cuski 15.11.10, 20:56 Jesli znacie jakies fajne gry on-line, to wstawiajcie je do tego watku. Ja proponuje Wam fajna gre, ktora zwie sie BLOOD WARS. Ponizej daje Wam link rejestracyjny: r13.bloodwars.interia.pl/r.php?r=22567 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankax1975 Re: GRY ON-LINE 24.10.12, 20:08 Ja co prawda specjalnie nie pasjonuję się grami, za to rodzinka ostatnio uparcie ćwiczy World of Tanks Pytanie co z tego wyjdzie... Odpowiedz Link
jacekmarmur Re: GRY ON-LINE 28.10.12, 18:45 Ja też gram w World of Tanks i nie specjalnie rozumiem co ma z tego wyjść? Odpowiedz Link
wachi3 Re: GRY ON-LINE 08.10.13, 17:41 Siemanko, Ja ostatnio zacząłem grac w pollinator.pl. Jest to gierka polegajaca na rozijaniu umiejetnosci seksualnych postaci. Napradwe gra pełna seksistowskiego podejscia do swiata. Inna ciekawą gierką jest menelgame.pl. W niej wcielasz sie w menela i prowadzisz sobie takie menelskie zycie rozwijajac umiejetnosci. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: GRY ON-LINE 14.08.16, 19:14 Sorry, ale nie gustuję w grach inspirowanych przez złe moce. Odpowiedz Link