Dodaj do ulubionych

ZDECHŁE FORUM

IP: *.energis.pl 29.01.04, 21:42
gdzie teraz jest aktualne forum warsiaskich cyklistów?
tutaj chula wicherek - jakies listopadowe posty itp...
zdziadziało się, co?
nie chce się kręcić kółeczek?
a w kwietniu będzie - co zrobić, bo mi łańcuch piscy!!!
:)
POZDRAWIAM LENIUCHÓW!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • olecky Re: ZDECHŁE FORUM 29.01.04, 22:21
      troche wiecej sie dzieje na forum masy krytycznej:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13129
    • yuurei Re: ZDECHŁE FORUM 30.01.04, 19:26
      Przestałem pisywać i padło ;-)
      • jolajola1 Re: ZDECHŁE FORUM 30.01.04, 21:45
        eee, tam, zaraz zdechłe
        to tylko sen zimowy,
        nie kazdy jest rowerowym desperado, żeby jeżdzic w to coś, co jest za oknem
        • capricornn Re: ZDECHŁE FORUM 06.02.04, 13:34
          ... masz rację z tym snem zimowym
          ale widac już lekkie przebudzenie.
          • Gość: ponponka Re: ZDECHŁE FORUM IP: *.waw / 213.195.142.* 09.02.04, 10:20
            A ja wybralam "zloty srodek" - wiosna, latem i jesienia - rowerek, zima - narty.
            I jakos idzie
            Pozdrawiam serdecznie rowerowe forum
            Ponponka i iKONkA
            • kubajek Re: ZDECHŁE FORUM 09.02.04, 10:57
              no z tymi nartami to tez chyba
              nie za dobrze w tym roku,
              przynajmniej w Polsce..
              :)
              • Gość: ponponka Re: ZDECHŁE FORUM IP: *.waw / 213.195.142.* 09.02.04, 15:34
                Mi sie udalo!!! Bylam tydzien w Karpaczu (19-23 I) i bylo jak w bajce o Krolowej
                sniegu, slonecznie, snieg po pachy (juz od Kowar trzeba bylo samochodem jechac
                na lancuchach!) i mroz 12 stopni. Ludzi tyle co kot naplakal (pomimo ferii
                Poznania i Szczecina). Mialam wspaniala kwatere (TV-sat, lazienka z przysznicem,
                ciepelko) za psie pieniadze. Normalnie cena jest 60 PLN ja placilam 30PLN.
                Troche tylko za male gorki, jak dla mnie. I brak rozrywek wieczornych - bez
                dyskotek, pubow. Smutne, ale chyba tez zgodne z polityka miejscowych. Nie dac
                innemu nawet jakby mial sam stracic. Ja bym tam proponowala wprowadenie
                wspolnego karntu na wszystkie wyciagi i nie punktowy ale dzienny, tygodniowy.
                Poza tym skibus na Kope. No ceny kwater - dopiero po dluzszej rozmowie okazuje
                sie ze mozna taniej. Za to jedzenie tanie i dobre. Polecam Bar Oscar - nazwa
                odsrzaszajca ale w srodku klimat: kominek, kot przy kominie, stare lawy i
                skorzene kanapy i jedzonko mniam mniam. Porcja obiadowa: zupa+drugie + piwko=
                25-30 PLN.
                W przyszlym roku jednak wybiore sie w Alpy, chce miec wiecej miejsca do pojezdzenia
                Ponponka i iKONkA
                • Gość: Robert Re: ZDECHŁE FORUM IP: 212.76.52.* 09.02.04, 21:30
                  Ale narobilas mi smaczku... A wyjazd w Alpy to i mnie kusi.
                  • Gość: ponponka Re: ZDECHŁE FORUM IP: *.waw / 213.195.142.* 11.02.04, 11:10
                    Ale tam na narty !
                    Rower nie wchodzi w rachube!
                    :-))))
                    Ponponka i iKONkA
                    • Gość: Robert Re: ZDECHŁE FORUM IP: 212.76.52.* 11.02.04, 15:42
                      Ja wlasnie deski mialem na mysli. Czy masz mnie za tak ograniczonego, ze ja
                      tylko na rowerze?
                      • Gość: ponponka Re: ZDECHŁE FORUM IP: *.waw / 213.195.142.* 13.02.04, 15:14
                        Gdziezbym smiala. Chociaz raz na Skrzycznym w Szczyrku, gdzies w styczniu,
                        zjezdzalam sobie zielona Panorama (to taka dluzsza, ok. 2500 m osla laczka) i
                        usluszalam dzwonek rowerowy za plecami. Wlasnie rozpoczynal wyprzedzanie gosciu
                        na rowerze (sic!). To byl prawdziwy zapaleniec dwoch kolek....
                        Pozdrawiam
                        Ponponka i iKONkA
    • gawel2 Re: ZDECHŁE FORUM 11.02.04, 16:30
      No właśnie: Łańcuch mi piscyyy!!!!
      • Gość: Robert Re: ZDECHŁE FORUM IP: 212.76.52.* 11.02.04, 19:21
        To se go nasmaruj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka