Dodaj do ulubionych

Dni Serocka

17.01.11, 18:44
Ciekawe, jaką gwiazdę zaproszą do nas w tym roku. Macie jakichś faworytów?

Obserwuj wątek
    • chce_dobrze Re: Dni Serocka 17.01.11, 20:03
      oraz 130 lecie OSP w Serocku. Wybawią się mieszkańcy jak zawsze na strażackiej imprezie
      • mariannajeden Re: Dni Serocka 18.01.11, 09:15
        super znowu igrzyska, jak za Nerona i innych wladców Rzymu, szkoda tylko że bez chleba.....
    • annamanuela Re: Dni Serocka 26.01.11, 12:43
      Afromental
      Bajm
      De Mono

Ich Troje smile))))))
    • imicus Re: Dni Serocka 26.01.11, 14:54
      mackowy1 napisał:

> Ciekawe, jaką gwiazdę zaproszą do nas w tym roku. Macie jakichś faworytów?
      >
      >

bayerfull i impreza jakiej w serocku jeszcze nie bylo big_grin
      • 5kociak Re: Dni Serocka 24.02.11, 17:25
        ja myślę że powinien byc to zespół ktory spodoba sie mlodym jak i starszym pokoleniom mi tam podoba sie pomysł z bayerfull dlaczego nie muzyka łatwa wpada szybko do ucha a i pobawić się można.A może jakiś kabaret co o tym myślicie ?
        • marynianka Re: Dni Serocka 24.02.11, 21:25
          Kabaret to będzie jak wały puszczą. Moim zdaniem ze względu na kryzys powinni wszystkie imprezy sobie odpuścić i zabrać się do roboty, zrobić coś co przyniesie jakiś wymierny efekt a nie marnotrawić pieniądze na jakąś pseudo gwiazdę
          • 5kociak Re: Dni Serocka 25.02.11, 14:23
            Kabaret jak dla kogo dla ludzi tam mieszkajacych napewno nie..sad Okaże sie co zrobi władza z tym fantem...
    • johnywalker69 Re: Dni Serocka 27.01.11, 00:44
      igrzyska będą .......bo jak wieśc gminna niesie "mieszkańcy Serocka zasługują na gwiazdy z pierwszych stron gazet" .......więc będzie Maryla za grubą kasę!!!!!!! szkoda tylko,że nie zasługują na powiększenie przedszkola i nowe gimnazjum.....w budżecie na 2011 brak środków na ten cel(do sprawdzenia na BIP serock)!!!!!ciekawe czy ktoś zgadnie ile taki koncercik NAS będzie kosztował... no bo przecież to z naszych podatków...
      • tomik.w Re: Dni Serocka 27.01.11, 09:44
        Jak zwykle. Na koncercik są pieniądze, żeby się jeden dzień pobawić, a na inne ważniejsze sprawy niestety nie ma. W Serocku i okolicach jest wiele do zrobienia i chyba lepiej byłoby odpuścić sobie tak kosztowne "zabawy", a zrobic coś dla mieszkańców co jest im potrzebne i bedą o tym pamietać przez lata, a nie kilka dni przed i po imprezie. jak zwykle. Wybraliście "Wladze" to teraz "Władza" wam pokaże. Zastanawiam się kiedy ta "Władza" zacznie słuchac swoich wyborców? czy dopiero przed następnymi wyborami?
        • mackowy1 Re: Dni Serocka 25.02.11, 09:39
          ja w ogóle teraz jestem anty. zamiast imprez tegorocznych, powinni zbierać kasę na następna zimę, bo pewnie też będzie ciężka, a z budżetem krucho.
    • annamanuela Re: Dni Serocka 01.03.11, 12:03
      A ja uważam, że imprezy plenerowe dla mieszkańców miasta też są potrzebne.
      Gdyby ich nigdy nie było to zapewne co drugi narzekałby, że inne miasta mają koncerty i pikniki a naszym władzom szkoda na to pieniędzy.
      A jeśli chodzi o przeznaczenie środków na inne ważne potrzeby, to myślę, że można by poszukać oszczędności gdzie indziej. Przypuszczam, że jak w większości instytucji i urzędów państwowych w Polsce, jak pokazują raporty NIK, marnuje się pieniądze bo są niewłaściwie zagospodarowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka