Dodaj do ulubionych

Stolica odwiedziła "na nogach" stolicę

IP: *.ncr.com 18.06.07, 08:47
ZENADA. to chyba najlepsze okreslenie...nie bylo ZADNEJ promocji! impreza na
tak wysokim poziomie zostala po prostu zmarnowana...bylo wiecej osob z Krakowa
niz miejscowych...tak sie umacnia stereotypy o niecheci Warszawy do
Krakowa...przykro mi jak Krakow zostal potraktowany...jak sadze byl to ostatni
raz kiedy Krakow przyjechal do Warszawy...
Obserwuj wątek
    • Gość: noMercy73 zmarnowana impreza IP: *.ncr.com 18.06.07, 08:49
      ZENADA. to chyba najlepsze okreslenie...nie bylo ZADNEJ promocji! impreza na
      tak wysokim poziomie zostala po prostu zmarnowana...bylo wiecej osob z Krakowa
      niz miejscowych...tak sie umacnia stereotypy o niecheci Warszawy do
      Krakowa...przykro mi jak Krakow zostal potraktowany...jak sadze byl to ostatni
      raz kiedy Krakow przyjechal do Warszawy...
      • Gość: vortex Re: zmarnowana impreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:41
        zenujaca promocja to fakt. Mogloby tam byc duzo wiecej osob. Impreza calkiem
        calkiem.
        Ale NoMercy - dlaczego identyfikujesz klape imprezy z Krakowem?
        • Gość: noMercy73 Re: zmarnowana impreza IP: *.ncr.com 18.06.07, 10:15
          byc moze to szukanie dziury w calym i zawinila jedna osoba ktora olala sprawe
          naglosnienia imprezy ale przykro mi sie zrobilo ze tak Krakow zostal
          potraktowany...przyjechaly grac: Pod Buda - dla "starszych", Pudelsi - dla
          ambitniejszych i Brathanki dla wszystkich, do tego konkursy dla dzieci i
          doroslych - troche historii i duzo zabawy w dodatku bez piwa:) Nie jestem
          obiektywny w swojej opinii wiec nie mnie drazyc dalej ten temat - komentarz
          chyba wystarczy, no moze szkoda kasy zmarnowanej...jesli byles/las w sobote to
          czy zauwazylas jak ja zdziwienie ludzi na scenie gdy zobaczyli te tlumnie
          przybyla publike? oni chyba do konca wierzyli ze zaraz publicznosc wyskoczy spod
          ziemi...naprawde szkoda...i pani prezydent sie pod tym podpisala...ech...
          • Gość: Mario Re: zmarnowana impreza IP: 213.241.42.* 18.06.07, 14:41
            Ale to miasto Kraków powinno zadbać o promocję siebie. Obwinia się "Warszawę", a
            to "Kraków" zawalił.
            • Gość: noMercy73 Re: zmarnowana impreza IP: *.ncr.com 18.06.07, 14:48
              masz racje, Krakow zawalil...powinni przyjechac i porozwieszac te plakaty na
              miescie...patronat nad impreza objela pani prezydent ktora ma pod zarzadem m.in.
              tzw biuro promocji wiec jest jasne kto tu zawalil...sorry ale Krakow nawet
              widzac te 4 osoby nie zawalil z wykonaniem - wszystko bylo OK...szkoda tylko
              zmarnowanego ich czasu i pieniedzy...licze ze Torun i Gdansk sie lepiej popisza.
              • rrj A po co w ogóle była ta impreza? 18.06.07, 15:40
                Bo poza produkcją hałasu nad Wisłą to żadnej korzyści z niej nie było. Jak chcę
                to sobie sam pojadę do Krakowa.
                A hasło, "stolica w stolicy" to miało chyba tylko wkur..ć warszawiaków??
                • Gość: noMercy73 Re: A po co w ogóle była ta impreza? IP: *.ncr.com 18.06.07, 15:49
                  w sumie jak widac to po nic...widac takie ludyczne imprezy magistratowi sie nie
                  podobaja...haslo mialo dac do myslenia - widze ze dalo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka