mietek.grodecki 22.08.09, 08:49 Panuje powszechne przekonanie że w krótce powracamy do władzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayran Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 08:50 mietek.grodecki napisał: > Panuje powszechne przekonanie że w krótce powracamy do władzy chciałeś napisać "w kurtce"? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodecki Dlaczego używasz nazistowskiego pseudonimu? 22.08.09, 08:50 jesteś prowokatorem z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Dlaczego używasz nazistowskiego pseudonimu? 22.08.09, 08:53 Gdybym był prowokatorem z wyborczej, używałbym pseudonimu syjonistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodecki Co ty wiesz o syjonizmie? 22.08.09, 08:55 Prezes Kaczyński powiedział nam kiedyś na zebraniu, że syjonizmu nienawidzą tylko ruscy Żydzi dlatego my powinniśmy go wspierać im na złość i w nadzieji, że Izrael zaopatrzy nas kiedyś w broń nuklearną. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran sugerujesz... 22.08.09, 09:09 ... że PiS nie dysponuje bombą atomową? Trudno w to uwierzyć, wiedząc, gdzie kształcił się marszałek Romaszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic A ty co wiesz o Titanicu? 22.08.09, 11:23 mietek.grodecki napisał: > Prezes Kaczyński powiedział nam kiedyś na zebraniu, że syjonizmu nienawidzą > tylko ruscy Żydzi dlatego my powinniśmy go wspierać im na złość i w nadzieji, ż > e > Izrael zaopatrzy nas kiedyś w broń nuklearną. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: A ty co wiesz o Titanicu? 22.08.09, 11:28 On na pewno nic nie wie. Trzeba mu więc wyjaśnić, że Titanic to był taki statek, gdzie nastroje tez były wspaniałe (grała orkiestra), a łajba szła na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: A ty co wiesz o Titanicu? 22.08.09, 14:34 panowie, przecież on was podpuszcza. No, zwyczajnie jaja se robi. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A ty co wiesz o Titanicu? 22.08.09, 15:45 kon.by.sie.usrnial napisał: > panowie, przecież on was podpuszcza. No, zwyczajnie jaja se robi. i bawi mnie tym bardzo, bo pieknie pokazuje pisiacki sposob myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 To pewne , ze wkrótce powrócą 22.08.09, 08:52 tylko skąd to przerażenie w oczach najwybitniejszego z wybitnych? i.wp.pl/a/f/jpeg/21789/kaczynski_pis_samochod550.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
szall Re: To pewne , ze wkrótce powrócą 22.08.09, 08:58 a świńskie ryje pójdą precz! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: To pewne , ze wkrótce powrócą 22.08.09, 12:13 szall napisała: > a świńskie ryje pójdą precz! A ich zapasione podgardla już nie będą normalnych ludzi straszyć grafik.rp.pl/grafika_zw/37502.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 09:03 mietek.grodecki napisał: > Panuje powszechne przekonanie że w krótce powracamy do władzy Tym razem na poważnie? Nie dla jaj jak te dwa lata Kaczyńskich? I da słowo Kaczyński, że tym razem już Leppera i Giertycha z Łyżwińskim nie weźmie do współrządzenia? Da słowo honoru w tym najświętszym miejscu? Nie dla jaj tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: PiS nie zadaje się z ludźmi o marnej reputacj 22.08.09, 09:23 To jest hasło Kaczyńskiego. A jakie wykonanie po tych przysięgach? Lepper dwukrotnie na członka rządu wciągany? Hłe, hłe! Kaczyński może jeszcze kilka razy przysiąc, że już nigdy nie zada się z ludźmi o marnej reputacji? Tym razem na poważnie, nie dla jaj? Gosieski to niby nie w PiS? JOJOBrudziński to niby nie w PiS? Hłe, hłe! Kaczyńska żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodecki Re: PiS nie zadaje się z ludźmi o marnej reputacj 22.08.09, 09:25 porannakawa20 napisała: > Gosieski to niby nie w PiS? > JOJOBrudziński to niby nie w PiS? Co masz do Gosiewskiego i Brudzińskiego?.. To dwaj bardzo wybitni politycy z PiS, bez nich partia byłaby o wiele słabsza... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: PiS nie zadaje się z ludźmi o marnej reputacj 22.08.09, 09:59 mietek.grodecki napisał: > porannakawa20 napisała: > > > Gosieski to niby nie w PiS? > > JOJOBrudziński to niby nie w PiS? > > Co masz do Gosiewskiego i Brudzińskiego?.. To dwaj bardzo wybitni politycy z > PiS, bez nich partia byłaby o wiele słabsza... To nie wiesz, że to ludzie o marnej reputacji? Ale niech tam, bez nich PiS byłby czystszy. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: PiS nie zadaje się z ludźmi o marnej reputacj 22.08.09, 10:18 mietek.grodecki napisał: > Co masz do Gosiewskiego i Brudzińskiego?.. To dwaj bardzo wybitni politycy z> PiS, bez nich partia byłaby o wiele słabsza... Piszesz - Gosiewskiego? On zawsze o sobie mówi - Gosieski! Skąd się wziąłeś? Nie znasz tych historii współczesnych? Gdzie żyjesz? W Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodecki Ja się nabijam z platformy 22.08.09, 12:10 i z takich jak ty liberalnych oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Kawo nie widzisz, że Mietek nabija się z PiS- 22.08.09, 12:21 wos9 napisała: Jasne, że się nabija z PiSu. A najlepszym tego przykładem jest choćby zdanie: "Prezes Kaczyński powiedział nam kiedyś na zebraniu" No, ale jak tu się z PiSu nie nabijać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: "Wkrótce" pisze się razem 22.08.09, 09:16 mietek.grodecki napisał: > Panuje powszechne przekonanie że w krótce powracamy do władzy Kolejny PiSowski analfabeta. Ludzie, skąd oni was tam biorą. Nie wstyd wam nieznajomości ojczystego języka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodecki Jest takie powiedzenie 22.08.09, 09:17 że tylko żydzi znają język polski lepiej od etnicznych Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Jest takie powiedzenie 22.08.09, 09:20 mietek.grodecki napisał: > że tylko żydzi znają język polski lepiej od etnicznych Polaków Słyszałem podobne - o znajomości słów (i melodii) hymnu narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Nie tylko język polski ... 22.08.09, 09:21 mietek.grodecki napisał: > że tylko żydzi znają język polski lepiej od etnicznych Polaków Dlatego przerastają was, etnicznych Polaków, o głowę. Ale czy wam nie wstyd nieznajomości języka polskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodecki Nie wstyd mi, bo ja lepiej mówię od nich 22.08.09, 09:21 Ładnie wymawiam literę "er" na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nie wstyd mi, bo ja lepiej mówię od nich 22.08.09, 09:23 mietek.grodecki napisał: > Ładnie wymawiam literę "er" na przykład Literę czy głoskę? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Nie wstyd mi, bo ja lepiej mówię od nich 22.08.09, 10:28 ayran napisał: > mietek.grodecki napisał: > > > Ładnie wymawiam literę "er" na przykład > > Literę czy głoskę? Daj mu spokój. On daje świadectwo tego, że daleki jest od polsczyzny, od Polski. Tam mają inny ogląd kształtowany pochodzeniem i wykształceniem starej emigracji. Daj mu spokój. On nie ma kontaktu z polską rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Nie wstyd mi, bo ja lepiej mówię od nich 22.08.09, 10:40 mietek.grodecki napisał: > Ładnie wymawiam literę "er" na przykład PiSdzielczym obyczajem mówię: podjełem, zajełem.Spolegliwość znaczy uległość. Najpiękniej też śpiewam "Źziemi Polski dowolski" Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Nie tylko język polski ... 22.08.09, 09:51 znowu belfer zaszczekał?jak byś się nie starał kręcić,to do krytyki twego peło nie zdołasz innych zniechęcić,tanie triki mój mały kapiszonku. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Nie tylko język polski ... 22.08.09, 10:04 bodo.2 napisał: > znowu belfer zaszczekał? Chęć dobrowolnej i bezinteresownej pomocy bliźniemu w celu nauczenia go poprawnej pisowni języka polskiego nazywasz szczekaniem ??? Ot, PiSowska niewdzięczność. Znając was, nie liczyłem co prawda na jakieś podziękowanie, ale tego ataku się nie spodziewałem. jak byś się nie starał kręcić,to do krytyki twego peło > nie zdołasz innych zniechęcić, Przecież dobrze wiesz, że nikogo nie zniechęcam do krytyki PO, szczególnie ciebie i twoich kamaryli na Forum, ponieważ - nie ma to najmniejszego sensu, bo na jakiekolwiek argumenty jesteście impregnowani, - wasza krytyka w żaden sposób nie jest w stanie PO zaszkodzić, a nawet jej bardzo dobrze służy. PO może mieć kłopoty wlasnie wtedy, jak przestaniecie ja w ten sposób krytykować, ale na to się nie zanosi :) tanie triki mój mały kapiszonku. Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Re: Jest takie powiedzenie 22.08.09, 11:24 mietek.grodecki napisał: > że tylko żydzi znają język polski lepiej od etnicznych Polaków K u r w a mać! Ty to masz fajne powiedzonka! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Wkrótce" pisze się razem 22.08.09, 14:16 wolski znają doskonale... i w mowie i w piśmie... - to im wystarcza! PeeS - czego on się nażarł, ten grodecki? Taki odlot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Myślę, że na większość dostaje dreszczy 22.08.09, 09:24 na widok dwóch złodziejskich band - od Kaczorów i Napieralskiego wreszcie razem i w ścisłym sojuszu. Sześć lat ich rządów zostanie w pamięci całego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Cieszymy sie bo znów będziemy się mogli 22.08.09, 09:57 dobrać wam do skóry! Kopanie leżących i kwiczących PiSiorków nie jest w naszym PO-wskim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 11:43 Mietek znowu dzis na prowokacyjnej fali coraz lepiej ci, chlopie, idzie zawsze sie bardzo usmieje Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 12:23 bo mietek to prawdziwy pissowiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 12:33 etwas-geheimnis napisał: > bo mietek to prawdziwy pissowiec :-) Taki 120 procentowy. www.polityka.pl/zahartowani-wyborcy-pis/Lead121,1830,298517,18/ Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 13:39 A gdy "Titanic" tonął, to też orkiestra grała A gdy "Titanic" tonął, to też był pełny szpan Dyrygent miał do końca koszulę śnieżnobiałą A para szła za parą w tan Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: To platforma tonie! 22.08.09, 15:00 wiemy ,nie musisz przypominać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 I nic nie pomoże bracie mój 22.08.09, 15:32 gdy w pałacu rządzi um-papa um Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 15:10 a osiołek dalej platfusią riksze ciągnie,marchewka z przodu kij z tyłu i radosne rżenie jak by cel i słuszna droga był naznaczony-szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 16:01 Moj osiolek ma rowniez na imie Bodo.Tyle ze nie 2 lecz 3.Trzy,poniewaz jest o klase madrzejszy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 15:50 Jeszcze 487 dni z durnowatym uśmieszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 15:55 balsamlomzynski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nastroje w PiS wyśmienite 22.08.09, 16:07 Mogą się z uśmiechem na ustach powiesić:) Odpowiedz Link Zgłoś
balsamlomzynski Prezydent: złożę pomnik pod ofiarami internetu 22.08.09, 16:16 W sobotni poranek morze wydało się prezydentowi bardziej niż zwykle bezkresne i bardziej niż zazwyczaj nieogarnione. W porannym spacerze, zwierzchnikowi sił zbrojnych, autorowi słynnej frazy "możemy być dumni z męstwa i dwagi polskich żołnierzy", towarzyszył osowiały pies, na stałe zamieszkały w Sopocie, oraz zażenowana świadomością braku zagrożeń innych niż śmieszność ochrona, sprowadzona tu z Warszawy. Szczygło był tam również, gniewny jak fale Bałtyku, mroczny jak noc nad Kandahar: – Panie prezydencie, Nicolas Sarkozy jeszcze nie odpisał. – Czy posłano pismo ponaglające innymi, szybszymi kanałami? – Nie ma szybszych. Pismo ponaglające musiałoby pójść tą samą drogą, co pański list, panie prezydencie. – Powiedzcie mi Szczygło, a nie mówcie nikomu, że pytałem, o jaką dokładnie drogę chodzi. – O drogę elektroniczną. – No tak, ale jak ona się ma do służbowej? – Obawiam się panie prezydencie, że nie tylko ze służbową nic wspólnego nie ma, ale jej się przeciwstawia. Ludzie wypisują, co chcą i do kogo chcą, nie zważając na rangę adresata. Na prezydencką stronę internetową przyszło następujące niby-zapytanie: „Pytanie: Jak i kiedy Stasiak odróżnia Orła Białego od Komandorskiego z Krzyżami? Odpowiedź: Po ptokach”. Co gorsza, pisze się często bez konkretnego adresata, w pustą przestrzeń, z góry wiedząc, że nie przeczyta tego nikt. – Czyli jednak pewna zbieżność z drogą służbową istnieje. – Nie wydaje mi się. Chodzi bowiem o drogę, która w niektórych krajach przyczyniła się do antyrządowych zamieszek. – Czy mój brat został o tym powiadomiony? – Nawet jeśli czyta wyłączne Rzeczpospolitą, to cyberprzestrzeń i tak mogła mu się mogła o uszy obić. – Od jak dawna to istnieje? – Od sierpnia 1991. – Zaszła rocznica i nie powiadomiono mnie o niej? – W sierpniu przytłacza nas powstanie, wniebowzięcie, porozumienia sierpniowe, wojna światowa. Gdyby nie urlop, który pan zawsze w sierpniu bierze, obawiałbym się o przeciążenie wieńcowe. – Jeśli za pomocą cyberprzestrzeni można wywołać antyrządowy bunt, to zmienia to postać rzeczy. – Obawiam się, panie prezydencie, że społeczne podstawy buntu muszą zaistnieć osobno, w przestrzeni znajdując jedynie techniczne środki swojej reprodukcji. – Czy mój brat został o tym powiadomiony? – O ile wiem, pragnieniem pańskiego brata jest mniemać, że cyberprzestrzeń przyciąga wyłącznie element intelektualnie wybrakowany. – Wyczuwam w waszym głosie gorycz. Czyżby mój brat się mylił? – To delikatna sprawa, panie prezydencie, ale odnoszę wrażenie, że jesteśmy w tej dziedzinie osobliwie bezradni. W okresie, gdy chroniliśmy Rzeczpospolitą przed infiltracją przez szpicla analogowego o określonych uwikłaniach, pojawił się wróg zasadniczo chuligański i hakerski, nie pozostawiający po sobie operacyjnego śladu. Zagrożenia przyszłości nie przypłyną do nas rurociągiem. Jest zatem sprawą najwyższej wagi, by zacząć przyciągnąć do nas ludzi młodych. – Od dawna mnie niepokoi, panie ministrze, że ludzi młodych przyciągamy słabo, a jeśli już, to przychodzi do nas młodzież otyła, od razu z podwójnymi podbródkami, pedałowata. – Kamiński nie jest już młody. Ponadto, panie prezydencie, przy obecnym stanie orzecznictwa, nie można już tak się o nim wyrażać. – Czy powiadomiono o tym mojego brata? – Pański brat uważa, że wszystko to są kwestie drugorzędne, a nawet szkodliwe. – Osobiście uważam, że skoro była rocznica, powinniśmy na wszelki wypadek złożyć wieniec, nawet jeśli część naszych obywateli w przestrzeń się gubi. – Dla bezpieczeństwa nie deklarujmy czy jesteśmy za internetem, czy też przeciwko niemu. Możemy traktować uroczystość jako wyraz hołdu dla ofiar internetu; możemy ją traktować jako inaugurację e-Prezydentury. Gdzie życzy pan sobie złożyć wieniec? – Jaki pomnik byłby najbardziej stosowny? – Każdy i żaden. Równie dobrze moglibyśmy wrzucić wieniec w morze. – Połączymy zatem obchody rocznicy przestrzeni z ceremonią zaślubin z morzem, dzięki czemu urlop mój będzie można uznać za roboczy. Proponuję wieniec ze wstęgą o treści: e-Prezydent, e-Morze e-Cześć. W sensie "Cześć ich pamięci". – www.kaczyński=www.morze, albo: morze@ka aczyński@mo. Cyberprzestrzeń wymaga lekkości. – Gorliwość zaślepia was, Szczygło. „Mo” nie wchodzi w grę, a „ka” również ma jednoznaczne konotacje. Ziobro odkrył właśnie, że wedle wszelkich danych nazwa naszej partii w uszach publiczności anglojęzycznej brzmi jak „mocz”. – Mam osobliwe poczucie, panie prezydencie, że ceremonia w pewnym sensie już się odbyła, że objął pan nad nią patronat i osobiste przewodnictwo, i że przebiegła w atmosferze godności. – Też mam takie poczucie. Czy autora zapytania do Stasiaka zidentyfikowano? – Pracujemy nad ustawodawstwem, które to umożliwia. Sarkozy już podobne wprowadził. – Rusofil, rozwodnik i Żyd, ale w sumie patriota. Fragment blogu „Ostatnie 497 dni prezydenta” Więcej notek: balsamlomzynski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodecki PiS - jedyna alternatywa wobec rządów PO 22.08.09, 20:47 Niniejszym pozdrawiam pana Krzyśka Putrę! Placki pańskiej mamy były przepyszne! Mieczysław Grodecki Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Panie Mietku! Jak Pan pięknie opowiada 23.08.09, 10:22 bajki! Cudnie wprost! Chyba się w Panu zakocham albo co? ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
janonet4 Re: Nastroje w PiS wyśmienite 23.08.09, 10:25 i budujemy mur odzlajacy polske od cywizowanych krajów o wysokosci 50 mm wzdłuż całej granicy-oraz dokuczymy budowe państwa wyziowego - to nieprzjdzie krzys jest dopiero na poczatku ,a to sa ostatnie podrygi kapilizmu i demokracjii!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Nastroje w PiS wyśmienite 23.08.09, 10:30 mietek.grodecki napisał: > Panuje powszechne przekonanie że wkrótce powracamy do władzy Mnieciu! ze szamba da się wyjść wyłącznie za pomocą drąga, bo nikt rozsądny bezpośrednio rączki Ci nie poda! Odpowiedz Link Zgłoś