Dodaj do ulubionych

Oświadczenie

14.11.14, 23:13
Szanowni Państwo!
Pragnę oświadczyć, iż informacja zamieszczana przez KWW Porozumienie i Dialog Grażyny Woźnickiej i rozpowszechniana przez członków tegoż komitetu zawiera celowe błędy wprowadzające Państwa jako wyborców w błąd. Otóż w bardzo subiektywnym sprawozdaniu ze spotkania z wyborcami, jakie ów komitet odbył w Serocku, autorzy użyli sformułowania „Moderatorem konwentu wyborczego był Pan Radzisław Dubiel, pionier akcji ZTM do Serocka”. Sformułowanie to może sugerować, iż założona i zainicjowana przeze mnie inicjatywa społeczna na facebooku w postaci grupy ZTM do Serocka była de facto inicjatywą osób związanych z KWW Porozumienie i Dialog Grażyny Woźnickiej. Prawda jest jednak taka, iż z działaniami podejmowanymi Przez Pana Dubiela moja inicjatywa ma tylko wspólny cel tj. sprawną komunikację z gminy Serock do Warszawy i moja inicjatywa nie była w jakikolwiek sposób inspirowana przez wcześniejsze działania Pana Dubiela. Niestety KWW Porozumienie i Dialog Grażyny Woźnickiej pomimo moich próśb kierowanych do ich członków o zmianę użytego niefortunnie (a ja mniemam, iż celowo) sformułowania, odmówiło jego korekty. Uważam takie zachowanie za naganne i nie świadczące dobrze o wiarygodności KWW Porozumienie i Dialog Grażyny Woźnickiej
Obserwuj wątek
    • ojciec.mateusz Re: Oświadczenie 14.11.14, 23:31
      Wstyd Pani Grażyno. sad Taka kompromitacja tuż przed ciszą wyborczą. Czyjeś zasługi to jak do tej pory przypisywał sobie tylko jaśnie panujący.
    • mellaverde Re: Oświadczenie 14.11.14, 23:35

protokół z sesji z dn. 26/09/2012..... od strony 19 wypowiedź Pana Radzisława.
      www.bip.serock.pl/plik,1217,protokol-z-xxvii-sesji-rady-miejskiej-z-dnia-26-09-2012r.pdf

• ojciec.mateusz Re: Oświadczenie 14.11.14, 23:57
        No ale z tego protokołu nie wynika, że Pan Dubiel był pionierem akcji ZTM do Serocka. Jaki był cel zamieszczenia tego linku ?
      • ojciec.mateusz Re: Oświadczenie 15.11.14, 08:29
        .
    • forumowicz44 Re: Oświadczenie 15.11.14, 11:06
      str 19 protokołu. Jednak jakimś tam pionierem był.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka