Dodaj do ulubionych

WYPISZ WYMALUJ O SEROCKU

12.11.14, 22:31
Polecam lekturę , bo przecież to o nas.
wpolityce.pl/polityka/221753-prof-stepien-o-kokonach-lokalnej-wladzy-samodzierzawie-w-samorzadach-doprowadzilo-do-nepotyzmu
Obserwuj wątek
    • zabullidor Re: WYPISZ WYMALUJ O SEROCKU 12.11.14, 22:43
      Niezaleeżni od kokonu kandydaci na radnych nie bójcie się głośno mówić o układach lokalnej władzy, jeśli macie obawy przed mówieniem to wydrukujcie i czytajcie wszystkim wyborcom artykuł do którego link podałem. Właśnie taki układ stworzył Sokolnicki
    • gumowy-mlotek Re: WYPISZ WYMALUJ O SEROCKU 12.11.14, 22:53
      ten artykuł powinien zostać wydrukowany w dużym formacie i powieszony na wszystkich słupach w gminie. Porażająca perspektywa - nigdy go nie zmienimy, a kolejny z kokonu się szykuje ( mam 2 typy kto).
    • rocky-2 Re: WYPISZ WYMALUJ O SEROCKU 12.11.14, 22:56
      Myśmy na początku reformy mówili, że nie powinno się dawać jakichś pensji radnym, tylko zwracać utracone zarobki, bo działalność samorządowa na świecie - z wyjątkiem USA - jest działalnością społeczną. Ludzie tam idą, bo chcą rozwijać swoją miejscowość, a nie zarobić sobie dodatkowych parę groszy. Sejm kontraktowy wprowadził jednak diety
      • zabullidor Re: WYPISZ WYMALUJ O SEROCKU 12.11.14, 23:01
        Już raz pisałem że należy zachować granice przyzwoitości i pewne osoby nie powinny wypowiadać sie na tym forum. Choć czasem sobie myślę że i burmistrz miał dziadoską pensjeę bo przez ćwierć wieku niewiele uciułał.
    • mieszkaniecserocka Re: WYPISZ WYMALUJ O SEROCKU 15.11.14, 00:49
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka