Dodaj do ulubionych

Trasa rowerowa

13.01.14, 16:49
Czy ktoś z Was tu na forum ma jakieś informacje na temat powstania w niedalekiej przyszłości trasy rowerowej z prawdziwego zdarzenia w naszej gminie a jeszcze lepiej w naszym powiecie?
O ile wiem to chyba takiej nie mamy, przynajmniej ja nie widziałam?
Czy są albo były jakieś plany powstania ścieżki rowerowej, najlepiej od Legionowa do Pułtuska?
Ja słabo znam okolice i właściwie nie wiem gdzie mogę pojeździć na rowerze oprócz po mieście?
Po ulicach to się boję, bo jak pokazują ostatnie tragiczne wydarzenia, pijanych kierowców samochodów nie brakuje.
Obserwuj wątek
    • trex007 Re: Trasa rowerowa 21.01.14, 07:39
      witam , mieszkam w okolicach Serocka od 2 lat , w sezonie przejeździłem wszystkie trasy rowerowe w gminie Serock a jest ich 4 , ruch samochodowy umiarkowany smile , widoki piekne ,
      traski nad woda , po lasach, po ulicach wsi - pieknie , czy są one przygotowane profesjonalnie - tego nie wiem, ale są bardzo fajne , na stronie serocka jest dostepna mapa
      www.miasto.serock.pl/724,mapa-turystyczna.html i zaznaczone 4 szlaki rowerowe , do Pultuska nie jeździłem ale może sie wybiorę w tym roku , pozdrawiam
      • lukasz_znadzalewu Re: Trasa rowerowa 21.01.14, 15:45
        Mieszkam "za wodą" i o ile pamiętam to trasa niebieska na odcinku z Cupla do Łachy chyba nie jest przejezdna wink Byłem świadkiem jak Jeep przejeżdżał pewien odcinek ścieżki do połowy drzwi zanurzony w błocie/wodzie..więc postanowiłem zawrócić.
        Ogólnie polecam, ruch uliczny mały, a widoki super.
      • saabb Re: Trasa rowerowa 22.01.14, 10:58
        A czy gdzieś taką mapkę można zakupić??? Fajnie mieć ją pod ręką w czasie jazdy smile
        • lukasz_znadzalewu Re: Trasa rowerowa 22.01.14, 12:05
          Ja swoją otrzymałem w UMIG. Dostępna była w referacie Komunikacji Społecznej(pokój 20), ale to było w styczniu zeszłego roku wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka