tomziczek 13.06.05, 23:31 Wlasnie ogladam transmisje z sadu. Jackson niewinny. Jakie macie odczucia po wyroku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Jackson niewinny 14.06.05, 03:02 Dwunastka sedziow przysieglych podjela jednoglosną decyzje. Wedlug mnie, w kazdej bajce jest jakas prawda - w tym przypadku zostala zatuszowana. PS. Najwidoczniej mozna tak naginac prawo, aby stalo po tej stronie, ktora dysponuje wieksza KASA Pozdrawiam Odpowiedz Link
agunia_mamunia Re: Jackson niewinny 14.06.05, 04:12 nie wiem co sie dokladnie dzialo w rezydencji Jacksona,ale dla mnie najpierw powinni byc ukarani rodzice ktorzy pozwolili swoim dzieciom spedzac noc u niego.ja bym w zyciu nie pozwolila mojemu synowi isc na noc do doroslego faceta ,nawet jesli bylby to nasz najpepszy przyjaciel.i tyle Odpowiedz Link
edytkus Re: Jackson niewinny 15.06.05, 00:07 Zgadzam sie Agunia - w pierwszej kolejnosci odpowiadac powinni rodzice tego chlopca. Zgadzam sie tez z werdyktem lawy przysieglych, mysle ze w tym konkretnym przypadku MJ byl niewinny. Sledzilam jako tako wiesci z sali rozpraw i nie dopatrzylam sie zadnych sensownych dowodow przeciw MJ. Podejrzewam ze gdyby MJ zostal skazany najpozniej za pare m-cy zostalby wytoczony przeciw niemu pozew cywilny na pokazna sume (i zapewne o to chodzilo od samego poczatku). Odpowiedz Link
cuski Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 15.06.05, 05:24 IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE sedziow przysieglych: "Michael Jackson prawdopodobnie molestowal seksualnie dzieci, jednak nie w tym konkretnym przypadku. Dlatego nie moglismy go skazac." PS. To tylko moja prywatna opinia Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 15.06.05, 05:56 powinni go wsadzic na dozwywocie do wiezienia, wted by poznal smak tego czego mu brakowalo i czego chcial od dzieci.jak oni mogli go uniewinnic skoro wg nich prawdopodobnie molestowal . ale nie teraz. ktos jest kasiasty to tak niestety tu jest! cuski napisał: > IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE sedziow przysieglych: > "Michael Jackson prawdopodobnie molestowal seksualnie dzieci, jednak nie w tym > konkretnym przypadku. Dlatego nie moglismy go skazac." > > PS. To tylko moja prywatna opinia > > Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 15.06.05, 05:59 Speranzoo, tylko jedna sprawiedliwa rzecz jest na tym swiecie... SMIERC ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 15.06.05, 06:44 Nie nie ... Wytlumaczyli sie , ze w swietle dowodow jakie maja nie moga orzec winny Jacksona. Tam problem zrobil prokurator bo wszystko razem do kupy wrzucil razem z zarzutem , ze matka tego chlopca byla przetrzymywana na tej farmie. A przysiegli okreslili ja jako osobe niewiarygodna i cala sprawa sie rypla... Odpowiedz Link
edytkus Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 16.06.05, 04:12 Cuski, Twoj cytat dotyczy tylko i wylacznie jednego z lawnikow, a nie calej lawy! Odpowiedz Link
cuski Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 16.06.05, 04:21 Edytkus napisała: "Cuski, Twoj cytat dotyczy tylko i wylacznie jednego z lawnikow, a nie calej lawy!" Edytkus, moze i jednego przysieglego ! Zastanawiam sie jednak, dlaczego ten jeden mowil w imieniu calej dwunastki ?! Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 16.06.05, 06:26 cuski napisał: > Edytkus napisała: > "Cuski, Twoj cytat dotyczy tylko i wylacznie jednego z lawnikow, a nie calej > lawy!" > > Edytkus, moze i jednego przysieglego ! > Zastanawiam sie jednak, dlaczego ten jeden mowil w imieniu calej dwunastki ?! Kazdy juror mogl sie wypowiedziec ale nie kazdy chcial, poza tym sedzia zabronil podawac np. dane osobowe jurorow i ten gosc ktorego zacytowales byl jednym z bodajze pieciu ktorzy sie "przedstawili" z imienia i nazwiska. Ponadto z tego co czytalam on on wcale nie wypowiadal sie w imieniu pozostalych, w NY Daily News w cytacie bylo "I" a nie "we." Odpowiedz Link
cuski Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 16.06.05, 12:39 Edytkus, w takim razie polska prasa podala bledna informacje Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 16.06.05, 16:27 cuski napisał: > IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE sedziow przysieglych: > "Michael Jackson prawdopodobnie molestowal seksualnie dzieci, jednak nie w tym > konkretnym przypadku. Dlatego nie moglismy go skazac." > > PS. To tylko moja prywatna opinia no akurat nie brzmialo to tak dokladnie. reporterzy zapytali lawe czy mozliwe aby Jackson molestowal inne dzieci, odpowiedzieli ze nie wykluczaja tego, ale ze akurat ta sprawa nie byla o tym. Odpowiedz Link
himera24 Re: IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE 16.06.05, 16:29 himera24 napisała: > cuski napisał: > > > IDIOTYCZNE WYTLUMACZENIE sedziow przysieglych: > > "Michael Jackson prawdopodobnie molestowal seksualnie dzieci, jednak nie > w > tym > > konkretnym przypadku. Dlatego nie moglismy go skazac." > > > > PS. To tylko moja prywatna opinia > > no akurat nie brzmialo to tak dokladnie. reporterzy zapytali lawe czy mozliwe > aby Jackson molestowal inne dzieci, odpowiedzieli ze nie wykluczaja tego, ale > ze akurat ta sprawa nie byla o tym. system sprawiedliwosci tutaj jest akurat oparty na tym, aby przysiegli opierali sie tylko na udostepnionych im dowodach i faktach a nie na rzekomych domniemaniach. Odpowiedz Link
himera24 Re: Jackson niewinny 16.06.05, 04:24 tomziczek napisał: > Wlasnie ogladam transmisje z sadu. Jackson niewinny. Jakie macie odczucia po > wyroku? ze jest niewinny, jacko jest wacko ale nie pedofil. Odpowiedz Link
cuski Re: Jackson niewinny 16.06.05, 04:28 Himera24 napisała: "Jacko jest wacko ale nie pedofil." Himero, a kto to jest Wacko ? he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Jackson niewinny 16.06.05, 04:30 cuski napisał: > Himera24 napisała: > "Jacko jest wacko ale nie pedofil." > > Himero, a kto to jest Wacko ? he he he... > > Pozdrawiam > tak jakos wymyslily na niego tabloits, moze zle przeliterowalam, ale wacko to taki dziwak chyba. Odpowiedz Link
cuski Re: Jackson niewinny 16.06.05, 04:44 Himero, Jackson swoja droga jest dziwakiem, ale wedlug mnie jest rowniez kims wiecej Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Jackson niewinny 16.06.05, 05:10 cuski napisał: > Himero, Jackson swoja droga jest dziwakiem, ale wedlug mnie jest rowniez kims > wiecej piosenkarzem byl i czarny byl, a teraz jest bialy Odpowiedz Link
cuski Re: Jackson niewinny 16.06.05, 05:23 Himero, akurat nie o to mi chodzilo, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Jackson niewinny 16.06.05, 06:09 dziwak to dla niego za lekkie okreslenie, to facet ktory ma cos nie tak z soba samym , powinnien sie chyba troche poleczyc , ale na nogi bo na glowe to juz za pozno! cuski napisał: > Himero, Jackson swoja droga jest dziwakiem, ale wedlug mnie jest rowniez kims > wiecej > > Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Jackson niewinny 16.06.05, 06:28 a ja Wam mowie ze jeszcze nas zaskoczy, on ma talent tylko sie zadaje nie z tymi ludzmi z ktorymi powinien Odpowiedz Link
himera24 Re: Jackson niewinny 16.06.05, 16:25 edytkus napisała: > a ja Wam mowie ze jeszcze nas zaskoczy, on ma talent tylko sie zadaje nie z tym > i ludzmi z ktorymi > powinien czyli z dziecmi moze i zaskoczy, on byl naprawde wielki. nigdy nie bylam w sumie jego specjalna fanka, ale kiedys w telewizornii z nudow obejrzalam jego koncert, kiedy tak go ogladalam, i to jakie reakcje w ludziach wywoluje, bylam gotowa krzyczec razem z tymi tlumami. Odpowiedz Link
m4verick Re: Jackson niewinny 20.06.05, 06:28 synek pyta sie taty... - tato, czy Pan Bog jest bialy? - nie synku, Pan Bog nie jest bialy - tato, czy Pan Bog jest czarny? - nie synku, nie jest czarny - ha... a mowilem ci ze to majkel dzekson Odpowiedz Link
cuski Re: Jackson niewinny 10.08.05, 16:57 Przysiegli, ktorzy uniewinnili Michaela Jacksona teraz twierdza, ze piosenkarz jest winny molestowania nieletniego chlopca. PARANOJAAA !!! Odpowiedz Link
edytkus Re: Jackson niewinny 11.08.05, 04:09 cuski napisał: > Przysiegli, ktorzy uniewinnili Michaela Jacksona teraz twierdza, > ze piosenkarz jest winny molestowania nieletniego chlopca. > > PARANOJAAA !!! tylko dwoje, musz jakos promowac swoje ksiazki Odpowiedz Link