cuski 13.07.05, 04:23 Kurcze musze jutro isc na 4 godziny do Traffic Safety School... ale to i tak lepsze niz scieranie kolan w tej mojej ochydnej pracy !!! Pozdrawiam Wszystkich ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speranzaa Re: Traffic Safety School 13.07.05, 06:26 oj wynudzisz sie niemilosiernie w tej szkole, ja mysllam ze ta 12 godzina nigdy nie nastanie, tym bardziej ze sie matoly pomylily i wpisaly mnie na klase po angielsku, co prawda rozumialam co baba mowi, ale z polakami byloby weselej)) Odpowiedz Link
cuski Re: Traffic Safety School 13.07.05, 12:38 Kurcze Speranzoo, co Ty nawywijalas, ze Ci dosolili az 12 godzin ?! PS. Nie jestem pewien, ale chyba moja klasa bedzie po polsku Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Traffic Safety School 13.07.05, 06:27 Hmm no to zmien prace w koncu jako zielonokartkowiec masz mozliwisci. A co do szkolki to , kazdy chyba wczesniej czy pozniej tam wyladuje Opisz jak bylo Odpowiedz Link
cuski Re: Traffic Safety School 13.07.05, 12:41 Zmienie, zmienie... napewno ! Narazie urzadza mnie praca tylko na cash ! PS. A co do szkoly, to podziele sie z Wami moimi wrazeniami ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Traffic Safety School 18.07.05, 06:26 Cuski ! byles Ty w tej szkole za speed czy uciekles? ni ebylam 12 godizn tylko do 12, czyli od 8 do 12, i ta 12 godizna nie nastawala! Odpowiedz Link
cuski Re: Traffic Safety School 18.07.05, 12:20 Speranzoo, bylem, bylem... Strasznie sie wynudzilem, ale rowniez dowiedzialem sie wiele ciekawych rzeczy. Spotkalem tam mojego kumpla, tez dostal mandat za speeding, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link