tenzinn 01.07.05, 20:41 Jeszcze ostatnie rzeczy do spakowania i ..... wyjazd do rezerwatu Indian. Swiateczny weekend czas rozpoczac!! Gdzie ludzie bedziecie go spedzac?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Dlugi weekend 02.07.05, 12:18 W krzaki ? He he he... A co w nich bedziesz robila ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Dlugi weekend. 02.07.05, 12:20 Wszyscy wyjezdzaja... ale beda pustki na necie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Dlugi weekend. 02.07.05, 12:17 Dlugi weekend spedze na miejscu, z tej oto racji, ze dzisiaj pracuje, a w poniedzialek koniecznie musze byc w domu Pozostanie mi tylko niedziela, na ktora planujemy malego grila. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Dlugi weekend. 02.07.05, 18:29 Ja nie wyjezdzam. Akurat po latach mamy rodzine z Polski. I swietujemy miejscowo. Polecam fajerwerki w Mount Prospect... Odpowiedz Link
m4verick Re: Dlugi weekend. 02.07.05, 20:04 A ja nigdzie sie nie ruszam poza chate, bo nie mam zamiaru stac pozniej w godzinnych korkach na autostradach... jak to w takowe swieta jest. Za to nastepny weekend poswiecam na splyw kajakowy Odpowiedz Link
tenzinn Re: Dlugi weekend. 05.07.05, 02:51 Szkoda ze wszystko co dobre szybko sie konczy. Swietny byl ten wyjazd, namioty, lasy,jeziorko kompletna cisza. Super pogoda, zero wilgotnosci troszke wieczornego deszczu. Pozatym pare zlowionych ryb,4 zolwie, dwa nietoperze))mlodzi Amerykanie pijacy Okocimia i uczaczy sie slow: piwo, zajebicie a takze Chrzaszcza co brzmi w trzcinie.)))))))))))))))) Odpowiedz Link
adamkoltowski Re: Dlugi weekend. 06.07.05, 08:15 ha, ha nooo ) ale wytrwali byli )) naucza sie chlopaki ) w koncu nastepny wyjazd, spring green ? Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Dlugi weekend. 06.07.05, 14:52 A ja kogo spytam o ktorej by nie jechali na polnoc to nikt w korki o dziwo sie nie wkopal ( w jedna i druga strone), niesamowite zjawisko tego wyjazdu. Tez wypad milo wspominam....pogoda dopisala, humor tez, duzo wody dookola, wieczorne ogniska i dzwieki gitary, dobra francuska wodeczka, rozdwiezdzone niebo i zero komarow...ech zyc nie umierac. Odpowiedz Link
cuski Re: Dlugi weekend 07.07.05, 01:11 Co to za francuska wodeczke pilas ? He he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link