dajmy mu szanśe zostać człowiekiem który sprawdzi się w czynie. Potem go osądzimy. Tak chyba rozsadniej. Bo na politycznej scenie samo badziewie Bardzo trudno odgadywać przyszłosciowe zachowania polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Marian Rokita OK ale co z SB-ekiem Olechowskim?. IP: 64.7.158.* 02.01.04, 23:28 Rokita zakrzyknal Nicea albo smierc i Polacy niektorzy jak eurofani z ochota a zwolennicy suwerennosci z niechecia zaklaskali brawo. Ale co robi na zdjeciach dzialaczy Platformy byly SB-ek a dzis agent Brukseli Olechowski. Jaka jest wiarygodnosc PO a Rokity w szczegolnosci jezeli taka kanalia paleta sie blisko wladzy. Czy calkowita kleska na prezydenta Warszawy kiedy przegral w przedbiegach mu nie wystarczyla? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Marian Rokita OK ale co z SB-ekiem Olechowski 03.01.04, 00:01 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Rokita zakrzyknal Nicea albo smierc i Polacy niektorzy jak eurofani z ochota a > zwolennicy suwerennosci z niechecia zaklaskali brawo. Ale co robi na zdjeciach > dzialaczy Platformy byly SB-ek a dzis agent Brukseli Olechowski. Jaka jest > wiarygodnosc PO a Rokity w szczegolnosci jezeli taka kanalia paleta sie blisko > wladzy. Czy calkowita kleska na prezydenta Warszawy kiedy przegral w > przedbiegach mu nie wystarczyla? Pewnie jak widać, z resztą, nie wystarczyła. A zdjecie, jak to zdjecie, też mam kilka z nieciekawymi ludzmi. :)) Olecg coraz bardziej pomarszczony. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 jaja se robicie ? gosciu z babskim imieniem Maria 03.01.04, 00:48 ma byc postrachem komuchow ? Z chuja sie zerwaliscie ? Od kiedy czerwoni boja sie panienek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: jaja se robicie ? gosciu z babskim imieniem IP: 213.77.89.* 03.01.04, 01:20 jak widać debili-elektoratu szwarzenegera w Polsce też nie brakuje :) fajno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta z Rawy Sukces Polski. IP: *.proxy.aol.com 03.01.04, 04:15 Po Hiszpanii bedziemy mieli premiera obojniaka bedzie mozna na niego wolac Janek lub Marysia Rokita,w Hiszpanii tez maja Jose y Maria Aznar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juice Re: Sukces Polski. IP: 213.77.89.* 03.01.04, 05:54 a to w koncu najwazniejsze, coby mial ladne imie... a ja zawse lubilem imie Leszek, dlatego zawsze na niego bede glosowal :) taki ze mnie mądry Polak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Sukces Polski. IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 11:04 Gość portalu: Ziuta z Rawy napisał(a): > Po Hiszpanii bedziemy mieli premiera obojniaka bedzie mozna na niego wolac > Janek lub Marysia Rokita,w Hiszpanii tez maja Jose y Maria Aznar. Gratuluję dowcipu! Z Rawy dobre były żylet(y)ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 09:50 Wyglada na to , że czołowi politycy SLD zaczynają doceniać JM Rokitę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.04, 12:38 Autor: Gość: Palnick IP: *.stenaline.com Data: 23.08.2003 00:37 + odpowiedz na list ------------------------------------------------------------------------------- - Wiem, że to co napiszę wymaga być może narodu o innych cechach niż Polacy. Gdyby jednak udało się przeprowadzić stosunko prostą teoretycznie operację polegającą na oczyszczeniu sceny politycznej... Wszyscy biadolący wokoło zapominają, że to w naszych rękach spoczywa jedyna istotna w demokracji broń. Broń masowego rażenia, na którą mierni politycy nie znajdą antidotum. Broń, która już teraz powoduje koszmary senne u co bardziej świadomych "zwierząt politycznych". Jest ona jednak lekceważona, manipuluje sie nią poprzez odwoływanie do instnktów stadnych, fałszywie pojętej lojalności, strachu oraz rozkręcaniu spirali wzajemnych oskarżeń. TĄ BRONIĄ JEST KARTA WYBORCZA. Na czym wiec polega mój, naiwny byc może, pomysł? Otóż sądzę, że sięgneliśmy juz dna jako naród a balansujemy na granicy groteski i samounicestwienia. Przekonalismy sie, że AWS i SLD oraz wszelkie jemioły polityczne towarzyszące tym dwóm nurtom, bądź wywodzące się z nich, miały okazję skompromitować się bezpowrotnie. Cóz mozna zatem zrobić aby odmienić nasz, obywatelski los? Zmienić ordynację? - Nie zgodzą się! Odwoływać Sejm? - A po co skoro wrócą na stanowiska poprzednio skompromitowani! Żeby cos zmienic w skali makro, trzeba postanowić zrobic coś na tyle prostego, żeby trafiło to do każdego obywatela i na tyle skutecznego aby osiągnąć cel polegający na nowym otwarciu. Trzeba też zabiegać o zwykłą ludzką solidarność i instynkt samozachowawczy. PROPONUJĘ PRZYJĘCIE NASTĘPUJĄCEJ LISTY ZASAD OBYWATELSKICH: 1. poczekajmy spokojnie na jakiekolwiek najblizsze wybory. 2. POD ŻADNYM POZOREM NIE GŁOSUJMY NA LUDZI WYBRANYCH KIEDYKOLWIEK WCZEŚNIEJ. Nawet gdyby według naszego osobistego zdania byli OK. Nic złego im się nie stanie - maja szansę wrócić do polityki przy następnym rozdaniu. 3. Jako zasadę przymij, że głosujesz tylko na osoby: - z wyzszym wykształceniem (poseł nie może być głupszy od wyborcy) - wcześniej nie wybierane - takie, które znasz osobiscie i uważasz za uczciwe. Jeżeli takich osób nie znajdziesz na liście preferowanego przez siebie ugrupowania - NIE GŁOSUJ WCALE! 4. Koniecznie pójdź na wybory aby móc SAMEMU ZDECYDOWAĆ O LOSIE TWOJEGO KRAJU, według opisanych tu zasad. 5. Przestań mysleć tak jak to lubia politycy - głosuję na swoich choc wiem, że to szmaty i złodzieje, ale jednak reprezentujace bliska mi opcję. Konsekwentnie trzymaj sie punktów 2,3i4. Pamietajcie, że jedyną szansą naszej Polski jest rozbicie zasklepionych mafijnych układów, wytworzenie u polityków poczucia zależności od wyborcy, zmuszenie ich do liczenia sie z elektoratem. Pamiętajcie, że organizmy państwowe powstały w celach usługowych wobec obywateli (minister - znaczy sługa!). Pamietajcie, że to my na państwo płacimy i jako dajacy utrzymanie możemy wymagać, usuwać, odbierać prawo reprezentowania osobom ponizej określonego a wysokiego poziomu. Spróbujmy! Wasz "utopista" Palnick Nie czytałem tego wczesniej. To rozsadne. Nie rozumiem jeszcze Twego programowego antyklerykalizmu. Może przy okazji!? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: MariaJan IDIOTĄ ROKU 2003 04.01.04, 16:41 Gość: Marian 04.01.2004 11:26 " Wymyślił byś coś sam kowalu nieszczescia swego! " Chcesz i masz >> Co na Forum jeszcze robi straszący Marian Vel HomoCośtam alias etc ? Dalej grozi, nieszczęściami czy relegowaniami. I sieje miłość do nienawiści do bliźniego swego jak przystało na braciszka zakonnego Zgiń przepadnij maro nieczysta. A kysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: MariaJan IDIOTĄ ROKU 2003 piekne dzieki! 04.01.04, 18:12 rolotomasi napisał: > Gość: Marian 04.01.2004 11:26 > " Wymyślił byś coś sam kowalu nieszczescia swego! " > Chcesz i masz >> > Co na Forum jeszcze robi straszący Marian Vel HomoCośtam alias etc ? > Dalej grozi, nieszczęściami czy relegowaniami. I sieje miłość do nienawiści do > bliźniego swego jak przystało na braciszka zakonnego > Zgiń przepadnij maro nieczysta. A kysz ! > Rolo! wsciekaj sie na siebie to zmądrzejesz prędzej! Pielgrzymuje kochanie,- to do Ciebie baranie, teraz zapewne okrzykniesz mnie pedałem forumowym - pielgrzymuje, czasami rozmawiam, przypominam sobie ,że i z Toba rozmawiałem ale młodzieńcza pewnosć twoich zbyt jak na mój gust prostackich racji w końcu mnie zdenerwowała i nie mam juz dla Ciebie czasu. W komisyjnym wątku dałes z siebie wszystko, a to dla mnie jak Mrożkowe "DONOSY" Nie w kazdym wypadku chcieć to móc. Wiecej pracy i wzorów lepszych a moze wtedy pokonasz forumową przecietnosc , najlepsze miejsca sa już zajete, wiec zamiast mi nieudolnie dogryzac weż się za literaturę piekną no i doroślej. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Mariaan IDIOTĄ ROKU 2003 piękne dzieki ?! 05.01.04, 15:11 >Pielgrzymuje kochanie,- < Uwaga HomoNieWiadomo ! Zabierzcie go ode mnie, żeby było>> Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypek.skrzypek Jest dla mnie oczywiste, 04.01.04, 18:22 że Rokita jest politykiem roku 2003. Kto sądzi ianczej, nie obserwował uwaznie polskiego życia politycznego w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Jest dla mnie oczywiste, IP: *.gdynia.mm.pl 05.01.04, 02:42 skrzypek.skrzypek napisał: > że Rokita jest politykiem roku 2003. Kto sądzi ianczej, nie obserwował uwaznie > polskiego życia politycznego w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Może być uznane za argunentację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juice lubić go nie musicie IP: 213.77.89.* 05.01.04, 10:09 ale wpływ na politykę miał spory. tytuł zasłużony. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Jest juz oficjalnie... 05.01.04, 13:06 www.wprost.pl/ar/?O=54399 Ps. Ze specjalna dedeykacja dla wszystkich "ubogaconych" inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juice Re: Jest juz oficjalnie... IP: 213.77.89.* 05.01.04, 13:22 Ubogacony to biedak - sam odpisuje sobie na posty w swoim wątku :) moje pytania ignoruje, jako żem pewnie nie godzien dyskutowania z Wielkim Krytykantem najgłupszego człowieka na świecie (czyli podobno rokity) aż się boję pomyśleć, kogo mógłby zaproponować w zamian ;) Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Jest juz oficjalnie... 05.01.04, 13:30 Gość portalu: juice napisał(a): > Ubogacony to biedak - sam odpisuje sobie na posty w swoim wątku :) ------------------- Moze lubi rozmawiac sam ze soba, to chyba uleczalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian -zgryzliwy Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 20:52 Czy cię oszałamiam czy nie ROKITA INTELIGENTNYM JEST a ty nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 01:22 O Matko Boska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 11:50 Gość portalu: Abi napisał(a): > O Matko Boska!!! Boga wzywasz psi synu! Masz prawo, Bóg kocha kazde stworzenie nawet takie bydle jak Ty A tak niedawno drwiłes z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:04 ze wstępniaka Wprost: /dedykuję Babaribie:)/ "Defetyzm i malkontenctwo noszone od rana do wieczora przez tzw. autorytety moralne i osoby publiczne to nie jest dobra kreacja dla polskiego polityka, a tak naprawdę dla żadnego polityka w żadnym kraju. Polityk jak nikt inny musi umieć reagować na społeczne potrzeby. Musi umieć powiedzieć "dość", kiedy wyborcy zaczynają mieć czegoś dość, a nie kiedy mają już wszystkiego dość owładnięci defetyzmem. Jan Rokita jest takim politykiem, a więc osobą obdarzoną słuchem społecznym, wrażliwą na potrzeby, niepokoje i frustracje, które płyną od społeczeństwa do świata polityki. I dlatego zapewne Rokita zajmuje drugie miejsce - za Aleksandrem Kwaśniewskim - w rankingu popularności. Niestety to, co instynktownie wyczuwają wyborcy, jest niezrozumiałe dla tych, dla których komunikacja ze społeczeństwem stanowi istotę życia i pracy. Dlatego Jan Rokita powinien mieć tłumacza, który ułatwiłby komunikowanie się z częścią tzw. elit, jako żywo przypominających te opisane przez Ludwiga von Misesa w "Mentalności antykapitalistycznej". Gdyby Winston Churchill wypowiedział w Polsce słowa: "Nie mam nic do zaoferowania prócz krwi, znoju, łez i potu", bez tłumaczy nie zrozumiałaby go większość krajowych dziennikarzy i polityków. Należałoby im wytłumaczyć, że premierowi Wielkiej Brytanii nie chodziło o to, by iść do sauny, kroić cebulę i batożyć się po plecach, bo to wywołuje pot, łzy i krew. Mogę również zapewnić niektórych publicystów, byłych ambasadorów i Marka Dąbrowskiego, że po zobaczeniu Neapolu nie muszą umierać. Także hasło "w górę serca" oznacza tylko tyle, że należy wstać z klęczek i odważnie stawić czoło problemom, nie ma zaś nic wspólnego z hasłem "ręce do góry". "Nicea albo śmierć" nie oznacza, że 38-milionowy naród ma umierać, zwłaszcza że nie zobaczył Neapolu. Kto tego hasła nie rozumie, powinien umrzeć, bo jego umysł od dawna już jest martwy. Nigdy nie słyszałem, by Jan Rokita określił, komu śmierć jest pisana, jeśli nie przejdzie Nicea. Wszystko wskazuje na to, że śmierć kliniczna grozi idei jedności europejskiej, gdy zostanie zdominowana przez dyktat niemiecko-francuski. Pełzanie nie chroni przed upadkiem - ostrzegał Cyceron. Dotyczy to zarówno pełzania w polityce wewnętrznej, jak i zagranicznej. Jan Rokita stoi na czele mniejszej większości, która doskonale rozumie ostrzeżenie Cycerona, wie, dokąd zmierza i po co. A ci, których drażni hasło "Nicea albo śmierć", niech je zamienią na "Nicea albo Neapol", po którego zobaczeniu można umrzeć, choć w późniejszym terminie." /Marek Król/ Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:10 basia.basia napisała: > ze wstępniaka Wprost: > /dedykuję Babaribie:)/ Odrobina dobrej woli wystarczy zeby zrozumieć Rokitę. Może babariba zdobedzie się na taki wysiłek. Może. PS BB swoja drogą Król dawny sekretarz PZPR długo maszeruje do intelektualnej normalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:17 homosovieticus napisał: > basia.basia napisała: > > > ze wstępniaka Wprost: > > /dedykuję Babaribie:)/ > > Odrobina dobrej woli wystarczy zeby zrozumieć Rokitę. > Może babariba zdobedzie się na taki wysiłek. > Może. > PS ---------------- Nie sadze, babariba preferuje proste i krotkie formy:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:19 capri_corn napisał: > homosovieticus napisał: > > > basia.basia napisała: > > > > > ze wstępniaka Wprost: > > > /dedykuję Babaribie:)/ > > > > Odrobina dobrej woli wystarczy zeby zrozumieć Rokitę. > > Może babariba zdobedzie się na taki wysiłek. > > Może. > > PS > ---------------- > Nie sadze, babariba preferuje proste i krotkie formy:) Czy On myśli przysadką tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:27 homosovieticus napisał: > capri_corn napisał: > > > homosovieticus napisał: > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > ze wstępniaka Wprost: > > > > /dedykuję Babaribie:)/ > > > > > > Odrobina dobrej woli wystarczy zeby zrozumieć Rokitę. > > > Może babariba zdobedzie się na taki wysiłek. > > > Może. > > > PS > > ---------------- > > Nie sadze, babariba preferuje proste i krotkie formy:) > > > Czy On myśli przysadką tylko? No nie wiem czy on ma tam cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:29 capri_corn napisał: > homosovieticus napisał: > > > capri_corn napisał: > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > > > ze wstępniaka Wprost: > > > > > /dedykuję Babaribie:)/ > > > > > > > > Odrobina dobrej woli wystarczy zeby zrozumieć Rokitę. > > > > Może babariba zdobedzie się na taki wysiłek. > > > > Może. > > > > PS > > > ---------------- > > > Nie sadze, babariba preferuje proste i krotkie formy:) > > > > > > Czy On myśli przysadką tylko? > > > No nie wiem czy on ma tam cokolwiek:) Nie opowiadaj, to nawet ja mam tam cokolwiek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:34 homosovieticus napisał: > capri_corn napisał: > > > homosovieticus napisał: > > > > > capri_corn napisał: > > > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > > > > > ze wstępniaka Wprost: > > > > > > /dedykuję Babaribie:)/ > > > > > > > > > > Odrobina dobrej woli wystarczy zeby zrozumieć Rokitę. > > > > > Może babariba zdobedzie się na taki wysiłek. > > > > > Może. > > > > > PS > > > > ---------------- > > > > Nie sadze, babariba preferuje proste i krotkie formy:) > > > > > > > > > Czy On myśli przysadką tylko? > > > > > > No nie wiem czy on ma tam cokolwiek:) > > Nie opowiadaj, to nawet ja mam tam cokolwiek! > :) Proszę się nie pastwić nad Babaribą. Jego fiksacja na punkcie Rokity jest nieszkodliwa:) ps Podejrzewam, że panowie się znają i może uderzali do tej samej dziewczyny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
here.tyk Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:40 basia.basia napisała: > Podejrzewam, że panowie się znają i może > uderzali do tej samej dziewczyny?:) Basiu, zapewniam Cię solennie, że to niemożliwe, choć w szczegóły wolałbym nie wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:40 > ps > Podejrzewam, że panowie się znają i może > uderzali do tej samej dziewczyny?:) -------------- Basiu, Znamy sie tylko z portalu, no ale swiat jest maly i nie raz zycie juz zaskakiwalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:42 basia.basia napisała: > homosovieticus napisał: > > > capri_corn napisał: > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > capri_corn napisał: > > > > > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > > > > > basia.basia napisała: > > > > > > > > > > > > > ze wstępniaka Wprost: > > > > > > > /dedykuję Babaribie:)/ > > > > > > > > > > > > Odrobina dobrej woli wystarczy zeby zrozumieć Rokitę. > > > > > > Może babariba zdobedzie się na taki wysiłek. > > > > > > Może. > > > > > > PS > > > > > ---------------- > > > > > Nie sadze, babariba preferuje proste i krotkie formy:) > > > > > > > > > > > > Czy On myśli przysadką tylko? > > > > > > > > > No nie wiem czy on ma tam cokolwiek:) > > > > Nie opowiadaj, to nawet ja mam tam cokolwiek! > > :) > > Proszę się nie pastwić nad Babaribą. > Jego fiksacja na punkcie Rokity jest > nieszkodliwa:) > > ps > Podejrzewam, że panowie się znają i może > uderzali do tej samej dziewczyny?:) Dziewczyną babariby jest - o ile mi wiadomo- janka paradowska, nie uderzałem w nią,ani nie sładałem jej zadnych propozycji nawet humorystycznych. Sadzę ,że słoneczne capri równiez. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Co jest grane? 08.01.04, 12:44 Wygląda na to, że nożyce się odezwały:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Co jest grane? 08.01.04, 12:48 basia.basia napisała: > Wygląda na to, że nożyce się odezwały:) Nie nozyce ale SCYZORYK POETY Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:47 > Dziewczyną babariby jest - o ile mi wiadomo- janka paradowska, nie uderzałem w > nią,ani nie sładałem jej zadnych propozycji nawet humorystycznych. > Sadzę ,że słoneczne capri równiez. Nie janka raczej nie w moim typie:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:50 capri_corn napisał: > > Dziewczyną babariby jest - o ile mi wiadomo- janka paradowska, nie uderzał > em > w > > nią,ani nie sładałem jej zadnych propozycji nawet humorystycznych. > > Sadzę ,że słoneczne capri równiez. > > Nie janka raczej nie w moim typie:) Kochajmy swoje dziewczyny i strzezmy je. TUCHAJBEJ Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:54 homosovieticus napisał: > Kochajmy swoje dziewczyny i strzezmy je. > TUCHAJBEJ Zapowiadałeś urlop z powodu trącenia strzałą i co? Już Ci przeszło? Taki niestały jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 08.01.04, 12:55 basia.basia napisała: > homosovieticus napisał: > > > Kochajmy swoje dziewczyny i strzezmy je. > > TUCHAJBEJ > > Zapowiadałeś urlop z powodu trącenia strzałą i co? > Już Ci przeszło? Taki niestały jesteś? Czy Ty mnie nie mylisz z niejakim głupim biedakiem z gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus ON był stały tylko One się zmieniały 08.01.04, 12:58 w imieniu drasnietego ! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Kabotyni idolami przeciwników Rokity 08.01.04, 13:35 Tylko kabotyni trzymaja wladzę od 89. Ubogacony w głupotę nie dostrzega normalnosci u polityka bo uległ kabotyńskiemu urokowi całkowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kabotyni idolami przeciwników Rokity IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 14:33 homosovieticus napisał: > Tylko kabotyni trzymaja wladzę od 89. > Ubogacony w głupotę nie dostrzega normalnosci u polityka bo uległ > kabotyńskiemu urokowi całkowicie! A skad tylu wielbicieli kabotynów na forum? Kto podrowadził pod rów ciemnoty politycznej babaribę z sokółki wielkiej? Czyżby Lepper a może bronek od sąsiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Link dla babariby,bronka ubogaconego i innych IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 14:41 przejrzyjcie programy a zobaczycie jak wam wyprano jeszcze słabo rozwiniete mózgownice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Link dla babariby,bronka ubogaconego i innych IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 14:44 przejrzyjcie programy a zobaczycie jak wam wyprano jeszcze słabo rozwiniete mózgownice. Bez złośliwosci i z nadzieja , ze przeczytacie i zrozumiecie www.kurt-loewenstein.de/Bildung/International/international.html Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Link dla babariby,bronka ubogaconego i innych 08.01.04, 16:06 Gość portalu: Marian napisał(a): > > przejrzyjcie programy a zobaczycie jak wam wyprano jeszcze słabo rozwiniete > mózgownice. > Bez złośliwosci i z nadzieja , ze przeczytacie i zrozumiecie > > > www.kurt-loewenstein.de/Bildung/International/international.html --------------------------- Na Uniwersytecie im. tow. Jaskierni przy kc pzpr nie uczyli takich burzuazyjnych jezykow. Musisz poszukac dla nich cos po rosyjsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Link dla babariby,bronka ubogaconego i innych IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 16:17 Nie wiem jak ustawić klawiaturę zeby móc uzywać cyrylicy? Moze wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Link dla babariby,bronka ubogaconego i innych 08.01.04, 16:21 Gość portalu: Marian napisał(a): > Nie wiem jak ustawić klawiaturę zeby móc uzywać cyrylicy? > Moze wiesz? Tez nie wiem, ale babariba wie, on w chwilach "mniej kabotynskich" na portalu "prawdy" urzeduje:) Apropo, jak jest kabotyn po rosyjsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Link dla babariby,bronka ubogaconego i innych IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 16:31 Słowo kabotyn pochodzi od nazwiska francuskiego aktora z XVI sławnego komedianta wedrownego Cabotin'a W jezyku rosyjskim prawdopodobnie zupełnie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Link dla babariby,bronka ubogaconego i innych 08.01.04, 16:49 Gość portalu: Marian napisał(a): > Słowo kabotyn pochodzi od nazwiska francuskiego aktora z XVI sławnego > komedianta wedrownego Cabotin'a > W jezyku rosyjskim prawdopodobnie zupełnie podobnie. Po polsku podobne znaczenia maja słowa babariba , ubogacony w głupotę bronek i inne mniej popularne. Dowcipu nie starczy, a pro pos babariba to chyba przebój dawny Billa Heley'a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Do Homosovieticusa - ze zdziwieniem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 21:23 homosovieticus napisał: > Po polsku podobne znaczenia maja słowa babariba , ubogacony w głupotę bronek i > inne mniej popularne. > Dowcipu nie starczy, a > pro pos babariba to chyba przebój dawny Billa Heley'a? Homosovieticusie! To już nie są dowcipy, nie poznaję Cię! Co Ci zadał ten (a może raczej Ta ) Rokita? Czy Twoje dla niego uwielbienie ma być obowiązkowe? Jakoś mi to nie pasuje do obrazu poety i intelektualisty (chciałem napisać subtelnego ale mógłbyś - w tym stanie - potraktować to jak złośliwość). Mnie także nazwałeś brzydko, zarzucasz mi jakieś dziwne herezje... Co się z Tobą stało? Pozwól, żebym się nie zachwycał JMR. Mogę? I zwróć uwagę, jaki staram się być delikatny aby Cię nie urazić. PS. Hey babariba to nie Bill Haley. Chyba Louis Prima, jeżeli się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Do Homosovieticusa - ze zdziwieniem! 08.01.04, 21:56 Gość portalu: Abi napisał(a): > homosovieticus napisał: > > Po polsku podobne znaczenia maja słowa babariba , ubogacony w głupotę bron > ek > i > > inne mniej popularne. > > Dowcipu nie starczy, a > > pro pos babariba to chyba przebój dawny Billa Heley'a? > Homosovieticusie! To już nie są dowcipy, nie poznaję Cię! Co Ci zadał ten (a > może raczej Ta ) Rokita? Czy Twoje dla niego uwielbienie ma być obowiązkowe? > Jakoś mi to nie pasuje do obrazu poety i intelektualisty (chciałem napisać > subtelnego ale mógłbyś - w tym stanie - potraktować to jak złośliwość). Mnie > także nazwałeś brzydko, zarzucasz mi jakieś dziwne herezje... Co się z Tobą > stało? Pozwól, żebym się nie zachwycał JMR. Mogę? I zwróć uwagę, jaki staram > się być delikatny aby Cię nie urazić. > PS. Hey babariba to nie Bill Haley. Chyba Louis Prima, jeżeli się nie mylę. > > > Co to halny wiesz zapewne . Co to sztormy pewnie tez wiesz , więc wybacz mi moje zachowanie bo w sercu mym jakaś złośc kipi.Przepraszam Cię. Lous Prima też go lubiłem.Niski głos nieprawdaz?. Ps Zawstydziłeś mnie. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Do Homosovieticusa - ze zdziwieniem! dodatek 08.01.04, 22:01 homosovieticus napisał: > Gość portalu: Abi napisał(a): > > > homosovieticus napisał: > > > Po polsku podobne znaczenia maja słowa babariba , ubogacony w głupotę > bron > > ek > > i > > > inne mniej popularne. > > > Dowcipu nie starczy, a > > > pro pos babariba to chyba przebój dawny Billa Heley'a? > > Homosovieticusie! To już nie są dowcipy, nie poznaję Cię! Co Ci zadał ten > > (a > > może raczej Ta ) Rokita? Czy Twoje dla niego uwielbienie ma być > obowiązkowe? > > Jakoś mi to nie pasuje do obrazu poety i intelektualisty (chciałem napisać > > > subtelnego ale mógłbyś - w tym stanie - potraktować to jak złośliwość). Mn > ie > > także nazwałeś brzydko, zarzucasz mi jakieś dziwne herezje... Co się z Tob > ą > > stało? Pozwól, żebym się nie zachwycał JMR. Mogę? I zwróć uwagę, jaki star > am > > się być delikatny aby Cię nie urazić. > > PS. Hey babariba to nie Bill Haley. Chyba Louis Prima, jeżeli się nie myl > ę. > > > > > > > Co to halny wiesz zapewne . > Co to sztormy pewnie tez wiesz , więc wybacz mi moje zachowanie bo w sercu mym > jakaś złośc kipi.Przepraszam Cię. > Lous Prima też go lubiłem.Niski głos nieprawdaz?. > Ps > Zawstydziłeś mnie. > :(( Dodać pragnę ,że o rzadnym uwielbieniu być nie może.U Rokity cenię inteligencje, pracowitość i dowcip. Na scenie politycznej mało takich ludzi. To wszystko ,żeby go uwarzać za wybitnego polskiego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Do Homosovieticusa - ze zdziwieniem! dodatek IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 22:25 homosovieticus napisał: > homosovieticus napisał: > > > Gość portalu: Abi napisał(a): > > > > > homosovieticus napisał: > > > > Po polsku podobne znaczenia maja słowa babariba , ubogacony w gł > upotę > > bron > > > ek > > > i > > > > inne mniej popularne. > > > > Dowcipu nie starczy, a > > > > pro pos babariba to chyba przebój dawny Billa Heley'a? > > > Homosovieticusie! To już nie są dowcipy, nie poznaję Cię! Co Ci zada > ł ten > > > > (a > > > może raczej Ta ) Rokita? Czy Twoje dla niego uwielbienie ma być > > obowiązkowe? > > > Jakoś mi to nie pasuje do obrazu poety i intelektualisty (chciałem na > pisać > > > > > subtelnego ale mógłbyś - w tym stanie - potraktować to jak złośliwość > ). Mn > > ie > > > także nazwałeś brzydko, zarzucasz mi jakieś dziwne herezje... Co się > z Tob > > ą > > > stało? Pozwól, żebym się nie zachwycał JMR. Mogę? I zwróć uwagę, jaki > star > > am > > > się być delikatny aby Cię nie urazić. > > > PS. Hey babariba to nie Bill Haley. Chyba Louis Prima, jeżeli się ni > e myl > > ę. > > > > > > > > > > > Co to halny wiesz zapewne . > > Co to sztormy pewnie tez wiesz , więc wybacz mi moje zachowanie bo w sercu > > mym > > jakaś złośc kipi.Przepraszam Cię. > > Lous Prima też go lubiłem.Niski głos nieprawdaz?. > > Ps > > Zawstydziłeś mnie. > > :(( > > > Dodać pragnę ,że o rzadnym uwielbieniu być nie może.U Rokity cenię > inteligencje, pracowitość i dowcip. > Na scenie politycznej mało takich ludzi. > To wszystko ,żeby go uwarzać za wybitnego polskiego polityka. Nic wiec dziwnego , że ma tylu wrogów wsród ćwierć i półinteligencji forumowej. Oni kochaja ludzi typu zartowniś ludowy, kiepski komediant, jednym słowem Cabotin. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Abi skarbie, a Ty mnie nie podszedłeś czasem? 08.01.04, 22:29 Gość portalu: Abi napisał(a): > homosovieticus napisał: > > Po polsku podobne znaczenia maja słowa babariba , ubogacony w głupotę bron > ek > i > > inne mniej popularne. > > Dowcipu nie starczy, a > > pro pos babariba to chyba przebój dawny Billa Heley'a? > Homosovieticusie! To już nie są dowcipy, nie poznaję Cię! Co Ci zadał ten (a > może raczej Ta ) Rokita? Czy Twoje dla niego uwielbienie ma być obowiązkowe? > Jakoś mi to nie pasuje do obrazu poety i intelektualisty (chciałem napisać > subtelnego ale mógłbyś - w tym stanie - potraktować to jak złośliwość). Mnie > także nazwałeś brzydko, zarzucasz mi jakieś dziwne herezje... Co się z Tobą > stało? Pozwól, żebym się nie zachwycał JMR. Mogę? I zwróć uwagę, jaki staram > się być delikatny aby Cię nie urazić. > PS. Hey babariba to nie Bill Haley. Chyba Louis Prima, jeżeli się nie mylę. > > > Dałem się podejsc ale w dalszym ciągu pardon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Tego nie powineneś ukrywać sławny Iranski pisarzu IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 17:05 www.capri-corn.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Do Homosovieticusa - ze zrozumieniem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 22:38 No już dobrze, nic się nie stało. Rozumiem, ze nie chodzi tu o sam halny co raczej o wpływ "środków ratunkowych". Znam to, znam. Co do Rokity. Jeżeli mogę, oczywiście. Zwróć uwagę, że nie jest to postać nowa na scenie politycznej. Sądzę, ze pamiętasz kim był i co robił i nie bardzo pamiętasz jego dotychczasowe sukcesy, prawda? Ja też nie. Nie patrz na niego wyłącznie przez pryzmat Komisji Śledczej, bo tam zabłysnąć nie jest tak trudno. I chyba nie muszę wyjaśniać dlaczego. Ma swoje pięć minut, to oczywiste, ale, drogi mój, to naprawdę za mało, aby okrzyknąć go wybitnym politykiem. Jest niewątpliwie piekielnie (to nie aluzja!) inteligentny co budzi sympatię, u mnie również, nie ukrywam, mimo, że jestem z innej wsi. Ale to trochę za mało, przynajmniej na dziś. Życzę mu jak najlepiej (mówię to szczerze, słowo!), szczególnie dlatego, że wysyp mądrych, inteligentnych i błyskotliwych jakiś ostatnio nie najbogatszy, ale wolę poczekać. Jestem ostrożny, widziałem już tyle pięknie zapowiadających się karier....Ty zresztą też, bo jak sądzę po tym Halleyu jesteśmy w zbliżonym wieku. Ja oczywiście jestem starszy! Co wymaga z Twojej strony określonych zachowań! I nie zapominaj się więcej! Żartuję oczywiście:) Co do Halleya - powiedz po cichu, też przechodzi Cię dreszczyk, kiedy go słuchasz? Mnie to nie przejdzie aż do śmierci. Czuj się pozdrowiony! Jak sobie przypomnisz, do kogo tak napisałeś to wszystko się wyjaśni. See you later aligater! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Do Homosovieticusa - ze zrozumieniem 08.01.04, 22:47 Gość portalu: Abi napisał(a): > No już dobrze, nic się nie stało. Rozumiem, ze nie chodzi tu o sam halny co > raczej o wpływ "środków ratunkowych". Znam to, znam. > Co do Rokity. Jeżeli mogę, oczywiście. Zwróć uwagę, że nie jest to postać nowa > na scenie politycznej. Sądzę, ze pamiętasz kim był i co robił i nie bardzo > pamiętasz jego dotychczasowe sukcesy, prawda? Ja też nie. Nie patrz na niego > wyłącznie przez pryzmat Komisji Śledczej, bo tam zabłysnąć nie jest tak trudno. > > I chyba nie muszę wyjaśniać dlaczego. Ma swoje pięć minut, to oczywiste, ale, > drogi mój, to naprawdę za mało, aby okrzyknąć go wybitnym politykiem. Jest > niewątpliwie piekielnie (to nie aluzja!) inteligentny co budzi sympatię, u mnie > > również, nie ukrywam, mimo, że jestem z innej wsi. Ale to trochę za mało, > przynajmniej na dziś. Życzę mu jak najlepiej (mówię to szczerze, słowo!), > szczególnie dlatego, że wysyp mądrych, inteligentnych i błyskotliwych jakiś > ostatnio nie najbogatszy, ale wolę poczekać. Jestem ostrożny, widziałem już > tyle pięknie zapowiadających się karier....Ty zresztą też, bo jak sądzę po tym > Halleyu jesteśmy w zbliżonym wieku. Ja oczywiście jestem starszy! Co wymaga z > Twojej strony określonych zachowań! I nie zapominaj się więcej! Żartuję > oczywiście:) > Co do Halleya - powiedz po cichu, też przechodzi Cię dreszczyk, kiedy go > słuchasz? Mnie to nie przejdzie aż do śmierci. > Czuj się pozdrowiony! Jak sobie przypomnisz, do kogo tak napisałeś to wszystko > > się wyjaśni. See you later aligater! > No, to z cała pewnoscią Bill Halley. Puszczam sobie to czasami i tańczę ku oslupieniu innych zakonników, ksiezy róznych wyznań, i przeciwnikow posła i polityka Rokity z Krakowa.To ,że z Krakowa i UJ też ma swó smaczek. Churchil też nie był lubiany przez Labour Party bo miał zalety jak Rokita. Klasowo trzeba myslec klasowo:)) Niedawno skonczyłem seminarium wielowyznaniowe wiec młodym, madrym, pieknym, jak...no zgadnij? Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: Tego nie powineneś ukrywać sławny Iranski pis 09.01.04, 09:49 Odpowiadasz na : Gość portalu: Marian napisał(a): > www.capri-corn.com/ Poprawie sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 2003 08.01.04, 22:48 Widzę tu konkurencyjny wątek Ubogaconego, który uwziął się by ten przegonić. Nic z tego nie będzie, już ja się o to postaram i ubogacać będę Ubogaconych cytatami z Rokity. Oto pierwszy: "Facet, którego miałem ochotę ostatnio zdzielić, jeszcze rządzi Polską" Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Jan Maria Rokita POLITYKIEM ROKU 2003 08.01.04, 22:51 basia.basia napisała: > Widzę tu konkurencyjny wątek Ubogaconego, który uwziął się > by ten przegonić. Nic z tego nie będzie, już ja się o to > postaram i ubogacać będę Ubogaconych cytatami z Rokity. > Oto pierwszy: > > "Facet, którego miałem ochotę ostatnio zdzielić, jeszcze rządzi Polską" Dzieki BB za pomoc, bo prawie sam nastawiam cherlawa piers w obronie Posła. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus BB zauwazyłaś zmiany w tv leszek na czarno 08.01.04, 23:02 Ogładałem dziennik i cos tam i pełno krytyki rzadu. ale pełno mówie CI . Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Odpowiadam emerytowi ubogaconemu lisim sprytem 08.01.04, 22:57 Pytałes drogi emerycie ,czy znam gentelmanów ze słabo rozwinietymi mózgownicami. Alez oczywiscie że znam. Wiekszosc stanowią własnie ubogaceni w ocieżałośc umysłowa autorzy postów - wypocin w konkurencyjnym wątku. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Odpowiadam emerytowi ubogaconemu lisim spryte 08.01.04, 23:09 homosovieticus napisał: > Pytałes drogi emerycie ,czy znam gentelmanów ze słabo rozwinietymi > mózgownicami. > Alez oczywiscie że znam. > Wiekszosc stanowią własnie ubogaceni w ocieżałośc umysłowa autorzy postów - > wypocin w konkurencyjnym wątku. :)) Właśnie:) ps Zagapiłam się dzisiaj i z konieczności ogladałam tubę. Rzeczywiście same przykrości dla Lesia. To wygląda na zmowę w celu wywarcia nacisku tylko, że Lesio Zbolały nie oglądał pewnie tuby, bo musi się natężyć w wziąć za twarz podskakiewiczów. Sytuacja jest raczej głupia. On się złamie tylko wtedy jeśli oni powiedzą wprost: chcemy zmiany premiera. Myślę, że zodważnieją wtedy kiedy w sondażach będą mieli 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Odpowiadam emerytowi ubogaconemu lisim spryte 08.01.04, 23:15 Rybko droga! leszek ma w zanadrzu wiesia syna zygmunta i podobno ziecia gienierała popławskiego za czasów rokossowskiego. który nie wywiera wpływu na polityke rzadu.Kapujesz nie wywiera?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Pragnę się nieśmiało zapytać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.04, 23:37 A czy mówili cos o Janku Parysie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Pragnę się nieśmiało zapytać 08.01.04, 23:46 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > A czy mówili cos o Janku Parysie? :))) Nic, zero, null. Poza tym osobnik zwany Parysem nic a nic mnie nie obchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Odpowiadam emerytowi ubogaconemu lisim spryte IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.04, 23:09 Dziękuję za wyjaśnienie. Mi.in. na tamtm wątku znalazłem Twego nicka. O sobie przez skromność nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia 120 : 107:) 08.01.04, 23:12 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Dziękuję za wyjaśnienie. Mi.in. na tamtm wątku znalazłem Twego nicka. O sobie > przez skromność nie wspominam. Odtąd HomoCośTam nie śmie pisać w konkurencyjnym wątku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: 120 : 107:) 08.01.04, 23:19 basia.basia napisała: > Gość portalu: Emeryt napisał(a): > > > Dziękuję za wyjaśnienie. Mi.in. na tamtm wątku znalazłem Twego nicka. O > sobie > > przez skromność nie wspominam. > > Odtąd HomoCośTam nie śmie pisać w konkurencyjnym wątku!!! chciałem im gentalmena pokazac i ..pokazałem, jakem homosovieticus. Wynik mamy niezły.Kobiety podtrzymuja wątki i państwa nawet vide jolka co chciała podtrzymywac Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Odpowiadam emerytowi ubogaconemu lisim spryte 08.01.04, 23:16 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Dziękuję za wyjaśnienie. Mi.in. na tamtm wątku znalazłem Twego nicka. O sobie > przez skromność nie wspominam. Ja podobnie nie myslałem o sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:Odpowiadam w celu zwiększenia liczby wypowiedzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.04, 23:33 Cieszę się bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re:Odpowiadam w celu zwiększenia liczby wypowiedz IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.04, 23:37 jest mi niezmiernie miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian 2-giego lutego imieniny Rokity zbieram prezenty IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.04, 09:54 sam podaruję mu chyba jeden z obrazów jakie posiadam w swojej wirtualnej galerii. Mozecie obejrzeć : www.entertainmentgalleries.com/shopexd.asp?id=284 Mozecie obejrzeć. Prawda ,że malował wzruszająco ale pisał żenująco na forum głównie bo po uszy siedział w gumnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian 2-giego lutego imieniny Rokity zbieram prezenty 1 IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.04, 09:59 chyba zdecyduję się na ten : www.entertainmentgalleries.com/shopexd.asp?id=286# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: 2-giego lutego imieniny Rokity zbieram prezen IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.04, 10:22 A może ten jednak www.entertainmentgalleries.com/shopexd.asp?id=718 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juice Re: 2-giego lutego imieniny Rokity zbieram prezen IP: 213.77.89.* 09.01.04, 10:27 za dużo o czytania jak dla mnie - a o co chodzi? ;) ( BUMP! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: 2-giego lutego imieniny Rokity zbieram prezen 09.01.04, 10:43 Odpowiadasz na : Gość portalu: Marian napisał(a): > > > A może ten jednak > www.entertainmentgalleries.com/shopexd.asp?id=718 To tow. prezydent lubi otrzymywac obrazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: 2-giego lutego imieniny Rokity zbieram prezen IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.04, 10:49 capri_corn napisał: > Odpowiadasz na : > > Gość portalu: Marian napisał(a): > > > > > > > A może ten jednak > > www.entertainmentgalleries.com/shopexd.asp?id=718 > > To tow. prezydent lubi otrzymywac obrazy... A jak? Sam onegdaj podarowałem "Szał" czyli jolka na koniu podkowińskiego.Nawet siwiec chciał sie przejechac.lubi szybka jazde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian chodzi o to ,że ROKITA jest nadzieją a dwie pozost IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.04, 10:36 pozozostałe siostry wiara i miłosc jakoś sie ulatniają. Czy ten Żakowski jacek to taki homosovieticus nie wiedzacy o tem czy po prostu gdakacz,Ma opinie wybitnego dziennikarza i komentatora.Az mnie swierzbi zeby mu dobrze przyłozyć za komentarze.Nieprzemyslane .Płaskie. Nie dowcipne.Czy w Polsce nie ma lepszych od tego przystojnego mężczyzny z wydmuchana mózgownica? Jak myslisz ?Mów predko albo wolno ale za to wyraznie.Słucham. PS przepraszam za niewiarygodna ilosc błedów w pisaniy wyrazow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Proszę bez porównań IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 12:00 Uważaj co piszesz bo kolega Homosovieticus mimo, ze jest gentelmanem może się obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Dla Rokity portret chłopaczyny z Gdyni prezent 4-t IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.04, 20:25 www.pinakoteka.zascianek.pl/Malczewski_J/Images/Introdukcja.jpg Odpowiedz Link Zgłoś