nielegalny1 16.07.05, 03:07 Co myslicie o klonowaniu ? Wedlug mnie jest to dobra metoda do pozyskiwania narzadow do transplantacji. Ja popieram ! A jakie jest wasze zdanie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Klonowanie 16.07.05, 03:23 nielegalny1 napisał: > Co myslicie o klonowaniu ? > Wedlug mnie jest to dobra metoda do pozyskiwania narzadow do transplantacji. > Ja popieram ! A jakie jest wasze zdanie ? a ja ani w to ani wewto, za malo wiem o samej technice. Odpowiedz Link
himera24 Re: Klonowanie 16.07.05, 04:12 cuski napisał: > Nie popieram !!! bo sprzeczne jes z dogmatami kosciola? Odpowiedz Link
cuski Re: Klonowanie 16.07.05, 04:17 To raz ! A po drugie, takie klonowanie jest niebezpieczne i nieludzkie ! PS. Czlowiek jest tylko czlowiekiem i nigdy nie przeskoczy swego stworcy ! Pozdrowionka Odpowiedz Link
edytkus Re: Klonowanie 16.07.05, 05:44 a ja bym chcial miec pare klonow: jeden by za mnei pracowal, drugi sprzatal mieszkanie, a trzeci cos tam jeszcze robil, a ja w tym czasie moglabym sobie smacznie pospac , oczywiscie nie powiedzialabym nikomu o klonach i tu powstaje problem - gdzie je poukrywac? i czy klony musza jesc itp? bo to moze troche drogo wyjsc ;O Odpowiedz Link
anna_bis Re: Klonowanie 16.07.05, 14:59 Klony? mhhhm To zależy. Do transplantacji przydałyby się,ale tu jest problem natury moralnej, a też niech jakiś szaleniec -naukowiec Odtworzy embrion w całości. Po co komu takie monstrum w liczbie mnogiej? Komórki do przeszczepów można wykorzystać z krwi pępowinej albo ze szpiku. Odpowiedz Link