cuski 07.09.05, 04:06 Cholera !!! Ostatnio coraz wiecej popalam... najgorsze jest to, ze fajki zaczynaja mi coraz bardziej smakowac !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Cholera !!! 07.09.05, 04:16 palenie to grzech - "Nie zabijaj" spowiadasz sie z tego ? po tym jak zapaliles to przyjmujesz komunie w kosciele? Odpowiedz Link
himera24 Re: Cholera !!! 07.09.05, 04:33 cuski napisał: > No co TY, jaja se robisz, he he he... dlaczego? Odpowiedz Link
cuski Re: Cholera !!! 07.09.05, 04:53 Nie tylko papierosy szkodza zdrowiu ! Mam spowiadac sie rowniez, z tego, ze skazam swoj organizm np. innymi toksynami ??? Odpowiedz Link
himera24 Re: Cholera !!! 07.09.05, 05:05 cuski napisał: > Nie tylko papierosy szkodza zdrowiu ! > Mam spowiadac sie rowniez, z tego, ze skazam swoj organizm > np. innymi toksynami ??? na Boga Wszechmogacego, jakimi jeszcze? wachasz cos? klujesz sie? Odpowiedz Link
himera24 Re: Cholera !!! 07.09.05, 05:19 cuski napisał: > Nie o takich toksynach myslalem, he he he... jesli mowisz o naszym "swiezym" czikagowskim powietrzu to przeciez wiesz ze to nie grzech je wdychac, to nie twoja wina ze je wdych oddychac musisz, ale to co wpompowujesz do swoich pluc w czasie palenia papierosa to juz swiadome i swiadomie siebie zabijasz, a wiec lamiesz przykazanie. Odpowiedz Link
cuski Re: Cholera !!! 07.09.05, 05:45 A co z jedzeniem ??? Przeciez tez jest skazone, a mimo to zjadamy je swiadomie, he he he... Odpowiedz Link
renata379 Re: Cholera !!! 07.09.05, 05:52 Papierosy to śmierdzielstwo! Lepiej palić jak najmniej! Odpowiedz Link
cuski Re: Cholera !!! 07.09.05, 05:54 Wiem o tym, ale czasami pomagaja zredukowac stres ! Odpowiedz Link
himera24 Re: Cholera !!! 07.09.05, 19:46 cuski napisał: > A co z jedzeniem ??? > Przeciez tez jest skazone, a mimo to zjadamy je swiadomie, he he he... jak to jedzenie jest skazone? pojecia o tym nie mialam, jem ze swiadomoscia ze to swieze i czyste. czlowiek musi jesc aby przezyc, nie musi natomiast palic. cuski juz ty sie nie tlumacz Odpowiedz Link
aga309 Re: Cholera !!! 07.09.05, 21:15 Wiecie co niektórzy mówią: Lepsze palenie, niż jedzenie! Jeżeli ich to uszczęśliwia, no to trudno! )) Odpowiedz Link
cuski Re: Cholera !!! 07.09.05, 22:04 Dla mnie lepsze jest jedzonko, dlatego odzywiam sie regularnie, a pale tylko sporadycznie, he he he... Odpowiedz Link
cuski Re: Cholera !!! 07.09.05, 22:50 No moze ciut wiecej, niz sporadycznie, he he he... Odpowiedz Link
cuski Re: Cholera !!! 07.09.05, 22:01 W dzisiejszych czasach jedzenie swieze i czyste ??? No chyba, ze kupujesz wszystko u Amiszow, he he he... Odpowiedz Link
himera24 Re: Cholera !!! 08.09.05, 01:27 cuski napisał: > W dzisiejszych czasach jedzenie swieze i czyste ??? > No chyba, ze kupujesz wszystko u Amiszow, he he he... jak napisalam czlowiek musi jesc aby przezyc. pozatym wiem ze nie wszystko jest idealne czyste itd, ale ludzki organizm jest przyzwyczajony do takich drobnych bakterii, ktore spozywamy wraz z jedzeniem, natomiast nie jest przygotowany na toksyny dostarczana do organizmu za pomoca papierosow. Odpowiedz Link
cuski Re: Cholera !!! 08.09.05, 02:13 Ale zes sie uczepila tych papierosow, he he he... Odpowiedz Link
himera24 Re: Cholera !!! 08.09.05, 02:16 cuski napisał: > Ale zes sie uczepila tych papierosow, he he he... nie o papierosy mi chodzi gl. ale o to czy wiesz ze to grzech. Odpowiedz Link
cuski Re: Cholera !!! 08.09.05, 02:20 A wiesz chociaz wobec jakiemu przykazaniu wystepuje, palac sobie papieroski ? Odpowiedz Link
himera24 Re: Cholera !!! 08.09.05, 04:09 cuski napisał: > A wiesz chociaz wobec jakiemu przykazaniu wystepuje, palac sobie papieroski ? : > ) cuski chyba nie dales tego posta zeby mnie podkur%%% co? pisalam chyba z 2 razy poprzednio "NIE ZABIJAJ" Odpowiedz Link
himera24 Re: RELAX !!! 08.09.05, 16:17 cuski napisał: > Ale TY szybko wpadasz w furie, he he he... > RELAX !!! nie na darmo mam takiego nika. Odpowiedz Link
cuski Re: RELAX !!! 08.09.05, 19:41 Ale wiesz co... lubie sie czasami droczyc z Toba )) Odpowiedz Link
himera24 Re: RELAX !!! 09.09.05, 17:27 cuski napisał: > Ale wiesz co... lubie sie czasami droczyc z Toba )) Tomek, ty nie wiesz co to znaczy droczyc sie ze mna na necie Dla ciebie jestem wyjatkowo lagodna. Odpowiedz Link
cuski Zapewniam Ciebie ... ! 09.09.05, 17:32 Zapewniam Ciebie, ze nigdy nie drocze sie z Toba w zlych zamiarach ! PS. 1 Znasz takie powiedzenie: "Kto sie czubi, ten sie lubi" ? PS. 2 Ja naprawde Ciebie lubie... nie zapominaj o tym Odpowiedz Link