Dodaj do ulubionych

Karnawał 2013

21.01.13, 13:59
Możecie mi doradzić miejsca gdzie warto wybrać się na jakiś bal karnawałowy w okolicach serocka, żeby była to impreza zamknięta? Muzyka na żywo czy DJ? No i jakie są ceny?
Obserwuj wątek
    • bialy-wodzu Re: Karnawał 2013 21.01.13, 19:16
      Polecam filla finezja, fajny klimat, tylko nie wiem czy cos robia na karnawal,
      Jest 2 dj wiec napewno muzyka ci ktoregos podpasujewink)
      Maja male wpadki ale dla caloksztaltunwarto im wybaczycwink)
    • forumowicz44 Re: Karnawał 2013 22.01.13, 16:27
      na imprezę zamkniętą to chyba trudno się wkręcić smile chyba że do Finezji...
      • graszka1230 Re: Karnawał 2013 22.01.13, 16:47
        W Finezji przywitałam Nowy Rok i mogłabym polecić ją z czystym sumieniem tylko ten DJ. Radzę się zapytać przed zapisaniem się, który będzie grał jeżeli właściciel Finezji to szczerze odradzam, chyba że macie po 60 lat i w górę to Wam się spodoba.
        Też wybieram się na bal karnawałowy i biorę pod uwagę Finezję tylko najpierw zadzwonię i zapytam który Pan gra na dużej sali, bo posiedzieć to możemy ze znajomymi w domu.
        • szalona2013 Re: Karnawał 2013 23.01.13, 12:31
          Właśnie chodzi mi o to, żeby impreza była zamknięta, tylko dla osób, które wcześniej zarezerwują , a nie dla, za przeproszeniem, przypadkowych przechodniów, którzy chcą się tylko napić piwka i skorzystać z tego za co inni zapłacili. przy okazji obrabiając kieszenie kurtek. Takie zwyczaje prawdopodobnie panują w Herbowej, dawna Zemsta. Pewnie trzeba poszukać jakiegoś lokalu poza Serockiem, z dobrymi tradycjami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka