Dodaj do ulubionych

Jutro wielkie...........

02.12.05, 21:40
Jutro wielkie malowanieuncertain
PS.Zegna Was glowny malarz,hehehehe.Pozdrowionka i milego weekendusmile))
Obserwuj wątek
    • cuski Jak ja nie cierpie... 03.12.05, 03:05
      Jak ja nie cierpie malowania w domu !!!
    • mysza_81 Re: Jutro wielkie........... 03.12.05, 18:51
      Boziu co za h.....,jak to sie ciezko malujeuncertain
      • cuski Bogusia 03.12.05, 18:52
        Bogusia, jestes w trakcie malowania ? smile
        • mysza_81 Tomek 03.12.05, 18:55
          Tomek,tak!!!!
          • cuski Bogusia 03.12.05, 18:57
            Cale mieszkanko malujesz ?
            • mysza_81 Tylko 03.12.05, 18:58
              Tylko pokoj,ktory ma ze 20 m2uncertain
              • cuski Oooo, to nie duzo... 03.12.05, 19:01
                Oooo, to nie duzo... pojdzie raz, dwa, trzy ! smile
                • mysza_81 Re: Oooo, to nie duzo... 03.12.05, 19:04
                  No faktycznie nie duzo,tylko,ze ja juz nie mam silsmileWiesz,najpierw mycie tych
                  scian,a potem dawaj farbasmileJestem za mala na te sciany,bo pokoj jest wysoki na
                  3.20m;/Wiec pozostaje mi skakac po drabinie,a tego nie cierpie,bo mam lek
                  wysokosci,czy jak tam to sie zwiesmile
                  • cuski Mysza 03.12.05, 19:09
                    Mysza, powiem Ci tylko tyle, ze zuch-dziewczyna z Ciebie smile

PS. A tak na marginesie, to bardzo chcialbym zobaczyc,
                    jak skakasz po tej drabinie smile
                    • mysza_81 No i znow wpadlam na chwilke.......... 03.12.05, 19:14
                      No i znow wpadlam na chwilke,bo nie moge wnieskonczonosc wisiec na drabiniesmile))
                      No widzisz,tatus chcial miec syna,a ze nici z tego wyszly,tom musiala sie
                      troszeczke nauczycsmile))No i tak mi zostalo malowanie,jak trza to co w miare
                      mozliwosci sobie naprawiesmile.Pamietam jak musialam zmieniac bezpiecznik,to byly
                      w tedy nerwy(dodam nie taki na wkrecanie,tylko te automaty,gdzie kabelki musza
                      byc wlasciewie zakreconesmile))
                      • cuski Mysza 03.12.05, 19:24
                        Mysza, lepiej przestan juz pisac o tych meskich robotkach,
                        bo za niedlugo sie okaze, ze umiesz wiecej, niz ja, he he he...
                        • mysza_81 Tomek 03.12.05, 19:35
                          tomek,oczywiscie,ze przestane,bo nie ma czym sie chwalicsmile)No coz trza jakos
                          Wam dorownac,hehehe
                          • cuski :))) 03.12.05, 19:49
                            smile))

PS. Tutaj w Stanach, moglabys swobodnie pracowac z kontraktorami smile))
                            • mysza_81 No to jakby co... 03.12.05, 23:29
                              No to jakby co,to mam prace,hehehe

PS.Ale bylby ze mnie ubawsmile)))
                              • cuski Z pewnoscia :))) 04.12.05, 00:06
                                Z pewnoscia smile))

PS. Ale bylabys rodzynkiem wsrod kontraktorow, wiec...
                                • mysza_81 Wiec co.........??? 04.12.05, 00:07
                                  Wiec co..........?
                                  • cuski Wiec... 04.12.05, 00:11
                                    Wiec napewno skakaliby kolo Ciebie, jak kolo jakiejs ksiezniczki smile))
                                    • mysza_81 Tomek Ty sie smiej.... 04.12.05, 00:13
                                      Tomek Ty sie smiej,ale moje nazwisko z niemieckiego znaczy ksiazesmile)))
                                      PS.Wiec,by skakali,hehehe.A zdrugiej strony ja bym sobie w kasze nie
                                      dala.Kazdego trzeba traktowac na rowni,a przynajmniej w pracysmile))
                                      • cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 04.12.05, 00:16
                                        smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • mysza_81 Ja... 04.12.05, 00:18
                                          Ja mowie powaznie!!!Moj tata pochodzil z Ukrainy,a nazwisko z dziada
                                          pradziadasmile))Wiec nie dziwota,ze mnie ciagnie na zielona Ukraine,hehehehe
                                          • cuski :))) 04.12.05, 00:20
                                            smile))
                                • mysza_81 A moze... 04.12.05, 00:15
                                  A moze bym nie bylasmile))
                                  PS.Kto to wie,hehehehe
                                  • cuski Ojjj bylabys, byla... :))) 04.12.05, 00:16
                                    Ojjj bylabys, byla... smile))
                                    • mysza_81 Re: Ojjj bylabys, byla... :))) 04.12.05, 00:18
                                      Ozsz Tysmile))))
                                      PS.Chcialam by wyszlo na moje,hehehe
                                      • cuski Re: Ojjj bylabys, byla... :))) 04.12.05, 00:20
                                        Nie tym razem, he he he...
                                        • mysza_81 Re: Ojjj bylabys, byla... :))) 04.12.05, 00:21
                                          A moze jednak???
                                          • cuski Re: Ojjj bylabys, byla... :))) 04.12.05, 00:24
                                            Zdecydowanie "NIE", he he he...
                                            • mysza_81 Re: Ojjj bylabys, byla... :))) 04.12.05, 00:25
                                              Jak stanowczo powiedzianesmile))
                                              PS.Dobrze juz nie nalegam,bo sie poklocimy,albo skoncze kariere na tym
                                              forum,hehehe
                                              • cuski He he he... 04.12.05, 00:28
                                                He he he...

PS. Widze, ze Ci humor dopisuje... i bardzo dobrze !!! smile))
                                                • mysza_81 Re: He he he... 04.12.05, 00:30
                                                  Nom jasne,ze dopisujesmile))A co Tobie nie????
                                                  PS.Sporbuj powiedziec cos innego,toz Ci usmiech posle,hehehe
                                                  • cuski Re: He he he... 04.12.05, 00:31
                                                    smile))
                    • mysza_81 Tomek 03.12.05, 19:17
                      Tomek,zuch-dziewczyna ze mnie,wiec mi chlopa nie trza,bo se sama zrobie
                      remonty,heehee
                      PS.No coz skacze po drabinie niczym jak malpkasmile)))))))))Zapewniam,ze koszmarny
                      bylby widok,heehehehehe
                      • cuski A ja mysle, ze... 03.12.05, 19:25
                        A ja mysle, ze trza Ci chlopa i to jeszcze jak smile))
                        • mysza_81 Re: A ja mysle, ze... 03.12.05, 19:35
                          Hahahahaahaha
                          PS.Jasne jak slonce,swiecace na niebiesmile))
                    • mysza_81 No i nie obylo sie.............. 04.12.05, 00:09
                      No i nie obylo sie bez drabiny:/Musialam zaiwaniac jak dzika myszaaa,hehehee
                      • cuski W koncu drabina, to... 04.12.05, 00:12
                        W koncu drabina, to podstawowe narzedzie malarza, he he he...
                        • mysza_81 No tak,ale......... 04.12.05, 00:14
                          No tak,ale nie takiego jak ja,hehehe
                          • cuski A co Tobie brakuje ? :) 04.12.05, 00:17
                            A co Tobie brakuje ? smile
                            • mysza_81 Re: A co Tobie brakuje ? :) 04.12.05, 00:20
                              Widzisz,ja jestem malarz amator,od siedmiu bolescismile))
                              • cuski Re: A co Tobie brakuje ? :) 04.12.05, 00:23
                                Wymalowalas pokoj ?!
                                Wymalowalas !!!
                                Wiec malarzem mozesz byc smile

PS. A jak namalujesz Age, to bedziesz wowczas prawdziwa malarka smile
                                • mysza_81 Re: A co Tobie brakuje ? :) 04.12.05, 00:27
                                  No tak,wymalowalam z pomoca ekipysmile))
                                  PS.No coz,ponoc talent mam,bo poznal to moj tata,jak narysowalam smerfa na
                                  scianie kolo kontaktusmile)Ale wtedy sie gniewal,boziu,nigdy tego nie zapomnesmile))
                                  • cuski Mysza, smurfa se odpusc... 04.12.05, 00:30
                                    Mysza, smurfa se odpusc... rysuj Age smile))
                                    • mysza_81 Re: Mysza, smurfa se odpusc... 04.12.05, 00:32
                                      No dziekismile))Smerf byl wazny,bo to wtedy odkryl sie talent,hehehe
                                      PS.A co do Agi,to musze miec pozwoleniesmile))Bez tego ani rusz!!!smile))
                                      • cuski Mysza 04.12.05, 00:33
                                        Mysza, a napisalas juz do Agi jakies podanie w tym celu ??? smile))
                                        • mysza_81 Re: Mysza 04.12.05, 00:34
                                          No jeszcze nieuncertain
                                          PS.A myslisz,ze powinnam???Kurcze chyba faktycznie,trza sie postarac o licencje
                                          na ten wozeksmile)))
                                          • cuski Re: Mysza 04.12.05, 00:36
                                            A jak inaczej chcesz uzyskac pozwolenie od Agi ? smile
                                            • mysza_81 Re: Mysza 04.12.05, 00:39
                                              A to sie zobaczysmile))
                                              PS.Jest wiele sposobow,hehehe
                            • mysza_81 Co mi brakuje??? 04.12.05, 00:21
                              Co mi brakuje???Hmmmm.....wszystkiegosmile))
                              • cuski A ja mysle, ze... 04.12.05, 00:25
                                A ja mysle, ze Ci tylko chlopa brakuje smile
                                • mysza_81 A Ty znow.... 04.12.05, 00:28
                                  A Ty znow o chlopiesmile)))A co Ty myslisz,ze Wy panowie tozcie pepki swiata,hehehe
                                  PS.Ale sie uwziolessmile)))))))))))))))
                                  • cuski A tam sie uwzialem... 04.12.05, 00:32
                                    A tam sie uwzialem... gadam jak jest, he he he...
                                    • mysza_81 Re: A tam sie uwzialem... 04.12.05, 00:33
                                      A moze Ty jakis jasnowidz??????????????
                                      • cuski Noooo :))) 04.12.05, 00:34
                                        Noooo smile))
                                        Czasami widze to, co dla oka niewidoczne.
                                        • mysza_81 Re: Noooo :))) 04.12.05, 00:35
                                          Kurcze to,az sie boje,co tam jeszcze widzisz???
                                          • cuski Re: Noooo :))) 04.12.05, 00:37
                                            Czuje, ze za chwile bede musial isc sie ogolic
                                            i wziac goracy prysznic, he he he...
                                            • mysza_81 Re: Noooo :))) 04.12.05, 00:38
                                              Jaka przepowiednia,wowsmile))
                                              • cuski Re: Noooo :))) 04.12.05, 00:46
                                                I na dodatek sprawdzi sie w 100 procentach, he he he...
                                                • mysza_81 Re: Noooo :))) 04.12.05, 00:47
                                                  No bo jak by to mialo byc inaczej,jak sam jasnowidz sobie tak
                                                  przepowiedzial,hehehe
                                                  • cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))) 04.12.05, 00:49
                                                    smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • mysza_81 Re: Tomek 03.12.05, 18:57
            Tomek,a widziales kiedys strasznie gesta farbe???Bo taka wlasnie maluje i za
            pierona to nie idzieuncertain
            • cuski Bogusia 03.12.05, 19:02
              Malujesz walkiem, czy pedzlem ?
              • mysza_81 Re: Bogusia 03.12.05, 19:05
                Najpierw walkiem,a potem korekta pedzlemsmile
                • cuski Moim zdaniem... 03.12.05, 19:11
                  Moim zdaniem, jesli malujesz walkiem, to lepiej jest,
                  gdy farba jest troszke gestsza.
                  • mysza_81 Re: Moim zdaniem... 03.12.05, 19:15
                    Ta akurat jest taka gesciora i nie chlapie siesmile))A pedzelek to bedzie przy
                    futrynach,takze spoko dam rady,wkoncu mialam dobrego nauczyciela,hehehe
    • mysza_81 Teraz mamy........... 03.12.05, 19:21
      Teraz mamy po 19.Mysle,do 23 sie wyrobie z tym niezbyt fajnym sufitemuncertain
      PS.Jak cos to zajrze kolo 23smile))Bedziesz Tomek????
      • cuski 23-ta ??? 03.12.05, 19:27
        23-ta ??? Hmmm... ktora to bedzie u mnie ?
        Jesli dobrze licze, to u mnie bedzie 4-ta po poludniu...
        powinienem byc jeszcze w domu o tej porze smile
        • mysza_81 Re: 23-ta ??? 03.12.05, 19:33
          Okey.A jak nie to do nastepnego napisaniasmile)
          • cuski Okejos !!! 03.12.05, 19:50
            Okejos !!!
    • mysza_81 No i po malowaniu:))) 03.12.05, 23:22
      No i po malowaniusmile))Totalna beznadzieja-roz pomieszany z limonka,hehehehe.Ale
      trza bedzie zrobic powtorke z rozrywki i bedzie okeysmile))
      PS.Podziekowania dla ekipy glownego malarzasmile))
      • mysza_81 No i po malowaniu...... 04.12.05, 14:22
        No i po malowaniu,a ja teraz dopiero czuje,ze zyjesmile))Wszystkie miesnie mnie
        bola,hehehe
        • cuski Troche ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ! 05.12.05, 04:06
          Troche ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, he he he...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka