and_rzej 08.05.05, 19:58 Zadalem pytanie co ma wspolnego nazwa tego forum z jego trescia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
and_rzej Re: Skasowany watek 08.05.05, 19:58 No i oglosilem konkurs na zmiane nazwy. Moja propozycja to: Jaslo2 Odpowiedz Link
cuski Re: Nie pozwole na klotnie i obrazanie innych 08.05.05, 20:15 Jesli nie podoba Ci sie nazwa tego forum, to zglos problem do aministracji. Przypominam Ci, ze to jest prywatne forum i mimo, ze ma charakter otwarty, nie bede tolerowal na nim watkow ani postow w formie zaczepek. Chcesz bluzgac i zaczepiac innych - zaloz wlasne forum pod takim wlasnie tytulem. Ludzie przychodza tutaj normalnie pogadac, a nie klocic sie. Dopoki jestem adminem, nie pozwole na klotnie i obrazanie innych. PS. Pisz o czym chcesz, ale bez zaczepek, wulgaryzmow i innych atakow personalnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link
and_rzej Re: Nie pozwole na klotnie i obrazanie innych 08.05.05, 20:20 Pokaz, gdzie ci nabluzgalem? To forum nie jest o Chicago, tyklo o tym jak maly Jasio wyobraza sobie swiat. Odpowiedz Link
cuski Re: Nie pozwole na klotnie i obrazanie innych 08.05.05, 20:33 Andrzej napisał: "Pokaz, gdzie ci nabluzgalem? To forum nie jest o Chicago, tyklo o tym jak maly Jasio wyobraza sobie swiat." Jesli nie odpowiada Ci styl tego forum, to jej po prostu zmien. Jest przeciez tyle innych interesujacych miejsc. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Skasowany watek 09.05.05, 02:41 To forum nie musi byc o Chicago bezposrednio wazne ze wiekszosc osob piszacach ma z Chicago wiele wspolnego. Oddychamy tym samym powietrzem. Odpowiedz Link
and_rzej Re: Skasowany watek 09.05.05, 03:45 A oddychaj sobie. Pozwol, ze na tym zakoncze swa wypowiedz. Odpowiedz Link
lamilka Re: Skasowany watek 09.05.05, 08:00 Nie rozumiem Andrzeja co mu przeszkadza ,ze nie pisze sie tu tylko o chicago ? Pisze sie tu o życiu a Cuski ktory jest w Chicago moze sobie takie forum założyc. Zaraz pewnie Andrzej powie , że ja nie mogę tu pisac bo nigdy nie byłam w Chicago. A ja bede tu pisac bo zostalam tu mile przyjęta i podobaja mi sie posty cuskiego i może kiedys polece do Chicago i wszystkich poznam. Odpowiedz Link
lulu24 Re: Skasowany watek 09.05.05, 13:51 czesc laminko, a skad Ty piszesz? Ja tez nie pisze z Chicago, ale kogo to interesuje, wazne, za zbieraja sie tu interesujacy ludzie i poruszaja ciekawe kwestie, a to, ze komus sie to nie podoba jest problemem tego, komu sie nie podoba Nam tu jest dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Odskocznia od codziennosci 09.05.05, 16:26 Kazdy moze tutaj pisac, bez wzgledu na to gdzie mieszka. Jedna z pozytywnych funcji internetu jest mozliwosc kontaktu z ludzmi z calego swiata. Ciesze sie, ze na nasze forum zagladaja osoby, nie tylko z Chicago. PS. I jeszcze jedno - dopoki ja tu jestem adminem, nie pozwole, aby to forum zamienilo sie w targowisko. Mamy dosc wlasnych problemow. Niech to forum bedzie dla nas wszystkich odskocznia od codziennosci. Pozdrawiam Cie Lamilko , pozdrawiam wszystkich kreatorow tego forum Odpowiedz Link