Dodaj do ulubionych

MOTTO CAFE

03.01.05, 17:08
pROPONUJĘ BY BĘCWAŁ, KTÓRY ZAŚMIECA TO FORUM PODPISUJĄCY SIĘ MOTTO CAFE PISAŁ
SOBIE DO WOLI W TYM WŁASNIE WĄTKU.NIECH PISZE SOBIE DO WOLI O WSPANIAŁYCH
PIEROGACH PODAWANYCH W SZPITALNYCH KACZKACH Z KTÓRYCH WYPŁYWA PIANKA OD
KAKAO.........
Obserwuj wątek
    • Gość: z motto cafe Re: MOTTO CAFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 01:29
      Panie Sulek33.

To forum jest prawie martwe i nic tu sie nie dzieje przez cale miesiace.

Tak ze troche zycia i przypomnienie ze najlepsza knajpa w miescie jest dzisiaj
      Motto Cafe wcale mu nie zaszkodzi.

A ze jest to najlepsza warszawska knajpa w style FUSION i potrafi zaspokoic
      wiele, rowniez wyrafinowanych gustow to rzecz wiadoma dla znawcow i bywalcow.

Niech wiec nie dziwi cie polaczenie kaczki, rumusnkiej kuchni, doskonalej
      obslugi, pierogow, kakao z pianka, dobrej muzyki i jeszcze setek innych rzeczy.

A do ciebie mam pytanie - gdzie byles kiedy ciebie nie bylo. Co ty zrobiles dla
      tego forum ?

--------------------------------------------
      Motto Cafe rzadzi i wymiata w Warszawie
      z tylu sklepu na Ordynackiej
    • Gość: sulek33 Re: MOTTO CAFE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:51
      Myślałem, że podejmiesz dyskusję o swoim bęcwalstwie, ale jak bęcwał może to
      zrozumieć... To forum niewątpliwie zrobi się martwe, bo wszystkich wkurza taka
      bezmyślna działalność jak Twoje wpisy. Człowieku!! Tracisz, a nie zyskujesz
      Gości! A swoją drogą gratuluję samozadowolenia....
    • Gość: marghe_72 Re: MOTTO CAFE IP: *.acn.waw.pl 04.01.05, 21:00
      a moze gośc z motto działa w mysl zasady "nieważne jak mówią byle mówili " :))

na mnie ta nachalnosc działa mocno odstręczająco..
      • Gość: do sulka Re: MOTTO CAFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:07
        Panei sulek jestes pan zupelnym malkontentem i krytykantem.

Nie podoba sie panu kiedy ktos inny chce cos pozytywnego zrobic. Kawiarni i
        restauracji w Warszawie nigdy nie za wiele. kazdy moze wybrac to co komu odpowiada.

A co do forum - to panie sulek, dlaczego teraz sie pan uaktywnil ? A gdzie pan
        byl kiedy miesiacami nie bylo tu zadnych nowych postow. Grobowa cisza panu nie
        przeszkadzala. Siedziales pan jak mysz pod miotla i nawet zes pan nie pisnal.

Teraz kiedy pojawilo sie to nowo swietne miejsce Motto Cafe i ludzie daja wyraz
        swojej radosci, to nagle sie pan obudziles jak susel ze snu zimowego i strzykasz
        pan zolcia na lewo i prawo. Masz pan prawo ale i my mamy prawo cieszyc sie z
        tego ze Motto Cafe jest w naszym miescie.

Motto cafe rzadzi i wymiata. I nie zmienia tego piski sulkow. Jak sie panu nie
        podoba to zostan pan w domu.
        • Gość: Oozie Motto srotto IP: *.handelsbanken.se 05.01.05, 10:16
          Gość portalu: do sulka napisał(a):

> Motto cafe wymiata.

Taaa resztki ze śmietników.
        • sulek33 Re: MOTTO CAFE 07.01.05, 14:41
          O widzę, że nie tylko spamujemy, ale zaczynamy się denerwować i obrażać ludzi!
          Motto, chciałeś to ci odpowiem:zajmij się swoją norą zamiast siedzieć przy
          komputerze! No, chyba że nie ma się czym zajmować drogi reSPAMratorze,dzieci
          nudzą się w czasie deszczu, a knajpiarze gdy pies z kulawą noga nie chce
          zajrzeć do ich przybytków. Nie było mnie na tym forum, bo dopiero na jesieni
          nauczyłem się pisać.
    • Gość: sobek Re: MOTTO CAFE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:23
      Brawo motto cafe!Lepperze tego forum!Inni gadają i denerwują się a ty sie nie
      pszejmujesz!Dawaj Lepper dawaj!!!!
      • Gość: Oozie Kolejny dyslektyk kypba mat' IP: *.handelsbanken.se 07.01.05, 16:54
        Gość portalu: sobek napisał(a):

> Brawo motto cafe!Lepperze tego forum!Inni gadają i denerwują się a ty sie nie
        > pszejmujesz!Dawaj Lepper dawaj!!!!

A kto niby się pSZejmuje takimi bzdetami?
        Nb. ja za nazywanie mnie "Lepperem" dałbym w mordę
        • Gość: spamer z motto Re: Kolejny dyslektyk kypba mat' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:49
          kolego - ty sie lepiej martw w ktorej jadlodajni czerwonego krzyza dostaniesz
          dzisiaj jedzenie i w ktorym ze sztokholmskich schronisk dla bezdomnych dzisiaj
          bedziesz spac.

no chyba, ze masz jedzenie zapewnione w stolowce i spisz w tym samym banku,
          ktory sprzatasz i z ktorego od czasu do czasu uda ci sie cos napisac pod
          nieobecnosc pracowników.
          • Gość: heh Re: Kolejny dyslektyk kypba mat' IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.01.05, 02:22
            Hmm, nie każdy, jak Ty, jest kelnerem i je fusion, czyli zlewnię ;-)
        • Gość: sobek Re: Kolejny dyslektyk kypba mat' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:34
          "psz" - literówka, porównanie z Lepperem - prawda. Jestes nieprzemakalny jak
          fajansiarz utytłany w zlewkach, które podajesz-zaraz wszystko po tobie spłynie
          i jedziemy od nowa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka