mysza_81 12.01.06, 20:28 Że tu i teraz,bo inaczej nie mozna pozdrawiam Forum LISTA a szczegolnie Admina tego Forum PS.1.Mat dzieki za pogaduchy,wena wrocila PS.2.Mysle,ze znajda sie osoby,ktore chetnie sie dolacza do pozdrowien Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga309 Re: Że tu i teraz,bo inaczej nie mozna.... 13.01.06, 03:06 A ja chciałabym pozdrowić Wszystkich Forumiarzy ) Ps. Szczególnie : Ciebie, Mava, Himerę, Speranzę, Magdę, Chicmężatkę, Sylwię , Bolka, Tradycję i innych. Ale przede wszystkim TOMKA ) Odpowiedz Link
mysza_81 Aga,bardzo ladnie i nie wylamujac sie.... 13.01.06, 15:38 Aga,bardzo ladnie i nie wylamujac sie rowniez dolaczam sie do pozdrowien PS.Usmiech prosze panstwa Odpowiedz Link
cuski Mysza napisała: 14.01.06, 02:02 Mysza napisała: - Usmiech prosze panstwa Mowisz i masz ! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Ja tez pozdrawiam Mateusza i jego LISTE :) 13.01.06, 03:15 Ja tez pozdrawiam Mateusza i jego LISTE PS. Bogusia, a dlaczego inaczej nie mozna ??? Odpowiedz Link
mysza_81 Tomku,bo... 13.01.06, 15:41 Tomku,bo nie moge wpisac takiego watku na LISCIE,bo by poszedl do kasacji,a na Najbardziej lubie nie pisze(moze jeden wpis tam umiescilam). A przy tym i mi sie tak napisalo,bo nawyku troche zazylam z sasiedniego Forum Odpowiedz Link
cuski Tzn. nie zaczynalby sie od slowa "ze" ??? :))) 14.01.06, 22:28 Tzn. nie zaczynalby sie od slowa "ze" ??? )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Tzn. nie zaczynalby sie od slowa "ze" ??? :)) 14.01.06, 22:32 Moze i by sie zaczynal,ale jak to okreslil admin Forum LISTA,ze moje posty nadaja sie na Najbrdziej lubie,czy jakos takAle mysle,ze juz troszeczke mnie znosi z takim pisaniem Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski 15.01.06, 15:29 Cuski,z czego Ty sie smiejesz??? Ja tu tak powaznie,a Ty sie usmichasz jak do sera Odpowiedz Link
cuski Mysza napisała: 16.01.06, 07:21 Mysza napisała: - Cuski,z czego Ty sie smiejesz??? Ja tu tak powaznie,a Ty sie usmichasz jak do sera Zapomnialas dodac, "jak mysza do sera" )) Odpowiedz Link