cuski 01.07.05, 04:21 Polscy parlamentarzysci chca zwiekszyc place minimalna. Nareszcie !!! Szkoda tylko, ze parlamentarne towarzystwo budzi sie z politycznego letargu, zwasze tuz przed wyborami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Placa minimalna 01.07.05, 04:22 A zeby bylo ciekawiej to od jutra podatek idzie do gory o chyba pol procenta od zakupow w Chicago. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Placa minimalna 01.07.05, 04:25 Pieknie. Benzyna w gore, podatki w gore, place na poziomie sprzed lat. Odpowiedz Link
cuski Re: Placa minimalna 01.07.05, 04:26 Podatki w gore, a place relatywnie w dol Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Placa minimalna 01.07.05, 04:30 Taaa a mnie dzis zaczepili przed praca "TV abc" wlasnie z tym pytaniem co mysle o podniesionym podatku od jutra....ale chyba w -news- mnie nie bedzie hehe Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Placa minimalna 01.07.05, 04:44 Ze bede robic zakupy na przedmiesciach bo sie Chicago robi za drogie. A obok mnie zapytala inna reporterka chlopaka i w tym samym czasie odpowiedzial ze Chicago jest warte tego i jego podniesiony podatek nie przeraza. Pewnie jego wyemituja mnie nie hehe ale i tak sie ciesze bo mialam niespecjalnie ulozone wlosy Odpowiedz Link
cuski Re: Placa minimalna 01.07.05, 12:36 Mialas niespecjalnie ulozone wlosy... hmm... to napewno powiedzialas tak specialnie, zeby nikt w TV nie zobaczyl Twojej fryzurki, ha ha ha... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Placa minimalna 02.07.05, 12:37 Ja tez sobie jaja robie, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link