Gość: ktosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 13:20 Witam, Gdzie w Warszawie można zjeść dobre sałatki (grecką, z tuńczyka itp). Lubiłam sałatki w Cafe Brama ale ta niestety zniknęła z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: restaurantica Re: dobre sałatki - Warszawa IP: 212.180.147.* 12.07.09, 10:30 polecam na sałatki w Warszawie Jazz Bistro, Blue Cactus, Mielżyński , Cafe 6/12. Więcej o sałatkowych miejscach na moim blogu Restaurantica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitk Re: dobre sałatki - Warszawa IP: *.chello.pl 17.07.09, 10:00 nawet niezłą sałatkę jadłam ostatnio w San Marzano na Świętokrzyskiej, z kurczakiem i sosem balsamico, porcja wielgachna. Polecam też sałatki w Między Słowami na Chmielnej- jadłam kilka różnych, m.in. z tuńczyka i są naprawdę ok Odpowiedz Link Zgłoś
kurtl Re: dobre sałatki - Warszawa 10.08.09, 13:59 Ostatnio jestem pod wrażeniem Verne Cafe na Francuskiej 50. Mają w karcie kilka sałatek, ja próbowałem i polecam "orzeźwiającą na słodko" z min. pomarańczami, 2 gatunkami sera, kaparową i grecką. Na koniec dodam że takich oliwek jak w tym lokalu jeszcze nie smakowałem-po prostu rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis kurtl specjalizuje sie w reklamie jednego lokalu 10.08.09, 22:11 2/3 jego postow reklamuje ten sam lokal Odpowiedz Link Zgłoś