saabb 01.12.14, 11:25 Czy znacie może jakąś panią z Serocka lub okolic, która przygotowuje jedzenie na imprezy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saabb Re: jedzenie 01.12.14, 16:01 40mamcia a jakieś szczegóły bo przyznam się, że nie wiem o co chodzi ... znaczy domyślam się, że Domowe Jedzenie to jakiś bar lub inny tego typu lokal. Odpowiedz Link
grzeczny_m Re: jedzenie 01.12.14, 16:16 Pewnie chodzi o p. Basie z barku naprzeciwko Wodnika Odpowiedz Link
saabb Re: jedzenie 01.12.14, 16:45 na 20-25 osób. Chciałbym zamówić jakieś przystawki i 2 dania ciepłe. A jak z tą panią Basią się skontaktować? Macie może jakiś namiar czy bezpośrednio w budzie Odpowiedz Link
grzeczny_m Re: jedzenie 01.12.14, 19:20 Najlepiej udaj się na miejsce i dogadaj się. Proponuje też wykonać telefon do którejś z restauracji np. Złotego Okonia. Może wcale nie być drożej a kulinarnie ciekawie Odpowiedz Link
40mamcia Re: jedzenie 01.12.14, 21:03 Myślę ze najlepiej zapytać o ewentualne propozycje i cenę na miejscu , Zloty okoń , pysznie ale drogo niestety może być przy tej ilości osób . Sprawdź jeszcze Pan Tadeusza jadłam i na miejscu u nich na imprezie na innej jedzenie było zamawiane tez z Tadeusza , mi smakowało bardzo.Ceny rozsądne jeśli chodzi o imprezy ,podobno . Odpowiedz Link
tramonti Re: jedzenie 01.12.14, 21:19 Witam Zajmujemy się organizowaniem cateringów oraz przyjęć urodzinowych z obsługą kelnerską. Proszę o kontakt na e-mail w celu ustalenia szczegółów. Każdą imprezę wyceniamy indywidualnie. Tawerna Tramonti tawerna.tramonti@o2.pl Odpowiedz Link
saabb Re: jedzenie 08.02.15, 17:06 Skorzystałem z usług Pani Basi i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie przepyszne i dania główne i przystawki. Pani Basia nam doradziła, poleciła i miło obsłużyła. Z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link
bacha2015 Re: jedzenie 17.02.15, 14:54 Byłam w tym barze dwa razy: raz widziałam stojąc przy ladzie jak pani tłucząc jedną ręką kotleta , drugą trzymała papierosa zapalonego, ale myślę sobie po jednym razie nie ma co przekreślać, za drugim razem szczekał w kuchni york. niedopuszczalne. Odpowiedz Link
saabb Re: jedzenie 17.02.15, 16:01 tak z ciekawości zapytam, byłaś zajrzeć do kuchni jaki pies szczeka? Ja tam jestem zadowolony. ponad 20 osób zjadło jedzeni i każdemu smakowało i nikomu nic się nie stało. Odpowiedz Link
bacha2015 Re: jedzenie 17.02.15, 23:20 Żadna konkurencja, gdzie w Serocku konkurencja dla kuchni polskiej jak tu same pizzerie. A nie trzeba widzieć psa ,żeby stwierdzić czy to york lub coś w tym stylu czy owczarek. Całe szczęscie, że nikomu nic się nie stało. Odpowiedz Link
saabb Re: jedzenie 18.02.15, 09:32 aaaaa... to nie był york tylko jakiś mały piesek i nie w kuchni tylko za oknem i nie mały piesek tylko kotek a w ogóle na drzewie i tak samo z tą panią palącą przy kotletach... ok nie czepiam się , ale tak właśnie rodzą się ploty. I patrząc na to jak wszystko zostało przygotowane, nie można powiedzieć, że "całe szczęście nic się nikomu nie stało". Jedzenie było smaczne, wyglądało super i cała operacja była przeprowadzona profesjonalnie. Odpowiedz Link
aganiok32 Re: jedzenie 18.02.15, 09:59 a jak to cenowo wyszło? Tak mniej więcej... Bo ja w tym barze wzięłam kiedyś obiad dla 2 osób + dziecko i zapłaciłam 70 zł i więcej już tam nie poszłam. Odpowiedz Link
bacha2015 Re: jedzenie 18.02.15, 18:22 "i cała operacja była przeprowadzona profesjonalnie" byłeś/aś przy przygotowaniu potraw , że wiesz? I ogolnie czepiasz się słowek , aby się czepnać po prostu.Pani właścicielka ma yorka. Ale pewnie to wiesz.. Odpowiedz Link
saabb Re: jedzenie 19.02.15, 09:58 cenowo za drugie danie+ zupa+zupa+3xprzystawki 55 pln za osobę. Oczywiście, że profesjonalnie na to co zjadłem i zobaczyłem. Nie muszę być przy procesie produkcji, żeby stwierdzić czy coś jest zrobione profesjonalnie czy nie, tak jak przy wielu innych produktach. Nikt nie chorował, nie skarżył się, że coś jest nie tak więc nie mam co się czepiać. A Ciebie się nie czepiam i nie wiem czy pani ma yorka. Pokazuje tylko, że przez takie jakieś niedomówienia rodzą się plotki. Tak czy siak, ja mogę polecić panią Basię i na pewno skorzystam z jej usług. Odpowiedz Link