cuski 01.07.05, 03:25 Kto chcial/chcialby zostac zawodowym zolnierzem ? Jesli chodzi o mnie, to mialem w swoim zyciu taki etap, w ktorym szalenczo pragnalem zostac wojakiem Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Meski watek ! 01.07.05, 03:28 cuski napisał: > Kto chcial/chcialby zostac zawodowym zolnierzem ? ja chcialam kiedys. bardzo sobie cenie sile fizyczna, zrecznosc, wytrzymalosc. teraz marzy mi sie jakis kurs wschodnich sztuk walki. a wlasnie moze ktos zna jakis dobry klub, moga byc mixed marshal arts, albo czyste kung-fu badz karate. Odpowiedz Link
cuski Re: Meski watek ! 01.07.05, 03:32 Moj kumpel z Meksyku cwiczy jakies chinskie sztuki walki, polaczone z niekonwencjonalna medycyna chinska. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m4verick Re: Meski watek ! 02.07.05, 20:23 Ja chcialem! Napewno dlatego, ze wzorowalem sie i pewno dalej troche wzoruje na moim bracie, troche starszy odemnie, bo 8 lat jest po ZMECH-u Wroclawskim (wtajemniczeni beda wiedziec) teraz zdaje sie mjr chyba juz, 2 misje w Kosovie... jest byc z czego dumny. No i ja tyz chcialem isc tam, ale sie nie dostalem... pozniej przyjechalem tutaj... i mi cos odbilo i chcialem sie zaciagnac do US Army.. hehe tylko sie nie smiac, bylo to troche przed 9/11 takze jeszcze bylo fajnie, kasa dobra, swiadczenia, szkoly, zycie jak w madrycie Tylko jak sie okazalo, tam nie tak latwo sie dostac bylo wtedy (bo teraz biora nawet bez papierow i jezyka) egzaminy ciezki byly dla mnie, bo nie znalem na tyle jezyka (ktos sie uczyl o budowie kosci? na ansielskim w polsce... hehe). I sie nie dostalem..... i pewno na szczescie bo pozniej "terorysty" rozwalili WTC i bym byl juz w iraku jakbym zdal.... Teraz juz mi sie nie chce bawic w wojsko, ale postrzelac czasami lubie do cans...hehe (wiecie o co chodzi?) Odpowiedz Link
cuski Re: Meski watek ! 02.07.05, 22:21 M4verick, tak sie sklada, ze znam zmechanizowana szkole oficerska we Wroclawiu. Moj kumpel jest tam trepem, chyba w randze porucznika Jesli chodzi o mnie to startowalem do Poznania do Zandarmerii Wojskowej, ale podobnie jak i Ty nie dostalem sie... no wiesz, braklo mi "plecow". Pozdrawiam Odpowiedz Link