ranger21 04.04.05, 20:07 Chciałbym abyśmy my, Młodzi wznieśli propozycję do władz Kościoła w Polsce o tym, aby w tą niedzielę, a także w każdą pierwszą sobotę miesiąca w kościołach całej Polski śpiewana była ulubiona pieśń Ojca Świętego "BARKA" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: "BARKA" 04.04.05, 21:47 ostatno w kosciolach spiewa sie tylko to, przynajmniej u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
bati10 Re: "BARKA" 05.04.05, 12:20 Był to wielki Polak i wielki człowiek kochalismy go niezmiernie ale dopiero jak odszedł uświadomiłam sobie ile dla mnie znaczy! KOCHAMY CIĘ I ZAWSZE Z TOBA BEDZIEMY! a za kilka lat sie z tobą spotkamy! Mudlmy sie aby jego czyny nie poszły na marne i aby było jeszcze lepiej niz jest!AMEN A piosenka jest naprawde fajna i o Wadowicach yez jest spoko papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
jj14 Re: "BARKA" 05.04.05, 12:21 Był to wielki Polak i wielki człowiek kochalismy go niezmiernie ale dopiero jak odszedł uświadomiłam sobie ile dla mnie znaczy! KOCHAMY CIĘ I ZAWSZE Z TOBA BEDZIEMY! a za kilka lat sie z tobą spotkamy! Mudlmy sie aby jego czyny nie poszły na marne i aby było jeszcze lepiej niz jest!AMEN Piosenka jest supciooooooooo ;) Odpowiedz Link Zgłoś